FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
puiramy spune:
Buna fetelor!!!
Maine trebuie sa fiu si eu la Bucuresti, am programare la eco si trebuie sa-mi iau restul tratamentului.Cred ca de sapt viitoare incep menogonul.Aveti idee daca se da compensat menogonul?
Moniland-
Andicu-Drum bun si sper ca de data asta sa ne dai vestea cea mare.
Cristinici-Daca ajung mai repede poate ne vedem pe sala.Tin pumnii.
Multa bafta tuturor!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
puiramy spune:
Buna fetelor!!!
Maine trebuie sa fiu si eu la Bucuresti, am programare la eco si trebuie sa-mi iau restul tratamentului.Cred ca de sapt viitoare incep menogonul.Aveti idee daca se da compensat menogonul?
Moniland-
Andicu-Drum bun si sper ca de data asta sa ne dai vestea cea mare.
Cristinici-Daca ajung mai repede poate ne vedem pe sala.Tin pumnii.
Multa bafta tuturor!!!
Amely spune:
quote:
Originally posted by M Oana
...
Amely SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!!!! Am aflat aseara de la Danutza vestea, dar amanunte inca nu mi-au parvenit. Cand ne vedem sa aflu toata povestea??????
...
Multumesc Oana
![](pupic.gif)
![](bibe.gif)
In ceea ce priveste intalneala, oricand vrei tu! si asa mi-era dor de tine
![](amoras.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](cheers.gif)
Lachi
![](pupic.gif)
![](icon_smile_angry.gif)
Andicu, Crinuta, va tin pumnii stransi fetelor, si ma rog pt. voi!
Doamne-ajuta, tuturor fetelor care se apropie (sau au facut deja) FIV!
![](rugaciune.gif)
![](grup.gif)
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Oana bine ai revenit, mama, ca mult ai mai lipsit! Parca ai renovat tot blocul! Ai vazut ce-am patit daca m-ai lasat singura? am facut chist; daca erai tu aici, de frica si nu se facea!
Danutza crezi ca am sanse sa scap de chist cu Marvelon? ca in momentul in care l-am auzit pe prof rostind cuvantul laparoscopie, mi s-a taiat filmul... nu vreau laparo!
S-o credeti voi ca Sheri sta la pat! Sau ma rog, sta si in pat dar nu tot timpul. Din cauza ei m-am ingrasat 5 kg. Rad cu ea fetelor zilnic pe putin o jumatate de ora! E un izvor nesecat de umor, indiferent de conjunctura. Oricum nu sta cum am stat eu doo saptamani 95% in pat! A fost o tampenie! Maaare.
Avalon BAFTA MULTA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
fetelor imi mai spune si mie cineva inca o data in ce perioada lipseste big M din tara?
Va rogggg....
Delia21 spune:
Lachi,si eu am facut scumpa mea laparo ca sa-mi curete cartoafele de ovare caci erau pline de chistulete si apoi.....am trecut la fiv.Hai nu te speria,stii daca faci Fivul in ianuarie,dupa sarbatori o sa fie tare bine,la caldurica 2 saptamani,dupa ET si un repaus dupa sarbatori.Bine,....stiu ca e vorba totusi de o operatie,deci sa incerci mai intai sa vezi daca se micsoreaza chistul cu medicatie doar.Pupez fata.
![](albina.gif)
antosit spune:
Lachi bravo tie, ma bucur ca ai reusit si sa dea DD sa fie definitiv...eu din pacate nu am atata vointa!
Aldolina tinem punmii pt. joi si mai departe pt. ET!
Anto