FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

cristinici, sa fie intr-un ceas bun; Avalon s-a simtit cam rau dupa pregnil; simte ca plezneste; are senzatia ca e super-umflata; sa speram ca azi e mai bine si sa ne rugam si pentru sheritra si toate fetele care-s in focuri;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor
am o programare la Denisa Protopopescu pe 6 oct ( programarea mi-am facut-o in iulie ) daca vrea cineva o cedez ptr ca eu nu pot merge . daca e cineva interesat, sa imi dea un pm

pupici si succes !
D 31

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloaneeeee ,,Sheritooooo tin pumniii stransi!!!

lachi cum sa te las io sa te nervozezi iar ete ca scriu

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, imi pare tare rau ca ai starile astea. Eu imi amintesc ca dupa pregnyl chiar bine ma simteam. Tin pumnii sa fii in curand "cu burta la gura", cu cel putin un in ea.
dj mama, asta inseamna ca maine va face punctia? Tine-ne la curent.

Cristinici, ma bucur ca incepi si tu. Va fi bine. Iti doresc sa reactionezi super bine la tratament.

Monica

Mergi la inceput

carry, eu am facut FIV+ICSI cu o spermograma de < 1 milion.
In cazul tau nu stiu ce sa zic. Probabil conteaza mult si cat sunt de rapizi. Daca, calitatea lor nu e una stralucita atunci vor face ICSI. Dar cu siguranta va fi copilul sotului tau indiferent daca va fii FIV simplu sau nu. Imi pare rau ca ai ajuns si tu la FIV.

Monica

Mergi la inceput

Liana, tu pe cand? Ti-ai revenit cu raceala?
Lachi, asa te vreau. Fii activa pe forum pe tot parcursul tratamentului. Esti mult prea puternica sa te lasi influentata si oricum noi te vom influenta doar pozitiv

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moniland pe cand o vrea dc..mai trag de ea,,dar sper sa scap..polidinul a facut minuni
lachi apropo io nu te "nervozez"ca scriu prea mult? eram doar curioasa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna gagici!!!m-am intors,nu va scapati voi de mine asa usor...

in sfarsit luna asta pe la mijloc incep si eu tratamentul...ufff era si cazul ca deja incepuse sa ma lase nervii de atata asteptare!!!

stiti careva ce diferenta este intre gonal f 900(mi-a dat acum)si cel de 1050(cu am facut la celalalt fiv)???

tin pumnii strannsitare la fetele care sunt in tratament acum si sper ca anul asta mos craciun sa ne aduca la toate cate un test pozitiv!!!

pupicuri!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna dimineata la fete
Sunt mesagera Sheritrei care va pe toate fara exceptie...Ea este bine, se simte ok... sa-i tineti pumnii caci saptamana asta face ET.Sa dea DD sa fie totul bine la ea si la toate fetele fivoase!Un special de la mine pt. Avalon.
Eu va citesc din umbra... urmez sirul inseminarilor... nu stiu pana cand ...dar probabil ca ma voi hotari si eu in final la un FIV mic!
Scuze ca nu pot sa spun mai mult insa va va spune ea tot si detaliat peste vreo doo saptamani si un pik! Oricum o sa va mai tin la curent despre starea ei pe parcurs!
Va pup
Dany

Mergi la inceput

danylo, multumim.
Suntem cu pumnii stransi pentru Sheri. Pe cand punctia? Sa ne tii la curent.

Monica

Mergi la inceput