"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 19
arboria spune:
deci nu stie nimeni daca morometii-dvd se vinde pe net?
lil', continuarea la vineri 13?
cum se pregateste o cafea cu lapte la tigaie
iileana spune:
, Bombi, cum sa fie la deruta? Sa ratam destainuirile lu' Singeorzan???? Tz-tz-tz....
:era ca sa ajung pe alb, altceva nu mi-a trecut prin cap sa scriu, daca ziceam "la revedere" si se bucura lumea de pomana???:
...ma duc acuma sa citesc povestea Lilandei...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
bombi spune:
M-am prins, zino, da credeam ca vorbesti totusi de jurnalul caruia i s-a facut reclama la 1-2 ...
iileana spune:
...si ala, Bombi, si ala....
Lilanda, , vreau numa' sa te informez pe aceasta cale ca am trecut adresa jurnalului tau in "favorites" si o voi controla zilnic. Asa ca vezi.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
Buna ziua :-))
iileana, saru'mina de onoare, sint de-a dreptul incintata ...si promit sa pun continuarea cit de curind...si altele asemenea.
Si acu' pe rind...Sabina, n-am Eurosport si nici telefon fix, ca le plateam degeaba :-)) Insa, ma informai si cica dau finalele lll la aparate live pe citeva din alea 15 programe de le am (e drept numai 4 sint danze, unu' norvegian si restu' nemtesti )
voljena, io-te asa cu Ryanairu' afali si io ca Lubecku' apartine de Hamburg. Acu' io-i scuzati de nebunie, ca vorba ceea companie britanica de zbor, da' io de la Lubeck nu mai zbor...clar!!
arborico, interesanta, mai, cafeaua aia...am s-o testez, da' de simbata incolo, cind scap de dieta (imi trimise azi sms Niels, ca sintem la ziua de carne: "as da orice, pentru o bucata de piine :-))"
mihaela..unde plecati vara asta?? :-))
Imi instalai noul Explorer si mi se pare very friendly (is foarte incintata de noul toolbar, care are optiune de vizualizare a tuturor paginilor de Internet in acelasi timp...ti le arata ca albumu' de poze )...si spatiu e mai mare!!!
Stai ca mai aveam ceva de zis: auzirati ca Paul McCartney o batea mar pe duamna Mills?? Cica n-a lasat-o nici sa alapteze ca cic, aia erau sinii lui...asa ceva
Gata...ma duc sa pun rufe la spalat!! Pupiu!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
Revin ca am uitat:
Ce mai face Ticu Lacatusu? Pai, ce sa faca, www.hotnews.ro/articol_58303-Record-romanesc-Ticu-Lacatusu-cucereste-un-varf-din-Himalaya.htm" target="_blank">boteaza virfuri prin Himalaya.
Sabina spune:
faza zilei:
azi am fost la Uniune ca tre sa mai dau cu nasu pe la drepturi de autor.Si dupa ce-mi ia datale ma intreaba (noua) secretara:
" - si numele de scena, va rog? "
intutil de precizat ca din acelasi birou isi ridica drepturile de difuzare si Adrian Minune.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
faza zilei:
azi am fost la Uniune ca tre sa mai dau cu nasu pe la drepturi de autor.Si dupa ce-mi ia datale ma intreaba (noua) secretara:
" - si numele de scena, va rog? "
Chiar asa, Sabinuto...nume de scena, n-ai?? ( Io mor de invidie, ca nu fusei intrebata ).
Azi am gasit un film cu Ilie, www.dropshots.com/day.php?userid=183018&cdate=20061019&ctime=041320" target="_blank">Cel mai tare fotbalist a lu' 2003!!! Avea 1 an (are si sonor, asa ca, va rog, deschideti volumul).
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
un pupic pe botic pentru micul ronaldinho canin ;-)))
m-am uitat la gimnastica azi...oare narancea a facut galerie fetelor noastre ca el e din aarhus, nu?
si inca ceva: lil' astept si eu continuarea...
noapte buna copii!!!
Sabina spune:
Nu pot sa deschid frilmu..ca doarme Galagia, ptiu,ptiu, prima noapte in care nu tuseste din prima ora!!
iete la gimnastica!
GOLD: Vanessa FERRARI (ITA) - 61,025
2. SILBER: Jana BIEGER (USA) - 60,750
3. BRONZE: Sandra IZBASA (ROM) - 60,250
4. Steliana NISTOR (ROM) 59,950
5. Daria JOURA (AUS) - 59,875
6. PANG, Pan Pan (CHN) 59,675
au evoluat binisor romancele...parce le lipsetse o carisma, cum avea Andreea Raducan, aia era sclipitoare, infipta....cine stie, poate cu timpul;-)
Lil, pai ce sa fac, n-am nume de scena:D, hehe, nici Beethoven n-avea
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.