FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Dasha spune:
Iliuta , bafta multa iubita.Tin pumnii stransi,stransi si ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine....
Kla ,sunt alaturi de tine si sper ca dedata asta sa fie cu ochisori
Bafta tuturor fetelor.Va pup pe toate
Never say never!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
si eu va tin pumnii la toate!!!
sunt pe fuga acu..dar revin mai pe seara..cu noutati!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
KITTA spune:
Cristinicitu faci protocolul lung? In alta parte nu este mai ieftin sa stii!
Lachionecred ca ai vrut sa spui 9 Octombrie nu Noimebrie ca altfel nu inteleg de ce sa astepti pana atunci? Cat despre certuri, divorturi, nu stiu dar pe noi (mine) ne apuca taman atunci cand sunt momentele mai importante. Cica tot eu sunt cea nervoasa.....
AldolinaAndrada.Psi eu subscriu la Dr. Bucur la primul si ultimul FIV. Zice asistenta ei de la eco (aia de seamana cu Cruela!) ca sunt optimista la varsta mea! Cred ca v-am mai intebat sunt chiar cea mai batrana pt. FIV? 39 de-abia impliniti in iunie....
Voua ce tratament stimulare v-a dat dr. Bucur? Ca mie mi-a dat unul super scurt si super scump 10 zile x 2 Puregon de 100 UI si dupa aceea mai vedem...
Da, eu am zis ca cica pleaca in Noimebrie la inceput si la fel mi-a zis ca ma paseaza la altcineva, dar nu la Mr. Big caci si el e plecat cu ea! Cred ca o sa optez pt. dr. Cocei. Ce ziceti fetelor?
Eu ar trebui sa incep tratamentul in jur de 18.10 depinde cand isi face aparitia CM-ul.
Va tin pumnii. Eu revin sambata cand ma intorc dintr-o scurta calatorie de afaceri! Apropos pe 18.10 e progamt sa ma intorc din Belgia! Parca ma si vad cu Puregoanele dupa mine in pungulita cu gheta si cum caut eu un locsor prin cine stie ce colt de aeroport ca sa imi targ una mica de 100 UI sub piele de data asta :)
KITTA spune:
Fetelor, uitai sa va spui: mi-am luat rezerva de Puregoane, multe la nr. dupa cum va zisei. Ieri cand era perioada de radeam cu protagonistul ca ce ar fi sa raman luna asta ca tot mi-am cumparat medicamentele, conform legilor lui Murphy! Unde nu da Domnul!
kla78 spune:
GINA eu cred ca de data asta sa se implanteze acolo unde trebuie si sa ramana 9 luni la mine in burtik....sper ca te simti si tu bine si sa-ti dea DD o nastere usoara si fara nici o problema!doamne ce repede trece timpul,parca numai ieri anuntai reusita ta iar azi in pragul nasterii!si eu vreauuuuuuuuuu
ANDICU multumesc si tie...sunt plina de incredere ca de data asta voi reusi..sper si trebuie sa reusesc ,toate trebuie sa reusim!
DASHAsi pt toate fetele.
ILIUTA astept sa ne spui ca totul a fost ok,vreau sa vii cu vesti bune.
claudia
Liana30 spune:
kla
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
deci hai sa va spun ultimele noutati..luni fac si io histeroscopia aia..asa ca am nevoie de incurajari ca's fricoasa rauuu..
lachi de cand ai povestit tu..mi'a placut atat de mult incat am hotarat sa o facpacat ca nu ai asa timp ca tare mult vroiam sa ma incurajezi si pe mine..asa in stilul tau
ma crezi sau nu dar pe mine m'ai convins..
editez....ca uitai sa va spun o fac la Giuly
"Nimic nu-i imposibil!"
galuscuta spune:
uffff, cand vad cate mergeti in Ungaria , i.mi vin dubii .Poate ar fi trebuit sa icerc si eu acolo , doar ca nu am avut pe nimeni care sa ma indrume ca am descoperit forumul doar dupa prima incercare.Sper din suflet sa-mi reuseasca de data asta.Tin pumnii la toate FIV-oasele
galuscuta
gabiu spune:
curaj Liana. Nu am facut asa ceva si nu stiu cum e dar cred ca vei avea parte totusi de anestezie nu ca Lachi ( sper sa nu simti nimic). Bafta multa luni
gabi7+