FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Buna fetelor,

In sfarsit am reusit sa intru si eu pe DC, ca de azi dimineata ma chinui.
Dupa cum v-a zis si Lachi, ne-am intalnit ieri dimineatza la Giuly la usa la BigM, unde a tipat d-na geta la noi de nu ne-am vazut...

Am cunoscut-o si pe Adelia, se pregatea saracutza de histero, dar inteleg ca e bine...

Eu am inceput de ieri 2 Menogon + 2 Gonal F.Plus 1/2 de Dipherelin in continuare.Deci 3 injectii pe zi, brrr.Problema mea e cu intramusculara de menogon, ca nu am unde sa le fac.Ieri mi l-a infipt cu ura o asistenta de ma doare cu picior cu tot, de abia stau in fund...azi m-am dus iar pana acolo si m-am milogit de alea pe holuri pana s-a indurat una...

Am inteles ca punctia/ET vor fi in jur de 21-22 oct( tocmai cand vroia sefu' sa ma trimita in alta delegatie

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am venit sa va pupacesc si sa va tin pumnii! ca de mult nu v-am mai "vazut"! Sper din tot sufletul sa ramaneti si voi cat mai curand posibil si sa fiti fericite! As vrea si eu la intalneala :)
Amely, dar eu de Sheri nu stiu...unde pot sa citesc?
MOana, Lachi, Andicu, Nucutza, Moniland, saftoiu Gina, Amely si toate celelalte fete!

Fetelor, va doresc din toata inima mea sa simtiti cel mai minunat lucru cat mai curand posibil: cum misca bb in burtik :) este incredibil! Sa va ajute Dumnezeu!

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, nu te speria. Daca te referi la durerea cand se face injectia nu trebuie sa te doara. Mai ales ca ti le da o tipa care a trecut prin asa ceva. Stie ea ce stie. Daca te referi la dureri ca urmare a stimularii asta depinde de organism. In a cata zi de stimulare esti?
Victoria, eu cand primeam intramuscularele si eram pe la clinici, ma duceam la camera asistentelor si le rugam sa-mi dea o injectie. Aveam si substanta dar aveam si seringa, si bineinteles 5 lei pe care ii puneam in buzunar. Apoi le ziceam ca sunt asa de dureroase si li se facea mila si mi le dadea incet si apoi ma intrebau daca m-au durut. Iar eu le spuneam ca doar un pic.
ingeras26a, bravo! Ma bucur ca nu ne-ai uitat si vreau si eu senzatiile acelea. Ai grija de voi si de abia astept sa o vad pe Maya. Cand e DPN?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Maine merg la echo, sunt a 10 zi de dipherelin.
Lachi vad ca produci , dar nu ce trebuie. Bine ca te-ai lasat de fumat. Pt asta meriti toate felicitarile.
Danutza ma asteptam sa fii langa noi cu incurajarile.
Moniland alte noutati o sa va spun maine seara,daca nu ajung tarziu de la bucuresti.
Antosit , Victoria va apropiati de final. Va tin pumnii.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Galuscuta!
Moni sunt la a4a injectie de menogon si nu ma doare nici in momentul cand le fac si nici a doua zi, nici locul unde a fost facut nu il mai simt, dar pe mine ma dispera ca nici alte simptome nu am, Sheri zicea ca este calma si ca ar dormi nonstop de exemplu iar la mine ce sa zic sunt mai agitata decat inainte!Hai ca iar ma intind cu scrisul...

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, ideea ar fi sa nu te doara nimic si sa ai multi foliculi maturi. Iti tin pumnii sa fie asa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lachi, sper sa iti treaca cu tratament. E primul trat care trebuie incercat. Daca nu ai fi vrut sa faci fiv acuma repede probabil ca nici nu te-ai fi gindit asa de mult la el si nu ar fi fost o problema asa de mare. De obicei chisturile astea terc singure dar poate sa dureze ceva mai mult.
Daca trebuie sa faci laparo nu trebuie sa iti fie frica. Uite un de la mine sa fie totul bine.

Anto, eu mi-am facut menogonul SINGURA si crede-ma ca nu ma durea deloc. Chiar ma gindeam ca fac injectiile astea si parca intep un cartof, ca nu simteam nimic. In schimb, am rugat de vre-o doua ori pe cineva sa mi le faca si atunci m-a durut un pic, nu mult. Asa ca nu iti face probleme ca nu trebuie sa doara. Eu in schimb o luasem razna cu "pisicu" Mi se cam suisera hormonii la cap!
Dar a trecut si asta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Moni Doamne-ajuta sa fie cum zici tu!
Danutza !

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cristinici, sigur ca sunt linga voi, si vreau sa va vad pe toate ca o sa apareti .
Doar ca eu nu prea mai am multe de spus la cap fiv pentru ca deocamdata nu mai fac nimic. Am inceput trat naturist, atita cit pot gasi aici ce imi trebuie si cam atit. Am sa mai imi repet analizele si o echo cind o sa vin la sf lui noiembrie sa vad care mai e situatia dar nu mai am prea multe sperante.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Cristinci bafta maine la eco, sa vi cu vesti bune si eu iti tin pumnii stransi sa fie cu noroc!Mult a fost putin a mai ramas...
Oare ce o fi facut Liana astazi?Sper sa ne dea vesti bune cat mai repede!

Anto

Mergi la inceput