"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Dupa ce m-am tot invirtit in jurul cozii, mi-am comandat "My name is red" si "Istanbul: Memories and the City". Mersic pentru info!

Magga, superbe fotografiile si pline de expresie. Ma duc sa ma mai uit o data...

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wow, chiar ca e fain fotograful!! merci mult!

Linkul ala a disparut cu voia mea:-), pt ca adminul de le TL si-a dat seama ca vreo 10-15 membri au postat aceeasi poza in semn de protest pt recunoasterea genocidului de catre parlamentul francez, si le-a sters.Asa ca nu mai ducea nicaieri (linkul).

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

io mi-am luat the black book si my name is red si am comandat istanbul memories of a city si snow si vad ca mai are the new life si the white castle despre care nu am apucat sa citesc inca...

magga - frumoase pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

alexandra-gepetutza la multi ani!!!!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

a murit cel mai batran om dn lume, avea 126 de ani!

aaaa, am mai gasit ceva: www.hotnews.ro/articol_57802_17_-1_n824-O-chinezoaica-cea-mai-bogata-femeie-din-lume.htm" target="_blank">cea mai bogata femeie din lume

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

uof,citi sarbatoriti de vaza am ratat:((
Cu scuzele de rigoare ,zic acum:
LA MULTI ANI doruletule si papusa cu ochisori de portelan,Gepetutza!!
Si eu am o amintire referitoare la nasterea Gepetutei.Eram cu Cata intr-un magazin,si opa,mesaj.Cetesc:Azi s-a nascut Alexandra,cintareste 4 kile jumate(parca,aproximativ),dar lasa ca o sa creasca ea mare:).Am stat ceva sa ma gindesc de la cine o fi mesajul,ca nu vedeam numarul.In fine,nu m-am prins asa ca ii zic lui Cata:mai,s-a nascut o fetita de aproape 5 kile,dar sa mor de stiu a cui e:))Sa fie sanatoasa,ofcorz!Mi-a picat fisa abia dupa vreo ora,dupa o palma rasunatoare pe frunte pe care mi-am administrat-o personal:DORULETUUUU!!Nascu doruletu!!:))
Si sa nu uit de alta fetita cu ochisori albastri:LA multi ani ANA!!Sa-ti traiasca printesa Pegasule,sa fiti fericiti !!
Eu nu mai stiu daca v-am zis ca Bubu i-a pocnit buza unui coleg de gradi.V-am zis sau e deja stire veche?:))
Of,ca numa pe la sedinte cu parintii o sa ne facem veacu:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mutumim de urari la toata lumea, gepetutza s-a bucurat tare mult cand i-am transmis ca va gandirati la ea si va trimisa si ea o o feliuta de tort pentru fiecare!
Primiram jucarii si animale pe care le-am incalecat imediat.

Rayu, merci pentru remomorare! bravo lu' Boubou nazdravana, vino incoa sa ne mai spui amanunte!

Multumirile fiind deci adresate si tortu mancat, sa continui sa mai scriu io la blogu asta

S-au publicat intrebarile excentrice care se pun candidatilor la admiterea la Oxford si Cambridge. Candidatii la medicina veterinara si cei de la biochimie au fost pusi sa calculeze cat la suta din apa existenta pe planeta se gaseste intr-o vaca.
Celor de la stiintele naturale li s-a cerut sa descrie un cartof si sa-l compare cu o ceapa, filozofii trebuia sa raspunda la intrebarea "Sunteti cool"? iar cei de la stiintele fizicii au trebuit sa stie daca poate fi aprinsa o lumanare intr-o nava spatiala (ce zici Xeno? io zic ca da, da'ce forma o avea flacara?!)

Cea mai interesanta intrebare a fost insa pentru umanisti: "De ce atat de putini americani cred in teoria evolutiei?"

Mai scriu veste buna pentru fumatori si ma duc la plimbare ca aci venii vara indiana. Cica un neamt a decis sa faca o companie aeriana in care locurile sa fie 100% fumatori. Compania se va numi Smoker's International Airways, sau Smintair si o sa faca legatura intre dusseldorf si Tokio. La bord se vor propune caviar si alte delicatese culinare, DVD, TV, telefon, acces la internet iar stewardesele vor avea uniforme de la marii creatori de moda.
Cica a gasit deja investitori iar pretul va fi ca si cel 'normal' adica 10.000€ in clasa I si 6.500 la bussines...

gata mai viu io sa mai continui blogu asta... (sau sa scot catalogu?? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doru, interesante intrebari se pun la oxbridge. acuma, ma gandeam ca unele puse la fizica sau la geografie se potriveau la psihologie, iar altele, de la economie, mai bine nu erau puse.
mi-a placut cea cu legatura dintre piatra aruncata din barca si nivelul lacului.

www.hotnews.ro/articol_58015-Morometii-dupa-20-de-ani.htm" target="_blank">stire importanta, de ultima ora
cum se intra in posesia dvd-ului, daca nu se locuieste in .ro? se vinde si pe internet?

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am venit numai sa-i spun lui doruletz ca Matei m-a pus sa-i arat cel putin 100 de poze cu Alexandra, la asta s-a uitat vreo 5 min si s-a hlizit, iar la asta a zis, "ce mamica faina"
pe cuvint de pionier ca nu mi-a mai facut asa ceva de la prietena lui din copilarie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Intru repede sa-mi cer scuze , ca nu fusei aici de ziua Alexandrei, da' am lipsit motivat (fuseram la munte s-o sarbatorim pe capra mea )

Asadar, printesa mica si frumoasa La Multi Ani! doru, numai bucurii sa va aduca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

Tiiii, parca fuse ieri asta cu venirea pe lume a Gepetei...

Mergi la inceput