FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Salutare tuturor!
Da Lachi,si eu iau marvelon,si mie mi-a fost rau de la ele,imi este in continuare dar nu chiar ca la inceput.Mai am stari de greata seara,ceva dureri de cap, si o stare generala nu prea buna,dar daca asa se prevede ce sa fac?
In alta ordine de idei,eu pe 25 Oct. am o programare la dr. Cocei la clinica B.Marinescu.Daca are nevoie cineva ,o cedez,mie nu imi mai trebuie.Dar sa-mi spuna ca daca nu saptamana viitoare o sa sun sa o anulez.
In continuare astept vesti bune de la voi,in special de la cele cu embrioni in burtici.
Tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

rami73 sa fie intr-un ceas bun prima vizita la Big M si cale libera sa ai spre FIV. Poate faptul ca luna asta nu te-ai mai stresat ( ocupata fiind cu amenajarea casei) o fi de bun augur si-i calci pe urme ingerasei.
lachi ma bucur ca sheri e bine, cred si eu ca s-a plictisit dar asta e, putintica rabdare. Saptamana trece asa de repede......
va pup fetelor si multa bafta la toate

gabi

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gataa de maine ma las

va tin pumnii la toate!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

.................................
Impotriva banarii luiJocelyn

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Si eu vreau sa ma las! De tigari Liana sau de altceva? Subscriu doar la tigari.
Adelia, ce mai faci? Vad ca ai scapat de histero. Bravo! S-ar putea sa fim colege de FIV in noiembrie (tratamentul).
Fetelor, eu fac acum un tratament cu Lipanthil pt ca mi-au iesit trigliceridele de 3 ori mai mari (la un control de rutina, fara legatura cu FIV-ul); am uitat sa-i spun dr. Sper ca la inceputul lui nov cand voi repeta analiza sa-mi iasa OK, altfel nu stiu daca m-o mai primi cineva la FIV.
Mai am o intrebare pt fetele care fac FIV. Voi ati facut rubeola pana acum? Eu n-am facut si n-am facut nici vaccin, abia ieri am aflat ca ar fi trebuit sa fac un vaccin inainte de FIV. Ma rog, ramane la latitudinea noastra daca ne asumam riscul unei infectii cu rubeola in timpul unei eventuale sarcini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kitta, mie mi-a zis medicul sa consum multe lichide sa previn o hiperstimulare. Si l-am intrebat daca vin e voie si mi-a zis ca da. Si iti dai seama ca am respectat intocmai sfatul medicului (vin rosu cat mai mult )
Anto, inseamna ca ai produs ceva.
Cristinici, iti doresc o productie buna sa faci copilasi reusiti.
Avalon, Sheri, Crinuta,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachi m-am luminat!Multumesc mult si din suflet ca te oferi sa ma ajuti, dar asa cum si tu ai zis totul tine de vointa,cand o sa o am sigur voi apela sa ma ajuti!

Anto

Mergi la inceput

Moni maine aflu si va spun si voua, sunt asa de curioasa!!
Apropo de bautura, eu nu am intrebat dar am gandit ca e normal sa nu consum...ce teapa mi-am luat!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, eu cu lasatul de fumat a fost floare la ureche. M-am lasat din ianuarie 2005 in urma unei operatii nasoale la incisivi. Deci, dupa pur si simplu nu mi-a mai trebuit. Eu cu beutura am o problema....Ca zici ca sunt JR din Dallas (daca va mai aduceti aminte!) cand venea acasa si primul lucru isi turna ceva in pahar.
Bravo, Lachi te admir pentru vointa ta. De fapt tu esti fara alcool, eu fara tigari. Stiti cum se spune suma viciilor este constanta.
Deci, imi dati voie sa beau! OK o fac pe raspunderea voastra si chiar o sa ma gandesc la toate asa, chiar daca nu va cunosc si o sa beau cate un pahar de bere Belgiana pt. fiecare. Duminica la 7.30 plec!
Auz pe aici ca dupa ET se sta in pat 2 SAPTAMANI? doar nu ati innebunit? Si la servici cine se duce? Ca da firma faliment fara mine (nu e a mea, dar asta e.....!). Eu una cred ca nu o sa pot sta in pat poate vreo 2 zile si daca mai prind ceva week-end la mijloc. Eu v-ma spus poveste cu tipa din Israel care la primul FIV s-a purtat cu ea mai ceva ca cu ouale iun cuibatoare (si rezultat 0), iar la al doilea FIV a 2-1 zi dupa ET a fost la servici si a stat si 10 ore si s-a prins. Doar DUMNEZEU stie care e regula!

Mergi la inceput

Kitta!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Kitta depinde de fiecare organism. Fiecare isi cunoaste organismul si cauzele ptr care nu ramane insarcinata si atunci fiecare face ce crede ca e mai bine si ce simte ca e bine ptr ca embrionii sa se prinda. Eu una am stat la pat nemiscata 2 saptamani si apoi 9 luni ptr ca s-a dovedit a fi o sarcina cu probleme si nu cred ca Mihnea ar fi venit pe lume daca continuam sa am o viata normala. Dar a meriatat sacrificiul pe cuvant .

Urez tuturor fetelor aflate in focuri multa bafta si pupam veteranele.

Lachi speciali de la Mihnea

Mergi la inceput