FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 11
musete spune:
Fivoaselor cu experienta in domeniu :)), am o mare nedumerire, este posibil ca pe durata tratamentului, adica inainte de punctie, sa inceapa sa te doara sanii f. tare, ????
Asta ce mai e? Seamana un pic cu sindromul premenstrual???
Pupici, Musete
Moniland spune:
Iliuta, ma bucur ca ti-a iesit ok. Iar faptul ca "nu doare exagerat" e un lucru incurajator pentru cele care fac histero.
Ai auzit Liana, nu doare foart tare. Scapi si tu luni. Si apoi ai ceva drum pana la unguri. Esti cam ocupa luni. Oricum pumnii mei vor sta stransi pentru tine sa ai o zi de luni super reusita.
Asa este Kla, depinde de clinica si medic ce procedeu adopta.
Musete, este vorba de hormoni. Asa a fost si la mine. Iti simti cu totul altfel sanii fata de perioada dinaintea CM. Pe cand punctia?
Avalon, Sheri, tin pumnii si chiar daca nu prea mai stim ceva de voi asteptam vestea ca sunteti .
Monica
andicu spune:
Iliuta, ma bucur tare mult ca a iesit bine ! Doamne-ajuta, sa fie cum simti tu! multa bafta!
Musete, e posibil. Si eu la fel m-am simtit. Nu numai ca m-au durut in timpul tratamentului, dar mi-au si crescut cu 1 nr, de al meu sot era... Abia astept sa-i am la fel si tura asta!
Sa va povestesc ce nauca sunt: dimineata am facut prima injectie de Suprefact( Buserelin). Numai ca,la deschiderea fiolei, am uitat sa-i scot capacelul de metal, si ma tot chinuiam sa bag acul in el, sa scot lichidul si nu intra; in fine, mi-am dat seama care-i problema, am scos cantitatea necesara si sa-l injectez: de unde, ca nu intra acul nici de-al naibii! incerc o data, de 2 ori, imi ziceam deja: mamaaa, ce piele de pardon-vaca- am, de nici acul nu mai vrea sa intre! nu mai zic de colacelul care s-a transformat in colac pe burta!culmea era ca nici nu ma durea cand fortam sa intre in piele! imi pica fisa sa schimb siringa , pun iar cantitatea necesara ( deci 1 portie s-a dus pe apa sambetei)si...intra acul usor si frumos! eu rupsesem varful, logic, atunci cand il tot infigeam in capacelul de metal, si era acum bont, normal ca nu ma intra saracul... Acum am o siringa in minus ( si nu stiu de unde o s-o scot), dar cantitate suficienta, ca in fiola e mai mult decat trebuie sa fac.
Aveti idee, pot folosi aceeasi siringa de 2 ori? sau unde gasesc eu siringa ptr insulina de 1 ml ?? cica la farmacie nu se gasesc.
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Moniland spune:
Andicu, eu am gasit seringi pentru insulina la farmacie (mai greu ca nu vor sa-ti dea) si la magazinele de dispozitive medicale. Si mai nou m-am prins ca niste prieteni de-ai mei ce aprovizioneaza farmaciile cu tot felul de chestii au si asemenea seringi (inca de la 2 firme ca si pot sa aleg ).
Ciudata senzatie cu sanii mariti dar placuta in acelasi timp.
Aldolina, la fel mi-a disparut si mie senzatia in ziua in care trebuia sa-mi vina dupa calendar CM. Si bineintele ca si la mine s-a confirmat nereusita la analiza hcg. O fi vreun simptom de nereusita?
Prin urmare Musete iti doresc sa ai senzatia asta 9 luni de acum in colo.
Monica
musete spune:
Avalon, Moni , merci, m-am mai linistit.O fi de bine sau nu? Dar, dupa punctie , se mai atenueaza din dureri?
Nu stiu, mi se par atat de ciudate durerile astea ....
Pupici,
Musete
Aldolina spune:
Musete, E normal sa te doara sanii, si te vor durea si dupa punctie. Mie la primul FIV asa mi s-a intamplat. Erau tari, durerosi pana prin ziua a 8-a dupa ET cand nu i-am mai simtit la fel. S-a confirmat dupa alte 5 zile exact ce banuiam, si anume ca nu se prinsese nimic acolo...
Andicu,nu cred ca ar fi vreo problema sa folosesti seringa de doua ori, in mod excetional, insa nu mai mult. Eu personal te sfatuiesc sa-ti cauti in farmacii si sa cumperi seringi pentru fiecare intepatura. Cred ca e mai bine asa. In Bucuresti se gasesc la farmacii, e adevarat nu la toate dar daca vrei, iti spun la care am gasit eu.
Pupicei la toate fetele si sa auzim vesti bune!
musete spune:
Fivoaselor, incep sa ma sperii din ce in ce mai mult. Constat ca toate cele care ati avut acest simptom, ati inregistrat, din pacate, si esecuri!!!
Sa fie oare acesta un semn?
Hai, sa ne scrie si cineva care a avut aceste simptome, dar areusit!!! PLeease!!!!
Redati-ne optimismul tata de necesar!!!!
Pupici,
Musete
aniast72 spune:
-ici fetelor fivoase
Am intrat si eu sa va mai tin la curent cu analizele mele. Luni-marti iau rezultatele de la chlamydia, ureaplasma si mycroplasm care de data sper sa iasa bune. Am avut deja o experienta neplacuta dar in urma tratamentului sper sa se fi rezolvat. Cu ele termin si eu dosarul de FIV si vineri am programare la dr. Voi fi exact inainte de ciclu asa ca sper ca de sambata - duminica sa incep protocolul. Singura noastra problema este ca de 3 saptamani ne-am apucat de renovarea casei si sper sa terminam pana la punctie (de fapt trebuie sa terminam). Tineti-mi pumnii va rog pentru luni - marti sa-mi iasa totul bine si sa pot sa incep de luna asta tratamentul.
Mai incepe cineva luna asta? Andrada.P, tu cum mai esti ca nu mai stiu?
Cine mai merge vineri (13.10) la Giulesti?
andicu spune:
Fetelor, tare aiurea mai apar mesajele astea!
Aldolina si Moni, multumesc!
Moni, mi-ai dat o idee buna! si eu am un prieten distribuitor, poate gasesc asa...
Sa stiti ca si eu am simtit la fel cu sanii: cu vreo 3-4 zile inainte sa vina uratii mi s-au "dezumflat" si atunci am avut banuiala ca nu s-a prins nimic; CM a venit cu 1 seara inainte de test, iar testul a fost dovada finala. Ma gandesc ca si asta ar putea fi un semn de nereusita, desi nu cred ca e obligatoriu la toata lumea.
Musete, nu te gandi asa, ca nu e regula! fii optimista, o sa fie bine!
Aniast, multa bafta, sa ai analizele bune si sa incepi repede! tin pumnii!
tuturor!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
saftoiu_gina spune:
Musete toata treaba e din cauza hormonilor si a injectiilor nu e o regula acum ca daca te dor sanii asa acum n-ai sa reusesti ,asa are reactie organismul tau la aceasta stimulare ,mai mult optimism o sa-ti faca bine ,.Eu n-o sa-ti spun daca mi s-a intamplat la fel pentru ca probabil stimularea difera si dupa aceea intrii mai rau in ceata .
Andicu bine ca n-ai insistat in continuare cu acel ac .Daca erai langa mine iti dadeam eu ca mie mi-au ramas vreo 20 de ace pentru subcutanat .
La primul fiv eu mi-am facut injectiile subcutanat cu ace groase care se gaseau la seringile de 2 ml ,pentru ca nu gaseam pe nicaieri mici ,mai bine spus nu vroia sa-mi dea nimeni credeau ca poate ma droghez si m-am chinuit ca la un moment dat nu le mai suportam.Numai daca ai relatii la farmacie gasesti ,altfel nu prea .
Avalon eu cred ca ai facut si ET-ul sa fie intr-un ceas bun si peste doua sapt. sa ne dai o veste buna .
Liana eu iti sunt datoare cu niste ''pumni'' de luni sunt ai tai .BAFTA.
Bafta la toate fetele .
GINA 29+