FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 10
Victoria spune:
quote:
Originally posted by valentinagquote:
Originally posted by Victoria
Pai...eu sunt ...ptiu, cum sa zic, era sa zic superba
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
RAVISANTA,duamna ravisanta ti-am zis ca esti!
Bafta fetele,sa veniti cu vesti bune!
Vale, noroc cu tine ca ma facusi sa zambesc, ca tocmai cetii la "dupa 35...declin" si m-am tuflit.Tu cand incepi FIVu'?
Bafta la toate fetele si numai bine,
V
"La vita e bella"
poze
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
valentinag spune:
Vic,nu stiu incaE in functie de bani,nu pot sa ma arunc la programari alea,alea si sa zica de maine incepi si io sa n-am banii necesari!
Te tin la curent!
"La vita e bella"
poze
kla78 spune:
DENISA eu tin pumnii sa rezolvi o data extrauterina aia....si cred ca stii ca daca incearca sa-ti desfunde trompa apoi faci et-ul riscurile sa faci iar extrauterina sunt mai mari....pupici pe bulanase la Cristian!
LIANA a facut si ILIUTA histeroscopia marti si a spus ca doare putin dar nu groaznic.ei i-a iesit bine tin pumnii sa fie si a ta ok!!!si va fii....iti spun eu...
ANDICU mai ai putin si faci et-ul....sper sa fie ok eco pe 11!
CRISTINICI ms iubita si eu cred ca toamna asta ar trebui sa fie cu noroc pt toate fetele....chiar ma gandeam ieri ce fain ar fii sa reusim toate care facem toamna asta fiv si sa fugim la odisee...asa am fii tot impreuna..ca deh deja de atat timp mie parca mi-ar fi greu sa plec la odisee printre "necunoscute"...
MONILAND mie nu mi-au spus sa fac nici hiteroscopie si nici laparoscopie inainte de a face fiv-ul,dar din cate vad eu e cu mult mai diferit aici fata de Romania,si vad ca si inhibarea se face mai putine zile iar eu am facut 20 de zile abia apoi am inceput cu stimularea.
claudia
adelia alin spune:
Giani am vazut eu mesajul tau acum,iti raspund atat cat stiu,dar mi-a fost super usor sa ajung dupa ce am gasit site-ul clinicii.da pe google,clinica bogdan marinescu si gasesti acolo cam tot ce te intereseaza,nr. de telefon,adresa tot,poza cu harta,cu strada cu tot.
In linii mari ,e pe strada Aviator Zorilescu,e o strada paralela cu soseaua Kisseleff,deci la Arcul de Triumf practic apuci directia.E relativ simplu,eu chiar nu prea cunosteam Bucurestiul dar m-am descurcat de minune cu harta de pe site.
Bafta multa!
Si tot bafta multa urez fetelor care sunt in linie dreapta acum.
E neplacut sa nu stim nimic de voi,sau aproape nimic,dar daca va e voua mai bine asa....cu respect va salutam!
Lachi pe unde mai bantui?
Luni dimineata voi fi la Giulesti pentru histero,dar nici eu nu stiu ora exacta!
Va pup
adelia alin spune:
De fapt e Zorileanu,si din strada paralela cu Kisseleff se face o straduta mica la stanga.Dar arunca o privire pe site si te lamuresti cel mai bine!
adelia alin spune:
Nu e nevoie de google maps,au locatia chiar pe site-ul clinicii.Harta adica.E foarte clar,daca stii cum sa ajungi la Arcul de Triumf.
danutza_c spune:
Gianni, ti-am scris si pe mail link-ul clinicii.
Uite aici adresa si tel:
Str. Av. Zorileanu 44, sector 1, Bucuresti, Telefon/Fax: 021-224.31.27
Am incercat s agasesc pe google maps dar cred ca vreau prea multe
Strada e acolo unde ti-au spus fetele, nu stiu nici eu amanunte. In mod sigur un taximetrist stie unde e.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
iliuta spune:
Fetele, dupa cum a zis si Kla mi.a iesit perfecta histeroscopia. Pentru toate fetele ce urmeaza s-o faca: NU DOARE EXAGERAT. Te deranjeaza ca si atunci cand iti vine CM. Pe mine m-a durut mult mai tare deoarece n-am funcite ovarica de 6 ani si totul era ff bine inchis acolo jos....mai avea doctorita un mm pana sa intre in uter si nu mai nu reusea.Din cauza asta mi-a bagat un ser si in momentul in care-l impingea ameteam atat de tare ca era sa lesin.Dar a fost bine,au reusit pana la urma, rezultatul super bun iar de luna viitoare incep tratamentul de pregatire al uterului.E un pas inainte........de data asta am alt sentimet...STIU CA VA FI BINE...VOI REUSI..
Catalina, mai da si tu un semn de viata. Nu mai stiu nimic de tine de atata timp....
Kla, Liana. Andicu, Gina, Lachi, Crinuta, Ingeras. O sa vedeti c-o sa fie bine. TREBUIE SA FIE BINE.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela