FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 26
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
andicuuu tin pumnii!!!unu si bun mama doar stii..conteaza calitatea..asa zice mumosul de la ungurimulta bafta!!!
fivoaselor va tin pumnii la toate!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
.................................
Impotriva banarii luiJocelyn
"Nimic nu-i imposibil!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
KITTA spune:
Feteloram si eu vesti.Nu stiu daca bune: azi era Z20 si cand clo s-a trasnformat in Z1. Mie mi s-a micsorat perioada CM de la 27 -28 la 25-24 si acum stupiza: 20! Asta cam de cand cu stimularile pentru IAS, ca inainte era destul de normal. Sau sa ma apropii de menopauza?Deci, in concluzie am vorbit cu dr. la telefon care nici gand sa ma cheme la eco Z2, cu zise direct sa incep cu Puregoanele in Z3. Asa ca in Belgia ma voi delecta cu cate o bere ziua si o injectie seara. Am neste emotii, numai la asta ma gandesc cum o sa ma strecor eu in toaleta vreunui restaurant la 8.00 trecute fix seara sa ma injectez si cineva care da buzna peste mine in WC. Ce mai distractie o sa fie pe mine, n-as vrea sa fiti in pielea mea. Si cu med. in avion intr-o plasuta cu gheta si vamesii intebandu-ma ca ce e acolo....? Ca buna idee mi-a trecut acu prin cap: ar trebui sa imi iau reteta cu mine pt. orice eventualitate.
KITTA spune:
Sa continui cu intrebarile: ce ne facem ca la Giuli nu face monitorizarea estradiolului? Mie nu mi-a spus dr. (ca deh ma consulta prin telefon) daca in perioada stimularii trebuie sa ma protejez. Daca cumva se poate intampla o fecundare in timpul asta sau ....nu?
Monica Elenameriti tot ce e mai bun de la sotul tau pentru sacrificiul asta. De fapt cum ai spus, Mihnea este rasplata. Totusi ma rog la DD sa ne dea dupa sufletul si posibilitatea fiecaruia. Eu una nu as putea sa stau nici in pat, nici acasa si nici sa lipsesc de la serviciu, caci sunt o fire mai agitata. Cumnata mea care lucreaza in vanzari ca si mine a mers la serviciu pana intr-o vineri si luni s-a dus la spital pentru cezariana. Si sa nu va mai spun ce delagatii facea prin tara conducand singura. Eu una asta imi doresc! Iar o alta colega a fost plecata in delegatii in afara in 9 luni cat nu a fost in tot restul timpului de cand lucra acolo. Si iata ca si eu sa zicem ca incep plecarile de-odata cu inceperea tratamentului. Stiti vorba aia: vrabia malai viseaza!
dj_mama spune:
Kitta, stai tu linistita ca o fi si in Belgia ca si in Olanda cosul de gunoi deja plin de seringi de la ; dak fiolele tr. sa stea pe gheata, ia un mic termos cu gheata
Cu protejatul chiar nu stiu; chiar ca ar fi posibil daca se mai sparg din ei pana la punctie
Mirela_1 spune:
Kitta, mie mi-a spus dr ca trebuie sa ne protejam in luna in care facem tratamentul.
Rami, asa este, trebuia sa-l fi facut. Dar nu mi-a zis nimeni pana am ajuns la dr Dracea si eu nu mi-am dat seama. Stiu ca tb facut cu min 3 luni inainte de procedura. Asa ca am un mic ghimpe. In principiu incep tratamentul in noiembrie dar mai am de facut cateva analize asa ca depinde si de ele. Daca vor iesi OK incep, daca nu, voi face vaccinul si voi amana pt primavara.
Fetelor voi ati facut analiza de cariotip si microdeletiile de cromozom Y (noi facem ICSI) ca mie nu mi-a indicatat-o? E obligatorie la Giulesti?
Andreea iti tin pumnii miercuri.
Antosit, cam cand se preconizeaza punctia? Bafta!
Monica-Elena spune:
Ehe .....Kitta si eu sunt super agitata si incontinua miscare numai ca altfel Mihnea nu ar fi venit pe lume cu o mamica posesoare de endometrioza, fibrom uterin, probleme de coagulare, Rh negativ, incompatibilitate de grup sanguin cu sotul si cu bebe, cerclaj de la 3 luni si contractii pana in ultimA SEC. Asa ca nu am prea avut de ales ori la pat 9 luni ori imi luam pa de la copil.
Va doresc la toate din suflet sa deveniti mame este o meserie grea dar merita din plin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
fetelor...revin si eu dupa un repaus de 2 sau 3 sapt de la esec...multumesc tuturor fetelor pt sustinere si incurajari...a fost o perioada horror dupa aflarea rezultatului....dar merg mai departe si mi-am planificat a doua incercare in ianuarie...fetelor sint disperata ...vreau sa ma ajutati putin..nu mai stiu ce sa cred....ieri am fost la echo sa vedem situatia cum sint dupa fiv...si in timpul tratamentului pt fiv mi-au zis ca situatia e excelenta toate perfecte...ieri mi-a masurat endometrul care cica este f subtire(cum asa???daca inainte cica a fost perfect??/)pe foto echo scrieuterus endometrius +D 0.88cm...iar medicul a zis ca o sa-mi puna la z2 CM o spirala ca sa-mi mareasca endometrul...nu stiu ce sa cred..cum adica acuma e mic si inainte nu a fost???oare spirala aia n-o sa-mi faca rau???spuneti-mi va roogg ca simt ca innebunesc
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
morr de nervi...cica toate perfecte..si rezultat fiv negativ...aaa si calcularea endometrului este cam la o saptamina dupa ovulatie..nu stiu daca e important sau nu,dar am specificat in caz ca puteti sa ma ajutati cu un raspuns...fetelor e posibil oare pe timpul trat.pt fiv sa nu fi dat medicul importanta la endometru???sa fi fost mic si din cauza asta nu am pastrat bebeii???sint in ceata...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
Monica-Elena spune:
zouzounaki endometru trebuie sa fie daca retin eu peste 9 mm ca sa se poata implanta o sarcina.
andicu spune:
Zouzoule, si eu am avut endometrul la FIVul trecut de 8 si ceva, si sunt sigura ca a fost un motiv puternic pt care nu s-a prins nimic .Parerea mea e sa nu te mai gandesti atat la ce n-a fost, ca-ti faci mai mult rau, dar mie mi se pare ca dr tau nu si-a batut prea tare capul...nici tratament de sustinere nu ti-a dat,si mai repede ori il intrebi tu toate detaliile, ori la urmatorul FIV te gandesti daca faci tot cu el sau nu. E doar o parere, tu faci cum crezi ca e mai bine, nu vreau sa te superi, dar mie asa mi s-a parut. Te pup si sunt alaturi de tine in continuare!
Mirela, multumesc, esti o dulce!
KITTA, stai linistita ca si eu mi-am facut un rand de injectii in masina, intr-o parcare plina, ca eram pe drum de la Bucuresti si n-am avut ce face! cat despre alcool, dr meu mi-a zis ca e ok daca beau un pahar de vin sau bere ocazional, nu afecteaza cu nimic tratamentul, am inteles ca "tariile" dauneaza. Multa bafta in continuare!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele