FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 5
puiramy spune:
CRISTINICI-Multa bafta maine dimineata la injectii.Ai sa vezi ce simplu e.
ANDICU- Ne e dor de tine.Nu mai stim nimic de tine.Ne-ai uitat?
MULTA BAFTA FETELOR CARE SUNT IN FOCURI
zisaCami spune:
Victoria, Ceciserban multumesc pentru urari!
Ar fi al treilea FIV facut in luna noiembrie. Primele doua le-am facut premeditat, in speranta ca voi face un leu mic ( noi fiind lei amandoi ), acum la acest FIV voiam sa ma reorientez spre alte zodii - in septembrie, octombrie, insa se pare ca se incapataneaza sa iasa leu! Eu nu sunt afectata de nici un fel de aceasta amanare, oricum nu ma mai grabesc!
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Adhnana spune:
Am intrat doar sa va spun ca ma gandesc la voi si va tin pumnii in continuare pt rezultate cat mai bune.
Eu sunt in asteptare...ziua 11 dupa inseminare.
Va pup,
Adhnana
Andrada.P spune:
Aldolina si eu fac FIV cu Cezara Bucur in noiembrie, sper. Ai auzit de succese ale dansei in urma FIV?
Mult succes FIV-oaselor care sunt in focuri si celor care se pregatesc!
Andrada
Aldolina spune:
Adhnana, Sherita, Cristinici, bafta in continuare, sa auzim vesti bune !!
ZisaCami, cu cine ai facut celelate doua FIV-uri?
Andrada, am auzit de succese ale ei si in urma IAS-urilor si FIV-urilor. Nu trebuia sa plece in noiembrie in strainatate? Parca asa am citit pe forum. Ar fi bine sa verifici. Oricum, stai linistita ca daca incepi tratamentul cu dansa, si va trebui sa plece, o sa te lase in grija altui doctor. Eu asa am patit-o in primavara la primul FIV, cand a avut niste probleme de sanatate exact cand eram in tratament. Punctia mi-a facut-o ea si ET-ul Big M. Sper din toata inima sa nu se mai intample asa de data asta.
Bafta tuturor!
galuscuta spune:
Iacata ca ma introduc si eu ...am un FIV cu ICSI esuat - robleme de oligospermie severa.Eu cica n-am nimic si totusi data trecuta (in mai)nu s-au prins cei 3 embrionasi...Sunt din nou pe lista in Noiembrie .o fac la Timisoara.Am si eu cateva intrebari .Data trecuta am facut stimulare cu Dipherelin 0,1 si Puregon (.Dupa punctie(12 ovocite) mi-a fost foarte rau iar dupa tranfer la doua zile mi-a fost si mai rau ,foarte rau cu balonare di durere in piept cand respiram s-au stateam culcata - asta a durat cam 3 zile Dr. a spus ca e din cauza suprastimularii..?!.Tratamet de mentinere mi-a dat cycloproginova (pastile albe);thromboass si utrogestan.de Cycloproginova am citit pe prospect ca nu se ia in caz de gravidantza....Cineva ma poate lamuri si pe mine in legatura cu simptomele dupa ET si tratament ? Va multumesc.
galuscuta
andicu spune:
Buna fetelor.
Reusesc in sfarsit sa scriu azi, am tot fost pe fuga si n-am avut ori timp ori internet la dispozitie.
Am revenit din concediu bronzata si cu forte proaspete, si..f posibil cu o colita sau gastrita , de parca asta imi lipsea acum! joi ma duc la dr sa vad exact cum stau.
Altfel, vineri incep tratamentul cu Suprefact si de sambata, Gonal F si Merional, de data asta doze mai mari. Pe 11 oct am prima eco, asta insemnand ca pe 10 oct plec la Timisoara iar, cu catel si purcel ; e super ca o sa stau si cu Crinuta in pensiune, ei sunt deja acolo, asa ca o sa pot sa va mai dau info si despre ea! ea o sa faca punctia si ETul inaintea mea, probabil, cam cu 1 saptamana.
Realizez ca va trebui sa ma intep de 3 ori in "colacul" de pe burtica, dar nu mi-e teama de asta...mai greu imi e ca abia am ajuns acasa si trebuie sa plec iar pentru cateva saptamani, si nici n-am apucat sa-mi treaca dorul de patutul meu.. , dar asta e! macar de-ar iesi ceva acum!
Va tin pumnii la toate si va ! Avalon, Cristinici,Sheri,Victoria, curaj si multa bafta!
La fel si celorlalte fete care intra sau sunt in focuri, ma rog ptr voi toate sa reusiti, ceea ce-mi doresc si mie!
Cami, imi pare rau de chistul acela! sper sa scapi repede de el si sa intri si tu in focuri cat mai curand!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
ingeras26a spune:
Tinem pumnii stransi tuturor fetelor, sa traiti bucuria pe care o traiesc eu de 7 luni incoace :)
Pupicei, Ingeras 28+ Maya
galuscuta spune:
Victoria -multam fain , ca am avut dubii in privinta asta dar mi-a fost jena sa o intreb pe dr. de medicamentul asta.
Bine v-am gasit si eu.
mult noroc la toate care urmeaza sa faca FIV si si pe la iarna sa fim toate
galuscuta