FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aniast eu as merge pe varianta nr 2. Acu' important e si cum te intelegi cu medicul, ca eu pe Sfantu' Marinescu nu crez ca-l voi deranja vreodat' cu vreun sfat telefonic, ca la cata dispozite are Domnia sa pentru astfel de "fleacuri", mai bine sun un arhanghel mai mic in grad, cum ar fi Moisica. Inteleapta mi se pare, asadar, varianta 2, sper sa si functioneze.
Amely SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!!!! Am aflat aseara de la Danutza vestea, dar amanunte inca nu mi-au parvenit. Cand ne vedem sa aflu toata povestea??????
Sheri esti aproape de punctie?????? Cum a fost??? Cum e???? Nu ne vedem sa-mi pove??? Stai in pat sau esti deplasabila??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

M Oana, si eu am ales varianta 2 doar ca la cabinetul particular dl. dr. si-a schimbat nr de telefon si nu stiu cum sa-l aflu iar la spital nu cred ca il deranjeaza nimeni ca sa dea o consultatie prin telefon. O sa mai incerc maine cand o sa am si analizele in mana, poate imi scrie acolo la ce rezista chlamydia mea si la ce nu. Multumesc oricum si tie multa bafta.

Edit: M Oana, Sheri a terminat cu punctia, cu tot. Acum sta in patutz si asteapta rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, drum bun.
Andicu, si tie iti urez drum bun si sa te intorci cu in burtica.
Cristinici cum mai esti?

Monica

Mergi la inceput

Moniland, multumesc de incurajari.
Sunt oarecum linistita acum, dr. nu si-a schimbat nr de tel, a fost un robot stupid...nu prea am inteles ce s-a intamplat. Important e ca am reusit sa vorbesc si sa ma lamuresc. De maine incep tratamentul - 10 zile, peste inca o saptamana repet analiza de chlamydia apoi...cale libera spre FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Am intrat sa va si sa va spun ca ne "auzim" miercuri seara sau joi. Maine dimineata plecam spre Timisoara, iar miercuri la 09.00 am prima eco, in a 6 zi de stimulare.
Despre Crinuta o sa va mai dau vesti tot pe-atunci, ca maine seara ne intalnim la Timi.
Bafta multa tuturor fetelor care au facut ET sau urmeaza, si tin pumnii celorlalte care au inceput sau incep tratamentul!
Oana, ma bucur tare mult sa te "vad"!!! ce bine ca ti-ai facut timp sa ne scrii!
Aniast, o sa scapi si de Chlamidia, eu cu Sumamed + Doxiciclina am scapat.Sper sa nu ratezi inca o luna!
Lachi, cum vin toate pe capul tau, mai fata! da scapi tu si de asta , si inca ai timp sa incepi in noiembrie tratamentul! iti tin pumnii!
tuturor si sper sa citesc numai vesti bune peste 2 zile!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

mey, da' ce abureala pe aici; alta data produceati cate 4 pag/zi si acu'?

Andicu, sa-ti auda Dumnezeu rugaciunile!

Avalon sta si ea sub paturica pazita strasnic de un cerber sa nu 'scape' pe net sau sa fie tulburata cu telefoane nashparlii; mai multe nu mai stiu nici eu; surpriza va fi totala; abia astept sa ne dea de

Mergi la inceput

andicu, spune-mi si mie te rog tratamentul cu Sumamed...mie doctorul mi-a prescris doxiciclina si pe aia stiu cum sa o iau dar ma gandesc ca nu-mi strica nici Sumamedul...asa ca...eu cum iau pastilele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Oana, bine ai aparut!
Andicu, iti tin pumnii sa fie bine
Lachi, mai mama, ce faci tu chist hematic? Fii atenta ca vin peste vre-o luna acasa si il aranjez eu, mama lui de chist nenorocit!

pe toata lumea fara exceptie!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!Eu sunt a 3 a zi de stimulare cu menogon si daca faptul ca nu simt nimic din ce am citit pe la voi, adica: sani sensibili sau mariti, intepaturi in ovare, dureri, balonare sau somnolenta ....inseamna ca sunt bine, atunci sunt bine!
Andicu si Liana drum bun si sa veniti cu vesti bune!
Sheri si Avalon Doamne-ajuta sa ne dati numai vesti bune, mai aveti putin!
Aniast ma bucur ca ai reusit sa vb cu dr.-ul, bafta cu tratamentul ca sa scapi odata si de nenorocita asta de chlamydie....

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aniast72 imi pare rau ca nu ai scapat de chlamidia :(. Sper din tot sufletul ca vei scapa dupa tratamentul nr 2.
Eu trebuie neaparat sa ajung luni sau marti la Dr mea pentru cazul in care imi va da protocolul lung. Din pacate programarea mea e pe 19 oct . Sper sa reusesc sa-mi fac alta programare desi e cam din scurt. Si mai sper sa nu-mi gaseasca stiu eu ce si sa ma amane. Luna asta, in timpul tratamentului pentru infectia urinara, am avut niste dureri cam urate si niste secretii maronii care nu stiu ce ar putea insemna

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput