FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 9
cristinici spune:
Kitta eu fac protocolul lungo scurt, ca si Sheri, 10 zile dipherelin, apoi echo si dupa inca 10-13 zile dipherelin de 0.1 si 4 menogon.
Andicu vom merge la echo in aceeasi zi pe 11.10? O sa fii cu Crinuta si o sa fie fain.
Kla bafta de data asta. Poate e o toamna cu noroc si multi boboci.
Iliuta cum a fost la histero?
Liana cand mergi la Szeged?
Va pup pe toate cristinici
adelia alin spune:
Si eu sunt programata pentru histeroscopie luni,la Giulesti,cu Mr.Big.
Liana 30 tu cu cine o faci?
Poate ne vedem pe acolo!
andicu spune:
Da, Cristinici, pe 11 dimineata am prima eco dupa 5 zile de injectii. Si la tine tot primul eco este ? Ma tot gandesc la voi ce multe zile de inhibare faceti, la noi sunt maxim 5 zile tot timpul, si dureaza mai putin tot procesul. Multa bafta si iti tin pumnii, sa fie cu noroc de data asta!
O sa ma intalnesc cu Crinuta marti, pe 10. E super ca stam in aceeasi pensiune cam 1 saptamana - 10 zile, ca ea e cu 1 saptamana inaintea mea, si probabil ca pe saptamana viitoare face punctia. E mai calma si mai linistita de data asta.
Ceci, multi pentru tine! merci mult de sustinere!
Puiramy, Moni, !
Licurici, bine-ai venit si multa bafta, sa reusesti din prima! nu te mai uita la fetele triste de-acolo, tu fii optimista si bucra-te ca exista aceasta solutie salvatoare! uite-te la noi, pe-aici, sa vezi ca noi n-avem fete triste!!!
Avalon, cand ai punctia ? tin pumnii stransi, sa ai ovocite mari si frumoase si sanatoase si sa se divida toate bine de tot!
Liana si Adelia, multa bafta la histero!!!
Eu maine am program de distractie : dimineata analize de sange si urina ptr anestezie, si EKG, dupa-amiaza programare la med. interna ptr proaspata mea gastrita . Daca-mi da tratament ptr stomac oare imi influenteaza injectiile de stimulare ? daca-i spun dr internist, oare are idee ce sa-mi raspunda?
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
licurici2000 spune:
multumesc andicu de incurajari
nu zabovesc mult printre voi ca din nou merg la buc la analize. ideea e ca nici nu am timp sa ma gandesc ca s-ar putea sa nu merga bine toate... poate e o sugestie ce spun eu pentru cele care se gandesc ca nu toate vom reusi. am mare incredere in puterea gandului... asa ca daca nu il puteti dirija... dati-i de lucru.
mereu m-am gandit ca nu voi muri fara sa am copii. chiar daca va trebui sa imi vand tot ce am, tot o sa imi spuna cineva "mama", altfel la ce bun toate de care ma bucur ?
va pup si va tin pumnii.
dj_mama spune:
Moniland, cam da, la hcg va spune ceva Avalon dar sa ne rugam mai ca toate fetele au sanse
Licurici, succes, desigur ca iti vor spune mama mai multi copii nu numai unul
Gianni spune:
Buna dimineata,
Acum citeva saptamini , Tia sau Lachi i-au scris Adeliei adresa cabinetului dr. Marinescu...., in fine , incerc s-o gasesc dar nu reusesc,va rog , puteti s-o scrieti inc-o data cele care o stiti? Evt. nr. de tel....
Multumesc mult.
Catalina
Liana30 spune:
sunt pe fugaaa..
adelia o fac cu Dracea.. luni de dimineata mi'au spus sa fiu acolo..dar nu stiu la ce ora o sa'mi faca..
cristinici pe 10 trebe sa fiu acolo..cum termin luni la Giuly histeroscopia aia..am si taiat'o spre unguri
Moniland nu stiu daca trebuie neaparat pt Fiv,..dar pentru mine trebuia..cel putin asa mi'au spus ..deci o fac!!!
offffff mayyy lachi macar un ochi daca ti'ai arunca pe'aci..cat imi lipsesti!!!
cand am fost marti la Buc..eram pe calea Vitan si trece o doamna bineee ca sa nu zic bunaaaa..isi plimba femeia catelul dar semana asa de tare cu lachioaneesi io mot..mot..dupa ea cu ochii breee...nu mi'am mai luat ochii de la ea..si ca un facut striga la el..hai meyyy lachi odata !!!offfff sufletul mi l'ai mancat!!!
am crezut ca tu esti mama..de mai aveam putin si ma pocnea doamna aia la cat de insisstent ma uitam pe ea....dar n'a fost sa fie!!!dehhhh...
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
valentinag spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Pai...eu sunt ...ptiu, cum sa zic, era sa zic superba
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
RAVISANTA,duamna ravisanta ti-am zis ca esti!
Bafta fetele,sa veniti cu vesti bune!
"La vita e bella"
poze
denisa73 spune:
Fetele va tin pumnii sa fie bine de data asta!
Eu am fost ieri la eco si mai e extrauterina acolo dar e foarte mica.A zis ca nu mai e nici o problema si sa ma duc la laparascopie in ianuarie,sa-mi faca trompa.Asa ca ma mai gandesc poate pana atunci fac totusi un ET la sfarsitul lui noiembrie.Va pupic pe toate!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze