"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

O lumanare nu poate sa arda in imponderabilitate pentru ca dioxidul de carbon in loc sa curga pe linga ea va ramane in jurul flacarii si o va sufoca.

Pe pamant e taman invers, CO² se lasa usurel la sol si va ramane acolo in absenta curentilor de aer. Chiar exista undeva o pestera (am uitat), ceva de genul Pestera Cainilor, unde exista o paturica de pina la un metru de CO² pe sol care duce la asfixierea bietelor animale, desi pina la urma asta poate fi o idee buna dat fiind ca soacra'mea e cam scunda.

La intrebarea cu De ce Americani... raspunsul e scurt : "De prosti"

Alin

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si io-s scunda (zic unii), s-o iau pe soacra-ta de mana sa vizitam pestera aia? :-)

lilutz obosita, coplesita de impresii? ia vino aici si povesteste-ne.

gepetutza e o minune! si Matei la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

noi stam frumusel cu capu la cutie, aka viroza ambele fete, dintre care cea mica tuseste.
totusi, nu pare fi asa horor ca anu trecut.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir,
arborelu, vreau si io DVDul ala cu poiana, cand afli pe unde se vinde sa dai de veste p'acia.
buli, merci de aprecieri, pupici lui Matei de la alexandra!
mihaela citii si io acu stirea cu cea mai bogata chinezoaica, ma intreb daca o fi adevarat ca astia au obiceiu sa le cam umfle, sunt ca aia morti de foame da' cu recolta record la hectar.
adela, las-o bre pe soacra lu xeno sa mearga singura la pestera cainilor, noua cine ne mai aduce stiri?

Apropos de stiri acilea zilele trecute fu mare scandal, se supara nenea Disney pe Mickey Mouse, cica Pluto se dete la Minnie, omu de zapada la Mickey si Mickey la Tic (sau o fi fost Tac?!)
Uite acilea filmuletul care a declasat fulgerele lu nea Disney de peste ocean. Mare branza, ce s-or fi suparat asa daca se mai distrara si ei in plictiseala aia?

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bongiorno a tutti!!!
Iaca revenii din vacanta toscana plina de peripetii!!! Va spui pe scurt cea mai tare faza (ca restu' tre sa scriu un blog ceva :-)) care se intimpla la plecare In cel mai pur stil italian, avionu care venea de la Pisa la Lubeck ca sa ne ia a intirziat vreo ora si ceva (norocul nostru, fiindca am intirziat si noi pe drumul spre Lubeck, aflat in constructie). Pe aeroportul din Lubeck (un fel de hangar asa ceva) era agitatie mare si dezorganizare atipic nemteasca, cu afisaje aiurea pentru zboruri si intirzierile obligatorii :-)) Boon, ajuseram noi in avion si ne iau stuarzii la numarat: o data, de doo ori, de trei ori, de patru ori...de-am crezut ca exerseaza numaratoarea pe toate limbile...hehe dupa care aud: "Dragi calatori, va informam ca acest avion zboara la Pisa. Daca exista cineva care are o alta destinatie, il rugam sa coboare acum, cit mai poate"...si incredibil, se trezi un suedez ca el voia la Stockholm In aplauzele tuturor si cu maare regret...si-a luat omu' la revedere, o coborit si noi ne-am luat zboru'
Va mai spui ca la Florenta, dupa ce am pozat noi statui, cladiri si alte alea de le poza toata lumea, ni s-a busit cardul de la camera si nu stiu daca mai recuperam ceva poze :-(( Ne-am luat a doua zi la Pisa un aparat din ala de unica folosinta, sa vaz si io acum ce o iesi din el :-))
Alminteri frumos, insa nu exceptional...si asta din cauza de prea multa aglomeratie!!! Din celebrele Primaveri ale lui Botticelli, n-am vazut decit sectiuni si asta dupa ce am ars vreo citeva coate prin 'prejur!! Mincarea buuuna, mamma mia....am profitat din plin, drept pentru care azi am intrat la dieta cu Niels cu tot!!! Zi de brinza si iaurt :-))

Am aruncat ochii pe ce ati mai scris, asa in treacat, si vreau sa va zic ccc ca "Istanbul" e o carte superba despre gloria si decaderea unui oras, dar contine si fragmente autobiografice din copilaria si tineretea lui Pamuk. Are si poze (alb negru...de fapt viziunea lui Pamuk despre Intanbul e in alb si negru)...totul e descris cu un asa hüzün (asta e un fel de melancolie colectiva) si cu o asemnea sensibilitate, de chiar m-a apucat chefu' sa vaz Istanbulul!!! V-o recomand calduros!!! Am mai citit de el "The Black Book", o alta carte despre Istanbul (), dar care are ca subiect o poveste de cautare a unei sotii si furt de identitate!!! (un fel de Zahir a lui Coelho, scrisa insa cu maiestrie). As vrea sa citesc si io "My name is red"...ca din ce am auzit, cica asta ar fi cartea lui de capatii...am s-o comand si io.
Hai ca n-am mai scris mesaje asa lungi de muuulta vreme...ma duc sa-mi bag ochii pe la poze si la torturi si mai viu...
Va pup

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

...asadar ai nimerit poarta cu pricina:-)....welcome si asteptam detalii.
--------

Gepetutza are un calut? Sa-i mai oferim www.magicland.ro/jocuri/swf/cai/index.htm" target="_blank">4 bucati , sa fie mai multi. Nu cinta ei chiar Mozart, da' merge...
-----------------

S-a umplut Cismigiul de vietati interesante, pe linga porumbeii by default:
a). puzderie de pestisori in baltoaca de la "negresa"
b). 2 (doua) lebede in lacul mic
c). 1 (un) militian comunitar care vegheaza indeaproape asupra integritatii punctului b. Sa n-ajunga tocanita.

Ooooo, ce placere sa le arunci firmituri de piine....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by iileana

b). 2 (doua) lebede in lacul mic
c). 1 (un) militian comunitar care vegheaza indeaproape asupra integritatii punctului b. Sa n-ajunga tocanita.

Mi'adusäsi aminte de politistii de se dusera la Lacul Lebedelor cu undite si râme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Valeeeu, ca e mult de cautat pe la sectiunea asta
Vazui pozele gepettei (o scumpica ) si mi-am amintit de burta lu' doruletz de anul trecut, reflectata pe trotuar ...hehe, chiar ca parca ieri a fost...iar azi e singurica gepetta de capul ei, autonoma pe genunchi N-aveti si poze din Romania???

Asaa...cica aparu meseria de www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/10/17/085442.htm" target="_blank">"inchizator de relatii", recte un neamt care se duce la iubit/iubita (asta in functie de cine este angajat) ca sa-l(o) anunte de incheierea relatiei cu clientul angajator

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil', bine ai revenit! Pacat de cardul cu foto, chiar voiam sa vad florenta prin ochii tai...:(

La mine nimic nou sub soare, decat frigul care ne aminteste ca suntem deja in plina toamna...

pupi!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

iileana, super calutii, ma distrai cu ei la birou, ii pusei sa cante pe rand si pe toti odata sunt amuzanti
Ma plimbai si io prin Cismigiu de curand, nu am vazut pestisorii si nici lebedele, pe militian cre' ca l-am intrezarit. oricum sa (ne) traiasca fauna cismigiului!

lilanda, bine revenisi

Cum il lasara bre pe suedez sa se urce in avion daca el se ducea in alta parte? ei nu se uitara pe belet? asta primavara cand vrusei sa iau Blueairu sa vin in romania cu piticosenia citii si io tot felu de peripetii d'astea, si mai rele chiar, cum ca avioanele decoleaza d'aci cu destinatia Bucuresti da' mai fac neste halte pe drum sa se mai urce pasagerii (ca la ia-ma nene) si altele de care nu-mi mai amintesc acu.
Imi pare rau de card, poate reusesti sa recuperezi totusi pozele. Si mai asteptam si alte povestiri despre calatoria toscana, ce ati mai vazut, cu ce va indoparati p'acolo? Io de cate ori merg in Italia prima mea impresie e ca am ajuns pe un imens santier, nu stiu cum fac frate astia de tot timpul au ceva de reparat sau de construit! Dupe aia incep sa descopar farmecul locului si uit de santiere si praf.

haha cica "inchizator de relatii"... Pai atunci de ce nu si un "deschizator de relatii" si un "intretinator de relatii" ? Oricum inchizatoru are cea mai dezagreabila sarcina, trebe sa fie si bine platit altfel nu stiu cine s-ar baga la luat posete in cap nevinovat?!

In romania nu facuram prea multe poze ca ne luaram cu mustu, cu pastrama cu serile pe la taverne. Uite poza asta e facuta la Scala ca o dedulcii pe gepeta la amandine si la boeme cu frisca!

hai bre mihaelo, te rapusera deja melancoliile de toamna? las ca vine ea vara ...

mai viu io

Mergi la inceput