FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 18
Aldolina spune:
Buna Fetelor!
Si eu am fost ieri la echo, ziua 11 de stimulare. Mi-a zis ca-i OK, am 'produs' destul si prin urmare imi face puntia joi. Imi e frica de mor, nu atat de operatia in sine cat de perioada care urmeaza. Mi se pare ingrozitoare asteptarea. In fine, cred ca de data asta nu voi mai sta lipita de pat, ci voi incerca sa fiu cat mai relaxata si sa fac sa treaca timpul cat mai placut .
Adelia, cred ca ieri te-am vazut, asteptai sa intri si sa-ti faca dosarul, nu? Blonda, dragutza, inaltutza, corect? Eu stateam la usa si asteptam sa ma inscrie pe catastif pentru punctie.
Andicu, Liana, Crinuta, Sheri, Avalon - ma rog pentru voi sa reusiti si sa ne dati vestea cea mare!
Lachi, iti doresc sa rezolvi repede cu chistul si sa incepi tratamentul! Eu am avut ovare MPC si desi nu am facut nici un tratamnet, nu stiu cum si prin ce minune, chisturile au disparut (cel putin nu mi-a mai zis dr. nimic de MPC, cum eram obisnuita pana acum si nici in dosar nu scrie nimic de chisturi). Asa ca fi optimista ca se va rezolva!
Moniland, Andrada, bafta si
Bafta la toate fetele care sunt in tratament!
Pupicei si la toate fivoasele!
Kariris spune:
Merci Nucuta! nu mai stiam...
Da mai Delia, dar nu mai am chef de nici o interventie. Mi-a ajuns histeroscopia. Ce naiba, tot apare cate ceva ca sa nu fac eu fiv...
Eu nu inteleg de la ce naiba am facut eu chistul asta??? Eu niciodata nu am avut chisturi pe ovare! sper sa treaca de la contraceptive.
Face si colega mea misto de mine, imi spune: "ei acum, poti si tu sa faci sex linistita, nu cu frica-n san ca ramai gravida!"
P.S. M-am lasat de fumat. De duminica nu am mai fumat.
Hai, bagati felicitari
Kariris spune:
ce aiurea ne apar mesajele... eu credeam ca-i calculatorul meu virusat...dar numai cu DC am probleme...mi se inchide singur...
Moniland spune:
Bravo Lachi!
Normal chistul ar trebui sa treaca cu AC. Si sa speram ca trece intr-o luna. Depinde si cat de mare e. Eu anul trecut am optat sa-l punctioneze si sa pot face FIV-ul.
Aldolina, bafta multa.
Avalon, Sheri, Crinuta
Puiramy, succes maine la dr. si sa-ti dea ok pentru stimulare.
Monica
Aldolina spune:
Bravo Lachione! Sa te tii tare si sa nu cedezi ispitei!bis] Ai grija in primele doua -trei saptamani cand e cel mai greu (mie asa mi s-a parut), dupa care o sa te obisnuiesti. Succes in continuare!
Kariris spune:
multumesc fetelor!!! vedeti ca pot sa fac si lucruri bune????
nu numai chisturi? fac ce fac... si-mi tot aduc aminte!
antosit spune:
Mai fetelor ma bagati in draci...mie menogonul mi-l face o fata care este asistenta de meserie, basca a trecut si ea printr-un tratament pt. fiv deci stie cum trebuiesc facute si eu nu simt nimic! Avalon, Sheri si acum Victoria se plang de dureri de la injectii!Sunt eu chiar asa de norocoasa ca nu am dureri sau nu reactioneaza organismul asa cum ar trebui?Pleassssssss lamuriti-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimic!!!
Anto
galuscuta spune:
iaca ca intru si eu aici.
uffa,acu' mi-a spus d.na dr ca FIV il fac la inceputul lui decembrie.trebuie sa iau o folie de AC dupa ciclu iar din 5 noiembrie cate un diferelin pe zi.Prin 20 Noiembrie merg la TM si incep stimularea.Din nou Puregon...prin 1 sau 2 decembrie punctia apoi ce va da D.zeu...sper ca nu ma voi suprastimula din nou.
Victoria eu le faceam in burta sub buric una de difereline iar dupa 10 minute faceam la 2 3 cm distanta puregonul cu ace mici de insulina.asa nu ai nevoie sa te rogi de nimeni sa le faca si nici nu doare .
pupici la toate FIVoasele
galuscuta
galuscuta spune:
Antosit - apoi mai este cate o toanta de asistenta plictisita si cand infige acul bineiteles ca prinde un nerv si asa se formeaza noduri .Eu am patit-o acum vreo 8 ani cand am facut o infectie in gat.Si acum ma dor cate odata nodurile alea.Eu am invatat sa le fac singura si i le fac si sotului .
galuscuta