FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 23
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Moniland
ingeras26a, bravo! Ma bucur ca nu ne-ai uitat si vreau si eu senzatiile acelea. Ai grija de voi si de abia astept sa o vad pe Maya. Cand e DPN?
mai avem, mai avem! Astazi de-abia aim intrat in 30 sapt, DPN este pe 21 dec :)
Pupicei, Ingeras 30+ Maya
rami 73 spune:
Hallo, fete dragi !
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, am scris acum ceva vreme ca voi incepe si eu tratamentul pentru FIV. Ieri am reusit in sfarsit intrevederea cu Big M la Giulesti (recomandata de dra. Moisa, cu care am facut 19 inseminari).
Sincer, m-a cam dezamagit un pic atitudinea lui, in sensul ca a fost super expeditiv, n-am prea stat la mari discutii, ca sa nu zic ca aproape n-am vorbit cu el mare lucru. Adevarul e ca a si fost o zi super aglomerata in spital, de mult timp n-am mai vazut asa ceva !
S-a uitat 3 secunde peste dosarul meu, mi-a facut rapid eco, totul ok, uter si ovare de dim. si ecostructura normala. Nu mi-a zis decat "e bine", dupa care i-a spus Moisicii sa ma bage pe protocolul lung, fara alte comentarii de genul cat, cum si ce fel...
Am intrebat-o pe Moisa de ce protocolul lung (mi se pare cam lunga perioada de inhibare ovariana, avand in vedere ca nu mai sunt chiar tinerica, am 33 ani...), dar mi-a zis ca la ce hormonale si ovulatie beton am, e normal sa-mi prescrie schema asta... Referitor la stimulare, mi-a zis ca cel mai probabil voi face 2 fiole de Puregon+1 fiola de Menogon pe zi, iar dimineata continui cu Diphereline (1/2 fiola) dar sa mai vedem...Nu stiu de ce mi-o fi zis de Puregon, am vazut ca majoritatea fetelor au facut numai Menogon, oare o fi vreun criteriu anume ?
In fine, voi vedea...deci incep in z.21 a CM, adica peste vreo luna, acum sunt z.29. Poate nu-mi mai vine. As vrea eu...
Am insa un motiv de bucurie, in sensul ca sotul si-a repetat acum o saptamana spermograma si a iesit normospermie (inainte avea astenoteratospermie). Culmea e ca n-a luat mare lucru in ultima vreme, doar niste capsule de propolis+polen si laptisor de matca. Moisica a zis ca poate a fost mai relexat, desi el e relaxat tot timpul.
In incheiere va pe toate si tin pumnii tuturor fetelor care sunt acum in asteptari si emotii. Sa dea DD ca acest lung si anevoios drum sa se finalizeze la toate cu
rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Aldolina
Fetelor,
am intrat si eu sa va spun multa bafta in continuare si ma la DD sa va ajute si sa va impliniti dorinta!
Eu maine am punctia si nu stiu cand mai reusesc sa intru pe DC, asa ca ramane sa ne 'auzim' peste cateva zile bune.
Multumesc tuturor pentru sustinere, incurajari si pentru caldura si prietenia cu care m-ati primit printre voi.
Va pupicesc si sa auzim de cat mai multe
Aldolina
Bafta multa, multa!!!!
ingeras26a spune:
Rami73, dar ai avut ceva nervi cu atatea inseminari!!!
Este mai bie ca te baga pe protocolul lung, am inteles ca sansele de reusita sunt mai bune. Si eu tot pe acela trebuia sa-l fac, dar n-a mai fost cazul, din fericire :) si eu tot ca tine...
Atata doar ca eu parca trebuia sa-l incep din z2 de CM sau ceva de genul asta...oricum, sigur la inceputul CM.
Bafta multa, multa si sa te ajute Dumnezeu, poate nu mai este nevoie! Si daca este, sa reuseasca din prima!!!
medamaya1 spune:
Multumesc fetelor, am programare pe 25 oct la dna Cocei, pe atunci imi iau si rez la hormonale si sa vedem ce zice , ce trat imi da.
pe toate MEDA
rami 73 spune:
Ingeras , multumesc frumos de urari ! Hai, ca tu mai ai putin si-ti vezi bebelina... Ce mult mi-as dori sa mi se intample si mie minunea ta... dar nu se stie niciodata, Dumnezeu va hotara
Problema e ca eu mi-am petrecut ultima luna facand ultimele amenajari in casa (am stat pe langa muncitori sa faca ultimele finisaje, balustrade de inox etc. si am facut ceva efort fizic, sincer...), nu in Caraibe, cand s-a intamplat la tine minunea.
rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]
antosit spune:
Buna fetele!
Aldolina tinem pumnii sa vi cu o "productie" serioasa si de calitate!
Lachi te rog cand te mai eliberezi un pic din treburi lamureste-ma si pe mine "cu ce se mananca" tigarile alea medicinale, ca poate da domnul si reusesc si eu sa las tutiunul!
Rami sa fie intr-un ceas bun inceputul de drum si sa fie cu reusita!
Anto
rami 73 spune:
Antosit , multumesc, asemenea !
Kariris spune:
Antosit sincera sa fiu acele tigari medicinale care se numesc NTB si se gasesc in farmacii, nu iti taie pofta de tigari si nici nu te ajuta sa treci mai usor prin dezintoxicare, ci te scapa doar de "dependenta gestuala" de a-ti aprinde o tigara la nervi sau in orice alte conditii si a scoate fum. Doar ca de data asta, fumezi, scoti fum ....si un miros de frunze uscate/ceaiuri/ plante arse. Nu cred ca au nimic in componenta lor care sa te faca sa nu iti mai doresti tigari. Pentru asta trebuie sa te hotarasti tu sa nu mai fumezi si sa fii pregatita sa lupti cu tentatia. De cate ori imi vine sa aprind o tigara ma gadesc ca fiecare ora rezistata fara tigari este un pas spre reusita. Eu mi-am facut rost din strainatate si de guma Nicorette cu nicotina pentru atunci cand chiar nu mai rezist si vreau sa capitulez. Iau o guma o mestec incet si-mi piere cheful total de a mai fuma. Nu mestec mai mult de 3 gume/zi.
Daca te hotarasti cu adevarat sa renunti o sa te ajut sa te lasi, iti fac rost si de guma daca vrei, dar primullucru si cel mai important in aceasta lupta este decizia ta, dorinta ta de a renunta definitiv la tigari.
Scuze pentru off topic, chiar daca nu e chiar off topic, pentru ca eu stiu ca si fumatul e unul din factorii care influenteaza negativ fivul.
Kariris spune:
Am vorbit acum cu Sheri la telefon, s-a cam plictisit, desi dragul ei sot sta cu ea acasa, o rasfata si ii tine companie. Mi-e tare draga fata asta si simt eu ca o sa reuseasca.
Fetelor care clocesc puii acum in asteptarea unui rezultat pozitiv, le tin pumnii si sa dea Domnul sa se lase cu bebelushi in toamna asta!
Celor care sunt pe ultima suta de metri, MULTA BAFTA SI INCREDERE!!!
Eu mi-am cumparat ieri 18 seringi de insulina, sper sa imi ajunga si sper sa am si ce face cu ele ca diabet nu am! Daca iar primeste "asta mica" reclamatii de la prof cand m-oi duce la eco, o las balta ca m-am cam saturat!