FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 8
Moniland spune:
ZisaCami, imi pare rau ca mai ti-a aparut acel chist . Asa am patit si eu dar la mine au aparut dupa diphereline si nu am mai stat sa-mi treaca cu AC le-am scos.
Dar daca psihicul tau e bun atunci ce mai conteaza ca mai astepti inca o luna - doua.
Andicu, . Vei fi impreuna cu Crinuta si va incurajati reciproc. Si noi de aici va tinem pumnii.
Liana, bafta multa la histero. Eu nu am facut-o. E obligatoriu pentru FIV? Am facut laparo si sper sa ajunga.
Avalon, Sheri, tin pumnii sa fie bine. Cand ne spune-ti noutatile? Doar cand aveti rezultatul la hcg?
Victoria, se zice ca tratamentul cu diphereline te duce intr-o stare de menopauza. Eu de exemplu aveam bufeuri de caldura. Fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Monica
Andrada.P spune:
Kitta,Aldolina stiu ca pleaca in nov Dr Bucur dar sper sa se intoarca pana la sfarsitul lunii cand banuiesc eu ca ar pica punctia. Probabil ca o sa ma paseze pentru eco la alt Dr. Daca ar fi sa aleg as merge la Cocei. Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa ei.Tratamentul nu mi l-a dat inca. Mi-a spus doar ca o sa fac protocolul lung sau scurto-lung. O sa merg la ea in jur de 20 oct. Kitta, sper sa reusesti sa ramai luna asta ca medicamentele o sa reusesti sigur sa le vinzi. Eu - din pacate - nu o sa am sansa asta pt ca luna asta o sa fiu plecata intr-o calatorie de afaceri :) taman in perioada ovulatiei! Tot Murphy si-a bagat codita si aici
toate actualele si viitoarele FIV-oase!
Andrada
Aldolina spune:
Victoria, dupa ET-ul din primavara, dr.mea nu mi-a dat Cycloproginova, ci Utrogestan si cateva zile Carpicon. Chiar m-ai facut curioasa si o sa caut sa citesc de Cycloproginova.
despre durerile de dupa Dipherelin, nu stiu ce sa-ti spun, eu nu am avut dureri in schimb am avut o mica sangerare 4-5 zile dupa care mi-a trecut. Acum sunt in ziua a 5-a de stimulare si au inceput sa ma intepe ovarele, ma doare burta si sa ma simt balonata.
Kitta, tratamentul pe care mi l-a dat consta in inhibare 10 zile cu Dipherelin (o,1), si apoi inca 10 zile stimulare cu 1 Puregon de 0.50 Ui si trei Menogon plus 1/2 dipherelin pe zi, la aceleasi ore, adica dipherelinul dimineata si celelalte seara. Asa cum am scis aici, data trecuta am raspuns super bine cu tratamentul asta si de aceea dr. a hotarat sa nu il schimbam. Sa vedem ce zice luni la echo.
Liana, mult curaj si bafta la histero, ai sa vezi ca o sa fie bine. Iti tin pumnii!
Pupicei la toate fetele!
Victoria spune:
Aldolina si Moniland, multumesc de raspunsuri
Incerc sa ma obisnuiesc cu valurile de caldura in creier si ametelile, si incerc sa combat foamea..as manca tot timpul
Luni, pe 9, sunt la eco la BigM pt. monitorizare..mai vine cineva pe acolo?
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Victoria spune:
Pai...eu sunt ...ptiu, cum sa zic, era sa zic superba
Deci..am par relativ lung( peste umeri),relativ blond suvitzat,nu sunt slaba delocsi o sa port o geanta/rucsacel crem...si ochii umflati de somn ca m-au programat la 7:30
V
PS acu realizez ca habar nu am sa ma autodescriu
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
andicu spune:
Victoria, ai reusit f bine, stai linistita! si mie mi-ar place sa te cunosc, dar deh, distantele ne omoara! bafta multa in continuare!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
licurici2000 spune:
fetele cucuietele,
va salut si va urez bafta multa ca si mie, de altfel, ca si eu, dupa ani grei de asteptari si batai la toate usile, am reusit sa intru pe lista de pregatire in vederea Fiv-ului. intrebarea mea e: si pe acolo pe unde va duceti voi la tratamente si analize vedeti fatzuci asa triste ca acolo unde merg eu?( la med new life)Dupa o noapte de nesomn, ca am facut 400 km ca sa dau o eprubeta de sange si sa fac o eco, eram dea dreptul euforica cand ma gandeam cat timp a trebuit sa astept sa ajung pana aici(cam 10 ani), pe cand persoanele care erau acolo mai aveau putin si plangeau... Ma darama atata pesimism cat vad. Ori sunt eu prea optimista si ar trebui sa ma temperez - desi fie vb intre noi - daca se fac copii la 67 de ani, noi de ce nu am reusi?- fie altii sunt prea daramati de probleme si ar trebui sa ignor...
va pupacesc si va doresc tot binele din lume
Aldolina spune:
Victoria, super descrierea!
Acum realizez ca nu ne vom putea intalni . Eu sunt programata la ora 11:30 cand are si dr.mea consultatii, asa ca ramane pe alta data sa ne intalnim.
Oricum ne 'auzim'pe forum.
pupicei la fete!