"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
Ana!!!!
dorulets!!!!
io-s pe langa subiecte, a fost si azi o zi "nemteasca" asa ca va tzuk!
daca supravietuiesc, mai vin...
adeluts, imi placu ccc combinatia de lila-rosu!
Mihaela si fetele mele
buli spune:
la multi ani, Ana
la multi ani, Doruletz
nu mi-a mers forumul vreo doua zile, se pare ca n-a fost peste tot aceeasi problema.
lilanda, vacanta frumoasa visez si eu la Italia, am o pata pusa pe Napoli. poate la anul
lilanda spune:
valeuuu...ma speriasem ca rosu si lila stau in acelasi aranjament Da' asa separate imi plac!!! :-))
La Ufizzi sper sa ma lamuresc cu poarta aia 3 (adica mai degraba, sper sa nu stau la coada la belete) si fiindca miine am o zi plina, iar vineri plec (va multumesc frumos de urari), ii urez si io de pe-acum
La Multi Ani frumosi gepettutei
Si daca mai e loc de lap-top in bagaj, mai viu, daca nu...nu. Va pupez pe toti
PS arborici, te pup special, ca iejti cam scumpa la vedere!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
bonsoir
merci de urari, www.champagne-internet.com/photos/flutes2.jpeg" target="_blank">sampania e inca rece, tortul il lasaram doar pentru sambata ca sa il facem jumate jumate cu piticania, altfel ne indopam prea tare saptamana asta cu atatea sarbatori.
Ana mica, La multi ani, sa fi fiericita si sa-i bucuri pe parintii tai!
Noi ne intorseram de luni seara da' inca nu ne reveniram, asteptam weekendu sa ne refacem.
Lilutz, distractie placuta si sa vii cu poze multe!
mai viu
Irimell spune:
Arboric,.
Sabinel, asa e cu civilizarea asta. Nu era destula agitatie in lume, acum au aparut si nord-coreenii cu bombele lor. Pe aici e stresul mare uooof...
Mihaela, tinem pumnii sa fii mai tare decit nemtii!
Sincera sa fiu, mie imi place combinatia rosu-mov si ma face mereu sa ma gindesc la India. Chiar am un top in culorile astea si mi-e tare drag.
Lil, drum bun si vacanta frumoasa. Te asteptam cu pozici!
Si nu in ultimul rind, LA MULTI ANI! ii urez Gepetutzei, sa creasca mare si frumoasa, cu mult noroc si iubire cit cuprinde. Pupici pe obrajori!
iileana spune:
Gepetutzei ii voi zice cele cuvenite miine...(dar ce faina potriveala asta, Doruletz, ce cadou frumos si scump :-) ai primit de ziua ta...)
Am intrat sa-i spun Lilandei drum bun, vacanta faina si .
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
nu stiu cand mai intru, asa ca ii urez la multi ani Alexandrei si de la noi!!!
Un pupic dulce de la Sofia.
si vacanta placuta Lilanda, chiar!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Nora spune:
Intru si eu micuta p-aici sa va spun ca:
"Le prix Nobel de littérature a été attribué au romancier turc Orhan Pamuk, 54 ans, a annoncé jeudi l'Académie suédoise.
Le comité Nobel a choisi de récompenser un écrivain "qui à la recherche de l'âme mélancolique de sa ville natale a trouvé de nouvelles images spirituelles pour le combat et l'entralacement des cultures", a indiqué l'Académie suédoise pour expliquer son choix. Cible des nationalistes pour sa défense des causes arménienne et kurde, Pamuk est l'auteur d'une oeuvre décrivant les déchirements de la société turque entre orient et occident."
Nora
magga spune:
bonjour oameni buni.
zic si eu LMA sarbatoritelor. sa va fie cu noroc!
pe mine una chiar ma inspira atmosfera asta shaizecista de rosu cu mov cu verde cu dungi si amestecata cu anii optzeci. parca ma plimb pe strazi in www.youtube.com/watch?v=AggPCdHws1w" target="_blank">blow up-ullui Antonioni.
Adela, si mie imi plac Marc Jacobs si Antonio Marras...marele meu amor fashion ramine de departe www.time.com/time/2004/style/020904/power/9.html" target="_blank">rei kawabuko cu www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?ShowID=4134&type=Show" target="_blank">baietzoii ei. si din cind in cind www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?ShowID=4062" target="_blank">yamamoto si www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?ShowID=4103" target="_blank">mcqueen. Vacanta placuta Lilanda...nu pierde toata ziua la Uffizi...plimba-te pe Ponte Vecchio la soare si pe dealurile alea care duc la piata Michelangelo...:)
à propos de Pamuk va anunt ca am cistigat pariul facut cu sefa mea. sper sa nu se simta prea lezata in amorul propriu.
Sabina...cind dai de Marilena pe net...pune-o si aici, te rugam. vrem sa vedem gettoul afgan din rahova. :D
sa aveti o zi cu zimbetul pe buze
voljena spune:
La Multi Ani celor ce implinesc diverse varste frumoase
am zis io bine sa merg pe mana lilandei cu pamuk acu' ma gandesc sa scot cartea prin metrou sa fac impresie
seful armatei cere retragerea trupelor din iraq... guvernul trepideaza...
madonna a infiat un copil din malawi dar va fi supusa unui an de proba sa dovedeasca ca este o buna mama micutului... parlamentul o critica - cica banii pe care ii cheltuieste pe asta micu' ar fi fost mai bine dati pentru toata comunitatea din care provine el...
politia umple momente de plictis cu arestarea unei eleve de 14 ani pe motiv ca ea a refuzat sa lucreze la ora de stiinte alaturi de 4 colegi care nu stiu boaba de engleza...