FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu bafta! Cred ca vom face punctia cam in acceasi zi. Spunei Crinutei ca i-am tinut pumnii ieri. Sa fie intr-un ceas bun si stai linistita ca va fi bine.
Zouzounaki poate sa fie totul OK si sa nu se prinda. Nu te mai consuma pt ce a fost , vezi ce poti face sa fie mai bine data viitoare. Si mai gandestete la ce a spus Andicu.
Carma nici pe mine nu m-a durut la punctie, am avut cam aceleasi simptome ca Andicu de fiecare data, si am ceva la activ (4).
Sheri, Avalon asteptam ceva vesti bune de la voi , asa de incurajare
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Iar apar mesajele aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Buna fetelor,

cele care sunteti pe aici, daca sunteti...

Am mai intrat la acest subiect dar f. rar, eu stau mai rau cu nervii, asa ca am hotarat sa stau mai mult in umbra.

Andicu, se pare ca doar tu mai esti la ora asta pe forum asa ca ma adresez tie( daca intra intre timp si altcineva, cu atat mai bine)vad ca esti in tratament cu al 2-lea IVF. Iti doresc multa bafta, sa vii din Ungaria cu bebic la purtator.
Zi-mi si mie te rog tu ai avut dureri la punctie?

Eu am avut al 2-lea ET ieri, doar cu un embrion transferat( mai multi nu au fost, din pacate) dar la punctie am suferit ca un erou. Ceea ce nu s-a intamplat la prima punctie. Stiu ca acelasi organism reactioneaza diferit la acelasi tratament dar totusi am fost dezamagita si nu m-am asteptat la atata durere.Tu cum ai trecut prin punctie?

Si a 2-a intrebare: In Ungaria se transfera mai mult de 2 embrioni ca si in Romania?

Multumesc anticipat si inca o data mult succes tie si celorlalte fete care fac IFV/ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Fetelor nu are nimeni nevoie de o programare la d-na dr. Cocei,in data de 25 Oct.? Ma gandesc ca e pacat de ea,daca tot e facuta!
Dati de veste daca va e necesara!
Cand vin fetele cu rezultatele la fiv,ca eu nu mai am rabdare.Imi imaginez ca si ele sunt mai rau ca mine.
Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Draga Carma,sa stii ca si situatia mea a fost cumva asemanatoare cu a ta.Am facut doua fivuri in Dubai,unde punctia are loc fara anestezie,doar cu administrarea de ceva sedative.Prima a fost bine,nu am simtit mai nimic.Dar la a doua s-a lasat cu strigaturi.Acelasi medic,acelasi anestezist,aceleasi sedative.Dar nu au mai avut acelasi efect.Am simtit tot cu destul de multa intensitate,dar cum ai spus si tu,si eu am fost mult mai stresata a doua oara,cred ca de-aia nici nu si-au facut efectul sedativele.Cel mai bine e cu anestezie generala,eu am trecut si prin aceasta experienta,asa ca pot trage concluzia fara nici o rezerva.
Zouzou stai linistita,intrebari sunt o mie,raspunsuri foarte putine.Am avut endometrul de 11,3 embrioni buni,analize in parametri,uter curat,si tot n-am reusit!Asa ca....
Parerea mea e sa mai consulti si alti medici.Un pic a fost cam ciudat fivul tau,dupa parerea mea.Dar tu stii cel mai bine!Oricum e bine ca tot ceea ce faci sa fie in urma onor hotarari clare,ca altfel,vei avea de o mie de ori mai multe intrebari dupa.
Bafta multa in continuare.
Lachi cum stai cu marvelonul?Eu am terminat azi prima folie.De acum astept sa-mi vina CM,dar ma intreb miercuri imi face eco in ORICE conditii?Tu parca la ultima eco ai fost la ciclu nu-i asa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Carma, la punctie nu m-a durut nimic!am dormit,iar cand m-am trezit am fost f usor ametita cateva ore, dar mi-a trecut.In ziua punctiei am simtit usoare intepaturi pe la ovare,poate si a2a zi,dar nu durere. La Szeged se pun maxim 3 embrioni.
Multumesc de sustinere si multa bafta!sa stii ca e suficient sa ai unul si bun! sunt fete de pe forum care au reusit cu 1 singur embrion!vreo 2 sunt deja mamici! sa ne scrii ca ai reusit! unde ai facut FIV-ul?

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Da Carma anestezie generala. nu am simtit nimic, doar ca 2 ore nu am plecat de la spital ca eram cam ametita. In rest totul a fost OK. Apoi am mers la cumparaturi, prin magazine fara probleme.
cristinici

Mergi la inceput

Andicu, merci de raspunsul promt.

Problema e ca eu nu mai am 30 de anishori de aceea imi fac probleme ca un singur embrion nu e cea mai buna combinatie. Data trecuta am avut 2 si tot nu s-au prins. In sfarsit incerc sa fiu optimista dar e tare greu... Pina la urma nu se stie, se poate orice...teoretic.

Din ce spui tu se pare ca acolo se face punctie sub anestezie generala. Aici( in Olanda) doar cu anestezie locala( o infuzie in brat si injectii locale in petetele vaginului si in ovare )
Prima punctie a fost super, la a doua ...nu a mai fost. Ma intreb - a fost vina doctorei- fara experienta, a mea ca mi-a fost frica si nu si-a mai facut anestezicul efectul, sau a sistemului medical, ca nu se face anestezie generala.

Merci de incurajari si tie din nou bafta. Iti tin pumnii!

Carma

Mergi la inceput

Cristinici, intr-adevar mesajele apar aiurea si nu am vazut decat acum ca mi-ai raspuns.

Tot anestezie generala ti-au facut si tie? In Romania sau in alta parte?

Carma

Mergi la inceput

Adelia alin, multumesc de raspuns. Hai ca acum mi-e clar ca la anestezie generala nu mai exista durere.
Sa inteleg ca acum te-ai orientat catre Romania?

Carma

Mergi la inceput