FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 22
adelia alin spune:
Aldolina multa bafta sa ai maine!
Sa te intorci cu vesti din cele mai bune,ca uite asa ne mai vine si noua inima la loc!
Eu cred ca am uitat sa iau o pastila de marvelon.Are ceva???Habar n-am cum de s-a intamplat,abia azi am vazut ca nu dadea casa cu masa!Ma miram eu sa n-o dau in bara,ca de cand ma stiu n-am fost in stare sa iau anticonceptionale.Tot uitam de ele!
cristinici spune:
La echo a fost bine, de azi am inceput si menogonul (4 pe zi). La urmatorul echo pe 19. Atunci vin la Bucuresti si sper sa plec cu puiutii la pachet in burtica. Intre timp voi fi ca Penelopa in asteptarea... copiilor , caci Ulise nu pleaca nicaieri.
Antosit bafta amine la punctiesi productie buna.
cristinici
danutza_c spune:
Medamaya, uite aici mai multe info despre ureaplasma.
http://www.emedicine.com/med/topic2340.htm
Tratamentul e de obicei cu Doxi. Faptul ca e rezistenta la Cipro si numai la Cipro e bine ca ai mai multe optiuni pentru trat.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
antosit spune:
Cristinici ma bucur ca esti bine, succes in continuare!Multumesc de urare dar nu eu, ci Aldolina face maine punctia.Pana saptamana viitoare cand probabil urmez eu hai sa ii tinem ei pumnii!
Fetelor cred ca insfarsit am si eu ceva reactii la menogon ma cam "falfaie" ceva pe la ovare, sa fie de bine?
Anto
danutza_c spune:
Aldolina bafta multa la punctie! Sa ai "recolta bogata" si sa creasca bine toti puiutii! Peste 2 saptamini te asteptam cu test pozitiv!
Cristinici bafta si tie sa suporti tratamentul bine si sa ai cit mai multe ovocite.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
aniast72 spune:
medamaya, eu am scapat de ureaplasma zilele trecute cu doxiciclina, de fapt cu Unidox Solutab care e o doxiciclina straina. 2 pastile /zi la 12 ore. Am inteles de la d.na dr Cocei ca doxiciclina romaneasca nu prea negativeaza nici ureaplasma, nici chlamydia.
Fetelor, sa va spun ce am patit cand m-am dus sa-mi iau de la farmacie tratamentul pentru chlamydia. M-am zbatut sa fac rost de reteta compensata pentru Azitrox (acelasi lucru ca Sumamedul), de la 1.600.000 l-am luat cu 260.000 dar patania a fost alta...
Ajung la ghiseu dupa 3 sferturi de ora de stat la coada...cu o multime de nervi. Farmacista se misca alene si ma intreaba:
- Ati fost pe-afara?
eu ii raspund, plictisita... - Am mai fost si pe-afara (din tara, ne refeream)
Dupa cateva secunde reactionez si ii spun: -Nu vad sensul intrebarii.
Atunci farmacista, cu ochii pe diagnostic, imi spune: -Pai de acolo ati luat-o, ca p'aici nu se gaseste. In momentul ala imi venea sa urlu si in conditii normale farmacia lua foc dar eram prea nervoasa si prea plictisita ca sa ma cert si i-am raspuns pe acelasi ton: Se mai gaseste, doamna, si p'aici!!
Nu stiu ce impresie si-au facut cei de la coada care nu stiau despre ce e vorba dar eu si acum ma felicit ca nu am explodat.
Va las pe voi sa realizati pregatirea respectivei, eu am ramas fara replica....
Va tin pumnii fetelor care sunteti in asteptari, ma rog tot timpul pentru voi. Bafta multa urmatoarelor viitoare FIVoase.
Pupici tuturor.
KITTA spune:
Fetelornu va panicati! Nu cred ca calc. voastre erau de vina. Si eu de 3 zile nu am putut sa intru pe DC. Deci, de-abia acum m-am updatat!
O intrebare: in timpul tratamentului alcoolul e interzis? Sa nu credeti ca sunt vreo alccolista, dar plec in Belgia saptamana viitoare pe unde s-ar outea sa ma apuce inceperea tratamentului si va dati seama la cata bere am de testat. Ma gandeam eu ca nu asta ar partea proasta sa nu beau, ci sa trebuiasca sa dau explicatii in stanga si in dreapta de ce sunt anormala si nu beau bere. Ca am mai fost o data si ne-au dat la masa cred ca toate sortimentele de bere din Belgia.
Ce de probleme mai am si eu......veti zice! Dar uite cu problemele astea reusesc de fapt sa ma indepartez de cele reale....
danutza_c spune:
Aniast, a vrut sa fac pe desteapta ca vezi ea stie ce e cu microbul asta. Nu-ti consuma energia pe cine nu merita! Cite farmaciste am vazut eu pe care le-as fi luat de par penrtu sfaturile pe care le dadeau bietilor oameni, mai ales batrini, as fi ajuns campioana de box pina acuma!
KITTA, eu nu cred ca ca daca bei o bere, doua se intimpla ceva. De fapt, daca ma mai tine memoria, eu chiar am intrebat-o pe dr. Cocei si mi-a spus ca nu e contraindicat, evident in niste cantitati "uzuale" E pacat sa ratezi placerea de a bea o bere tocmai in Belgia!
aniast72 spune:
KITTA, eu sunt sigura ca ai voie sa "gusti" in timpul tratamentului...daca nu ai fi avut voie ti-ar fi spus medicul dar pentru siguranta ta, citeste pe prospectul injectiilor. Drum bun si sa ne spui si noua cum a fost berea.
danutza_c
Kariris spune:
Aldolina bafta multa astazi la punctie! Productie serioasa si frumoasa iti doresc!
Adelia si tu iei Marvelon? eu mi-am pus telefonul sa sune zilnic ca sa nu uit! Mie mi-e cam rau, cred ca de la AC: greata, stare de voma, sunt palida de zici ca am hepatita, seara fac febra si am frisoane...si sa vreau sa mai fumez si nu as mai putea. Ma simt de parca as fi gravida.
Cristinici ma bucur ca totul merge bine la tine!
Eu cu beutul am rupt legatura din aprilie. Facea parte din cura de slabire. Si asa am ramas; nu-mi mai vine sa beau nimic eu care eram fun bere! ca sa nu le mai enumar pe celelalte!
Ieri mi-a fost tare rau, azi pare sa-mi fie si mai rau, oi vedea eu cum o duc cu pastilele astea pana pe 27 cand merg iar la vizionare!
Fetelor va pup, va tin pumnii stransi si ies putin ca am o delegatie din Elvetia si nu prea pot sa stau pe DC.