FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

abia am ajuns si direct la raport!Ziua a6a de stimulare:endo 7.2, OD 7 foliculi(cel mai mare 10), OS 4 foliculi (cel mai mare 6!) merg in continuare cu aceeiasi schema si luni la eco din nou.Voi ce parere aveti, cam mica si productia si valoarile,nu?
Monica-Elena multumim de urari, sa iti traiasca "globuletul" si sa te bucuri de el!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Gabiu multumesc frumos !

Mirela1, referitor la imunitatea pentru rubeola, era bine sa fi facut acel vaccin, dar acum nu te ingrijora, n-o sa ai tu ghinionul sa contactezi boala in timpul sarcinii ! Eu l-am facut mai demult si ideea e ca trebuie facut cu MINIM 3 luni inainte de conceptie, scrie si in prospect (vaccinul se cheama PRIORIX) si mi-au zis si mai multi medici lucrul asta. Deci daca te apuci de tratament in noiembrie, mai bine nu-l mai face. Iti tin pumnii , vom fi colege de "suferinta" , si eu tot prin noiembrie incep...

KITTA, Monica Elena, practic amandoua aveti dreptate. Intr-adevar, numai noi stim cum ne e mai bine, dar tot DD decide...

Antosit , nu mi se pare slaba productia, cel putin din ce am mai auzit, ca eu inca nu am inceput. In general stiu ca se mai recupereaza si pe ultima suta... Medicul tau ce ti-a zis ? Cate zile de stimulare mai ai ?

Va pe toate si va tin pumnii !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Antosit eu nu as zice ca e slaba productia sau mici valorile.Esti la jumatatea stimularii cred(eu sub 12 zile nu am facut niciodata),asa ca ai tot timpul "sa dezvolti".Si in momentul in care faci pregnylul iar se puncteaza decisiv,asa ca stai cuminte!
Bafta!

Mergi la inceput

Adelia!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Rami 73 fiecare are un destin si o soarta pana la urma. Asa ca totul depinde de steluta norocoasa si de acel cineva de sus care ne iubeste.

Antosit multumesc frumos, Globuletul meu de aur Mihnea-Gabriel este deja baiat mare are acum 1 an si 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Fetelor am si eu o problema.Sunt z12 de stimulare, am inceput din Z2 de CM, iar de 2 zile fac si menogon. Mi-a aparut o scurgere maronie azi si sunt putin ingrijorata. Nu am reusit sa sun la Giulesti, abia maine dimineata. Daca puteti sa-mi spuneti ceva va rog sa o faceti. Poate sunt eu putin panicata pt ca nu am mai patit asa ceva.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cristinici, eu parca tin minte ca se pot produce spottinguri in timpul tratamentului. Daca mai ai prospectul de la Menogon vezi daca scrie ceva acolo sau la Diphe si ce mai faci.
Tu te alarma, nu iti face bine sa fii stresata. Suna maine dimineata la Giulesti in orice caz dar pina maine stai cumintica.
Incerc sa te linistesc.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristinici, in perioada tratamentul trebuie sa-ti vina CM. Nu despre el e vorba?
Anto, asa cum a spus si Adelia esti de abia la jumatatea stimularii. Endo se zice ca trebuie sa fie > 9 si cu siguranta va ajunge acolo. Numarul de foliculi nu e foarte important.Si nici macar nu sunt putini. Conteaza calitatea lor. Vrem calitate si nu cantitate. Eu de ex. am avut multi foliculi, dar doar 8 au fost maturi. Cei maturi contin ovocite.
In prospectul puregonului scrie asa: "Răspunsul ovarian se monitorizează prin ultrasonografie si prin măsurarea nivelelor estradiolului plasmatic. Dacă investigarea ultrasonografică indică existenta a cel putin trei foliculi de 16-20 mm diametru, si dacă există un răspuns estradiolic bun (nivele plasmatice de 300- 400 pg/ml (1000-3000 pmol/l)) pentru fiecare folicul cu diametru mai mare de 18 mm, se poate induce faza finală de maturare foliculară prin administrarea de hCG. Prelevarea ovocitelor se efectuează cu 34-35 ore mai târziu."
Prin urmare mai cresc un pic si gata. Mult succes luni la eco.

Monica

Mergi la inceput

Cristinci imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat concret,dar eu zic sa nu intri in panica.Si eu am observat cam la a3a zi de menogon ca am asa un spoting mai abundent(asemanator cu cel din perioada ovulatiei)dar la mine este ...cum sa zic , "alburiu" iar in comparatie cu tine eu am inceput tratamentul in ziua 21.Ai rabdare pana maine , nu cred ca este ceva grav!
Moni!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Abia am reusit sa intru,n-am internet inca,asa ca am cerut voie la gazde sa intru putin sa va dau vesti si sa citesc un pic din urma.
Sun bine, deocamdata e totul ok, am 6-7 foliculi, luni merg din nou sa vad cum au mai crescut, si s-ar putea ca miercuri sa fac punctia. Endometrul ma streseaza,acum ca stiu ca a fost una din probleme, si acum e cam subtirel, 7,5 in a 7a zi de stimulare...sper sa se faca cat trebuie pana vinerea sau sambata viitoare cand fac ET-ul.
Cristinici, nu stiu sa te ajut,dar iti tin pumnii strans tare sima rog pt tine sa fie bine si sa reusesti!
Anto, multa bafta si tie!
Avalon,Sheri, tin pumnii in continuare si multa bafta fetelor care sunt in focuri!
Va pe toate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput