FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Fetelor,
am intrat si eu sa va spun multa bafta in continuare si ma la DD sa va ajute si sa va impliniti dorinta!
Eu maine am punctia si nu stiu cand mai reusesc sa intru pe DC, asa ca ramane sa ne 'auzim' peste cateva zile bune.
Multumesc tuturor pentru sustinere, incurajari si pentru caldura si prietenia cu care m-ati primit printre voi.
Va pupicesc si sa auzim de cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Ma bag si eu, sa nu ma goniti, ca sunt amarita, tocmai a inceput z1. Are dreptate Vic, nici eu n-am mila de ei. Eu ii mai zic, cind ma fugareste prin casa: bey, vezi ca si una mica, de care ai facut la Giuly in baie costa, da´asa mindrete cum are fata! Da degeaba, tot ma prinde moka .
Va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Amely, ; la origini, da! chiar asta-i trebuie; bine gandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Aldolina, multa bafta maine!!!! Sa auzim de test pozitiv!

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Aldolina multa bafta!!!
nushulicaa
nucutza capu sus mama..si maine eo zi

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachi zi-mi si mie mai multe (de unde,cat,cum...) despre "alea medicinale" ca si eu tere mai vreau sa imi piara cheful! Pleasssss!!!
Moni abia astept reactiile...vineri merg la eco.
Aldolina bafta maine!
Liana poate ca este mai bine sa faci toate analizele la ei!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Aldolina, tin pumnii maine. Sa dea DD sa ai ovocite de calitate care sa se placa cu .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
va tin pumnii si ma rog sa reusiti toate
lachi bafta multa la urmatoarea echo si sper sa nu mai gasesti chistul acolo ( cred ca poti incerca si cu tinctura de mugur de zmeur-rezultat garantat), iar cu fumatul, bravo tie
aldolina bafta multa maine la punctie si te asteptam cu test pozitiv peste 2 saptamani
liana imi pare rau ca se mai duce o luna, dar ai sa vezi ca se vor rezolva pana la urma
va pup pe toate fetelor si astept sa citesc numai de bine

gabi

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lachi, daca faci fiv-ul cu Mos Craciun atunci o sa pot sa vin cu tine la spital sa te tin de manutza! Ca o sa fiu pe-acasa inainte de Craciun.
Ti-am mai scris si la naturiste,dar o mai fac odata aici: felicitari ca te-ai lasat de fumat! dulce pentru asta.
Daca iti e mereu foame maninca si tu ceva care nu ingrasa, gen floricele sau legume fierte.

Liana, te-ai dat cu ungurii?! Sa fie ntr-un ceas bun! Sa te vad ca ne dai vestea cea mare cit mai curind.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor, nu am reusit sa deschid DC de 3 zile. Am luat analizele si nu prea inteleg , scrie prezent ureaplasma urealyticum, inteleg dar nu prea stiu cu ce se maninca, poate ma lamuriti si pe mine, va rog.A, mi-au facut si antibiograma , rezistent numai la Ciprofloxacin, o fii bine o fii rau?
Multa bafat tuturor

Mergi la inceput