FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
adelia alin spune:
Buna seara tuturor!
Am ajuns si eu la calculator in sfarsit,ca azi am umblat toata ziua ca o albinuta de fericire ca am scapat de histeroscopie!
A fost naspa,dar dupa cum vedeti am supravietuit,si mi-am promis ca pe a doua n-o mai fac nici daca sta Mr. Big in locul meu pe capra!Sper ca pana ajung eu sa fac fiv sa nu se mai descopere si alte proceduri de investigatii de genul asta ca atunci chiar ma las de sport!
Rezultatul a fost bun,nu a gasit nimic pe uter,m-am bucurat nespus,desi acum ma roade intrebarea:de ce totusi nu am reusit cu fivul daca toate sunt asa roz???
Aldolina eu nu mi-am dat seama ca ma priveste cineva,trebuia sa vii sa vorbim,mi-ar fi facut mare placere.Mai mult ca sigur ca eu am fost ca prea mi-a placut descrierea ta!!!!!!!Tu zici ca ti-ai rezolvat ieri problema?
In schimb am reusit s-o identific pe Liana30,am abordat-o impreuna cu Lachi,numai ca ea a renuntat la histeroscopie si-a dat pijamalele jos si a plecat inainte s-o faca.Sper sa vina cu vesti din cele mai buna de la Szeged.
Mi-am facut dosarul de fiv,cred ca la menstra din noiembrie incep,daca nu mai apare si la mine ceva,asa cum a patit-o Lachi.
Mai incepe cineva in noiembrie??
Va pupic si va tin pumnii la toate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dj_mama spune:
Lachi, calculatorul se inchide din cauza 'sursei' lui, ci nu a DC chiar daca se alerteaza doar cand e pe DC; trebuie sa-l duci la 'doctor'; ... "si pe el"???, ai sa zici ; vezi din greseala sa nu ceri sa-i faca o spermograma
Aceeasi problema o am eu si desi este inca in garantie nu apuc sa-l duc la 'doctor' si pe el sa-i schimbe sursa; prea repede s-a fasait.
In alta ordine de idei, de ce fetele injura de mama chistul lui Lachi(in semn de incurajare)? Cine este de fapt mama chistului?
Aaaa, da! ovarul
antosit spune:
Buna dimineata la gagici!Am intrat pe fuga sa va salut , eu caut in continuare reactii la tratament si ...ioc!In rest toate bune, va -ic pe toate si fug la servici.Ne "auzim" mai tarziu...
Anto
Amely spune:
dj_mama, esti mortala!!! La asta chiar ca nu m-ar fi dus capul! Pai atunci sa-l trimitem in origini...ce zici?
Lachi sper ca n-ai mai pus paidoasa in gura, ca vin la tine!
Liana, multa bafta la Szeged, Avalon tin pumnii stransi!
Sheri, nu mai am rabdare... stiu ca mai sunt cateva zile pana vii sa ne dai vestea cea mare. Caci va fi cu noroc, stiu eu!
Va pup pe toate si sunt cu tot sufletul langa voi, chiar daca voi sta mai in umbra
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development 8+
Victoria spune:
a treia zi de menogon + gonal...sunt cam ciufuta, aseara l-am bombanit non stop pe omu, am trantit/bufnit prin casa...noroc ca ma suporta...
Abia astept sa aud vesti BUNE de la fetele care au facut deja punctii/ET, sa-mi dea si mie speranta
pupaciuni la toata lumea,
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Buna fetelor!
Eu si chistul meu suntem bine, ne-am documentat si nu e ceva prea grav, luam anticonceptionale sarguincios, (nu cumva sa vina vreo sarcina nedorita) si asteptam data de 27 sa mergem din nou cu "asta mica" sa i-o aratam lui big M sa vedem ce cusur i-o mai gasi!
V-am spus io ca voi face fivul cu Mos Craciun?
De fumat nu mai fumez. Isi mai baga draku coada si-mi vine sa aprind una, dar iau una medicinala de-mi piere tot cheful si mie si celor din jurul meu. In schimb am stomacul non-stop "full of plenty". as tot manca... cate ceva, orice!
Anto pe mine nu m-a durut nici o injectie din "tacamul fiv". Asa ca nu mai cauta nici dureri nici simptome, ca-i mai bine fara. Rezultatul conteaza.
Bafta tuturor fetelor care sunt in asteptari sau pregatiri!
Moniland spune:
Liana, inteleg ca te muti "de tot" la unguri. Poate ti-o fii mai bine cu ei, adica la ei.
Lasa Lachi,nu fii suparata. O sa vezi ca Mos Craciun iti poarta noroc.
Cristinici, cum a fost?
Victoria, macar atata sa suporte si sotii nostri, ca in rest nu fac ei mare lucru.
Avalon, Sheri, Crinuta
Anto, vei vedea reactiile la tratament cand mergi la eco. Curand, nu?
Adelia, Bravo!. Eu nu am nici o problema si pentru asta tot nu am reusit la FIV. Din pacate facem parte din procentele 20-25%
Monica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
am ajuns si eu..
va multumesc la toate pentru sustinere..
lachii ma bucur ca te'ai lasat si eu trebe sa o fac..poate ma convingi si pe mine
adelia ma bucur ca ai reusit sa scapi..cu binetin pumnii!!
eu una am renuntat sa fac Histeroscopia din motive stiute numai de mine..am fost si la unguri..m'am dus bou si am venit vaca
trebuie sa refac din nou toate analizele..asta e!!
astept luna asta sa vina si merg din nou la ei..le fac la ei ca sa nu mai aiba nici un dubiu..
va pupacesc pe toate si va tin pumnii stransii!!stransii!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
galuscuta spune:
victoria - ce simpatica esti ! Ai dreptate , si eu nu am avut o discutie cu sotiorul dupa primul FIV .Ca atat a facut ..una mica la borcan si aia mi-a reprosat -dar noi de cate ori ne-am desfacut picioarele in fata Cateodata pe barbatii astia i-ti vine sa-i
.
Acu' mi-a trecut ca il ciuruiesc di injectii si saracul nu zice nik
galuscuta
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Victoria, macar atata sa suporte si sotii nostri, ca in rest nu fac ei mare lucru.
Ba fac...una mica la borcan in ziua punctiei...si nici macar aia nu e neplacuta pentru ei...
Dupa HSG, laparo, HSC nu mai am nici o mila pentru ei...
![](alcool.gif)
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu