FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 4
MadalinaM spune:
Buna tuturor!
Am o programare la dr Cocei la cabinetul din Aviatorilor, pe 4 oct. Deoarece nu pot merge in acea zi, as vrea sa fac schimb cu cineva care are o programare dupa 11 oct.
Este cineva interesat?
MadalinaM
gabiu spune:
danyalo ma bucur ca ai dat un semn despre Sheri, chiar nu mai stiam in ca faza ajunsese cu procedura. Spune-i ca-i tinem pumnii si ne rugam ca peste 2 saptamani si un pic sa ne dea vestea cea mare. Bafta multa ( banuiesc ca productia e buna la cum ne-a obisnuit ea)
Fetelor care sunteti in focuri va doresc sa va reuseasca FIV-ul si sa ne dati numai vesti bune la sfarsit.
Va pup si aveti grija de voi
gabi
6+
Kariris spune:
buna fetelor!
am intrat si eu sa va salut, ca de maine nu ne mai "vedem" pana saptamana viitoare, ca voi fi la targ! Va doresc numai bine si reusite!
Sheri e biiine! Va pupa si va tine pumnii!
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va anunt ca nu am inceput tratamentul pentru FIV la sfarsitul lunii deoarece intre timp mi-a aparut un chist functional pe ovarul stang si acum astept sa-mi vina CM in cateva zile si sa incep tratamentul cu anticonceptionale ( Marvelon ). Asa ca cel mai probabil voi face FIV in noiembrie.
Mult succes tuturor celor care sunt in plin tratament!
tuturor
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Victoria spune:
quote:
Originally posted by KITTA
Victoria tu trebuie sa-ti faci injectiile subcutanat? Ca cred ca ma paste si pe mine la fel sa mi le fac singura!Eu trebuie sa le fac subcutanat in burta sub buric, dar cum acolo e mai mult grasime :) cum le fac? Merci, te pup!
Kitta, pai si la mine e la fel, adica sunka
Apuc de...colacel, ca nu pot sa-i zic strat de piele:))), dau cu spirt, si infig IN DIAGONALA (ASA A ZIS ASISTENTA) acul, care e asa fin ca nu doare...si apas inceeett sa intre lichidul.Problema e ca imediat dupa ce fac, parca mi se urca un val cald pe creier...trece in 5 minute...
si mi-e frica sa nu ma ingras...data trecuta am facut un singur Diphe de 3,75, api Menogon si Gonal F, dar chiar nu m-am ingrasat deloc dupa FIV ( la cat de disparata am fost ca nu am reusit)
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Aldolina spune:
Buna fetelor!
Bafta celor care au zilele astea ecografii, punctii si ET-uri si sa dea DD sa auzim de cat mai multe
Eu am fost vineri la Eco, dupa zece zile de inhibare, mi-a spus ca sunt OK si sa incep cu stimularea. Asa ca acum ma intep seara cu Menogon si Puregon si dimineata cu jumatate de Dipherelin. Saptamana viitoare ma duc din nou la eco sa-mi spuna ce 'productie' am si daca toate sunt OK, pe 12 sau 13 am punctia.
Am niste emotii de nu va pot spune insa incerc sa scap de ele pentru ca stiu ca nu ajuta...
Mai are cineva punctie sau ET in jurul acestor date?
Sa ne auzim cu bine!
toate fetele!
cristinici spune:
Dupa cum am spus si ieri de azi am inceput tratamentul, iar pe 11.10 ma prezint la Giulesti pt echo si probabil ca de pe 12.10 incep si menogonul.Va trebui de maine sa incerc sa-mi fac injectiile singura pt ca la noi s-a desfiintat urgenta unde se faceau injectii tot timpul, iar in spital daca vrea asistanta iti face , daca nu ,nu. Asa ca sper sa reusesc sa mi le fac singura.
Victoria, Aldolina bafta in continuare.
Sheri tinem pumnii pt ET.
Avalon tu in ce stadiu mai esti?
cristinici
Victoria spune:
zisaCami, iti urez multa sanatate, sa repari chistul si sa incepi FIV cat mai repede!
Aldolina, la ce medic faci FIV? Menogon si Puregon unde le faci, la spital sau singura? Scuze de intrebari, trebuie si eu sa ajung pe 9 oct. la monitorizarea de ziua 10( care o sa fie 11) si ma intreb ce "cocteil" o sa-mi recomande...
Bafta la toate fetele,
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Aldolina spune:
Victoria,voi face Fiv cu Dr.Bucur de la Giulesti. o cunosc de ani de zile si mi se pare super.
Injectiile subcutanate (Dipherelin si Puregon) mi le fac singura, in burt(ica), iar pentru Menogon, ma duc la un spital din apropiere, la camera de garda, seara.
Sa sti ca nu e greu sa-ti faci singura injectiile in burtica. Mai nasol e prima oara, dar dupa aceea te obisnuiesti si capeti dexteritate. Folosesti seringi din acelea subtirele, acul e mic, delicat si nu simti nimic.
ceciserban spune:
Cami imi pare nespus de rau sa aud asta dar poate ca toate au un sens pe lumea asta si poate ca norocul tau e in noiembrie.Sa dea Domnul asa sa fie si sa poti face FIV in noiembrie si de Craciun sa fiti 3 sau 4 cine stie!
Multa bafta tuturor fetelor!
poze