FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fivoaselor, azi la 18.15 am histeroscopia.Sa-mi tineti pumnii

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ILIUTA iubita tin pumnii stransi tare de tot si masa fie totul ok!!!!!!!!!abia astept sa incepi si tu demersurile pt fiv.
te pupik dulce si sunt alaturi de tine cu sufletul!te rog mult sa mergi plina de curaj si fara frica!azi la 16:00 are si sotul meu examen sper sa-l ia !

pupacesc toate fivoasele,eu mai am pana in 18 cand incep inhibarea.nu mai am rabdare.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Galuscuta, bine ai venit si multa bafta! Cycloproginova se "da" la toate dupa ET...despre simptome nu stiu ce sa zic, eu am avut dureri dupa punctie( normal, doar sunt organe intzepate), dupa ET nimik...spune-i medicului ce ai patit atunci, el stie ce si cum..

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Azi am reusit sa-mi fac dipherelinul singura. Uite asa "nevoia te invata". Sunt f incantata ca totul a fost bine, dupa ce toata noaptea am visat numai doctori si injectii.
Gina multumim si sper sa ne molipsim de la tine si de la celelate gravidute ca ingeras.Multumim ca ne sustineti si sunteti alturi de noi. Copii sanatosi sa va dea DD.
Andicu si Crinuta ma bucur ca veti fi impreuna si va veti sustine moralul.
Iliuta tinem pumnii sa fie bine si sa incepi si tu FIV-ul.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pup fetele si tin pumnii sa se lase cu multi bebici iar din parte juniorului meu o dedicatie speciala....la pian http://www.youtube.com/watch?v=SuxMpO7HKMA si Rudy razand http://www.youtube.com/watch?v=eG2Yo_VIXLw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Cristinici multa bafta si sa dea DD ca de aceasta data sa fie cu noroc .

Andicu bafta si tie cu injectiile ,ca aceasta noua incercare sa va aduca o mare bucurie .

Si pentru toate fetele ,pentru ca sunteti cred aproape toate acum in toamna in tratament, sa aveti la sfarsit parte de teste pozitive.Va pe toate .

Avalon sper sa te simti bine dupa punctie si bafta la ET sa fie cu ochisori .

Iliutabafta la histero.Sper sa fie un rezultat bun .

KLA iti tin pumnii stransi ca de aceasta data sa se fixeze unde trebuie .

GINA 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Delia multa sanatate bebicului tau .Sa creasca mare si frumos .Canta frumos s-o tina tot asa .

GINA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Pe mine ma dor ovarele...si sunt numai la a 5-a injectie de Diphe de 0,1..culmea, data trecuta, nu am avut nimik dupa aia de 3,75...Voi ati avut asa ceva?

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

bafta fetelor!
ma gandesc la voi si va tin pumnii tuturor, doar ca nu prea mai am timp sa scriu ca sunt la targ. Acum am fugit putin la birou si tre' sa merg la masa...dar nu ma mai duc ca ma asteapta creatura aia mica si cu 4 picioare de la ora 7,30 dimineata. Mai bine o plimbarica cu el decat o masa copioasa seara!
BFTA MULTA TUTUROR CELOR CARE SUNT ACUM IN PUNCTII ORI ET!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Galuscuta , eu fac FIV la Szeged, in Ungaria, dar stau la Timisoara si fac naveta, ca ne e mai usor asa.
Delia, Rudy e o minune de copil si un viitor artist, as zice! rasul ala al lui o sa-mi tina ziua frumoasa! multi ptr amandoi!
Ginuta, multumesc! sper ca esti mai bine acum si nu mai trebuie sa stai non-stop in pat! mai ai putin! cand ma uit la semnaturile voastre ( tu, Ingeras..) ma minunez cat de repede trece timpul!
Sarcina usoara in continuare viitoarelor mamici si multumim ptr sustinere!
Iliuta, tin pumnii stransi ptr histero! sa dea DD sa ai rezultate bune! si nu-ti fie teama, ca suntem alaturi de tine si te tinem de manuta!
Kla, mai ai putin, trece timpul repede, o sa vezi! sa fie cu noroc!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput