"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 17
lilanda spune:
Buna dimineata...brrr...greu e sa vii de la 26 de grade si sa te-adaptezi rapid la astea 16 care este. Ieri deschisei caloriferele, ca tragea corentul :-))
Cit despre poze, slaba nadejde am sa recuperez citeva, caci: odata pus cardu' in camera, aparatu' face figuri, clipoceste in doua leduri si nu raspunde la nici o comanda (daca pun insa cardul-mama, ala de 16MB, merge snur). Singura nadejde ar fi sa gasesc un laptop cu sertar de carduri special, caci cardul in sine este special (asta de la Olympus ii ceva mai lat decit cele obisnuite si nici in laptopu' meu nu intra, nici alea de le are la serviciu Niels)...poate are bombi o alta sugestie???
Cit despre Italia, in afara de Piata din fata Garii Centrale din Pisa, nu era nimica in renovare...nici macar turnul, care e mai oblic decit mi-am imaginat Toata lumea ii facea poze de la departare, cu miinile lateral ca si cum l-ar sprijini . Cel mai tare mi-a placut o bisericuta, www.comune.pisa.it/turismo/itinerari/spina-it.htm" target="_blank">Santa Maria della Spina, o bijuterie care initial statea pe malul Arn-ului, insa din cauza inundatiilor fu mutata sus, la strada, ceea ce i confera o pozitie tare stranie La Florenta, urcind coasta catre fortareata Belvedere, am descoperit Biserica Ortodoxa Romana, care are cica in interior, niste fresce de Giotto (era inchisa)..
De mincat am mincat pizze, paste si foccacii, astea din urma fiind preferate mele, alaturi de vinul de casa, rosu, toscan Ahhh...ma apuca foamea si azi e zi de fructe...furajare!!!
Rayu, unde lucrii acuma?? Tot la aia ??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Lilanda
lactate/fructe/carne/legume?
:-))
(noi )
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Lilanda
lactate/fructe/carne/legume?
:-))
Yeap E singura care functioneaza rapid si sigur in cazul nostru, cind depasim baremul la cintar....insa ziua cu carne e cea mai naspa...yuck...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
sa stii ca am tinut=-o si eu odata si-am dat jos 2 kile.
dupa 5 zile am pus unu la loc.
hm...dupa ce ne insanatosim cred ca m-apuc si io.
pe aici a iesit soarele (si mie mi-e frig)...dar eu am facut poze pe ploaie acu cateva zile.
www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo196641.htm" target="_blank"> author's frustration
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
iileana spune:
Doruletz, ala de l-ai intrezarit era altul :-) Militianul de care zic e lipit cu sper-glue pe mal, in dreptul insulitei pe care-i cotetul lebedelor. Are si ghereta :-))) Sta locului pastrind contact vizual permanent cu obiectivul.
Italia n-am vazut-o decit in poze, asa ca orice amanunt e bine-venit...
Sabina, la Busteni a nins?
Recomand "supa de varza". Ultima oara am utilizat-o acum 6 ani, ca-mi propusesem sa incep sarcina cu ceva mai putine kg la bord decit aveam pe atunci. Idee care s-a dovedit extrem de inteleapta. Dat fiind ce-a urmat...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
habar n-am, cica a nins, da noi stam la Bucuresti, cu nasu-n batiste.
sirimie spune:
Si noi sintem cu nasul in batiste
A aparut asta vara o stire la tembelizor ca s-au adunat multi ginditori ai lumii intr-o piata nu stiu unde si raspund la intrebari despre viitorul lumii si altele (mai mult sau mai putin metafizice), nu mai retin exact. Aratau imagini cu o piata in care e o masa mare rotunda si pe ea mai multi ginditori pestriti, printre care si o doamna cu o palarie rosie mare. Stie cineva rezultatul? (eu banuiesc ca nu s-a lasat cu concluzii)
Chestia asta seamana cu o poveste de Asimov in care toate operele si inventiile pamintenilor au fost stocate electronic si trimise in spatiu, pentru ca in cazul in care civilizaria va disparea, cei care o vor reface peste mii de ani sa aiba la dispozitie tot ce s-a gasit pina acuma..
Edit: cautind articolul despre ce ziceam mai sus am dat de asta: www.hotnews.ro/articol_43580-Cei-mai-influenti-intelectuali-ai-lumii.htm" target="_blank">Cei mai influenti intelectuali ai lumii. Din 7, 2 sint critici ai lui Bush (Chomsky si Krugman). Asta ma face sa ma intreb unde sint ei influenti, in orice caz nu in SUA sau nu acum 2 ani in SUA, cind Bush a fost reales. Mie mi-a placut mult 9/11 de Chomsky.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bombi spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Singura nadejde ar fi sa gasesc un laptop cu sertar de carduri special, caci cardul in sine este special (asta de la Olympus ii ceva mai lat decit cele obisnuite si nici in laptopu' meu nu intra, nici alea de le are la serviciu Niels)...poate are bombi o alta sugestie???
laptopurile au in general doar Sd-card reader. Doar computerele au pt toate cardurile.
O varianta mai ieftina ar fi un multi-card reader (noi am luat avut vreo 2-3 ani cu 15 euro si suporta vreo 14 tipuri de carduri). Olympus parca foloseste Xcard parca sau ceva de genul asta.
Si noua ni s-a busit cardul (SD) taman dupa ce a venit sotul din US. Noroc ca le salvase cu o seara inainte. L-am dus la reparat (era in garantie) si am cumparat altul in loc pt ca plecam in vacanta. A durat reparatia ceva timp (aprox o luna). Inainte ne-a pus sa semnam ca nu avem nici o pretentie la date salvate de pe card.
Acum ni s-a stricat si camera. Sa vedem cit dureaza s-o repare.
La mobil - intr-o saptamina era inapoi ... Aici se vede ca interesul poarta fesul. Cum sa ramina omul fara telefon, cui nu-i plateste el telefoanele pe care nu le da ca nu are cu ce?
Scriu mesajul asta de 40 de min, si intre timp mi-am dat seama ca daca tot te duci la magazin sa cumperi card reader, mai bine te duci tot la ala de la care ai cumparat cardul sa ti-l repare (daca mai ai garantie si bonul de cind l-ai cumparat ) si ti-l verifica ei oricum.
bombi spune:
Scriu alt mesaj ca celalalt nu avea culoarea de background buna. Sper sa nu se mai intercaleze nimic.
Iileana, mi-ai produs niste nervi cu subiectul tau de ma maninca tastele sa cer 10 nume la care sa trimit nr meu de telefon sau adresa sau orice altceva care nu se preteaza la mesaj personalizat. Sau poate daca scriu in plus numele destinatarului se cheama ca nu mai este "acelasi mesaj". Prin subiect, a se intelege raspunsurile.
iileana spune:
Psst pssst ....jurnale noi pe supereva.com ....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details