FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Lachi ce faci te duci maine la echo?
Anaist sper sa incepi cat mai repede.
Antosit nu dor menogoanele. Cum faci 4 cu 3 fiole de ser?
Tin pumnii in continuare pt Sheri, Avalon si fetele care au mai facut ET deja. Sa auzim primele vesti bune in curand.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cristinici fac 3 cu 3 fiole de ser!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

ralust
despre sabyc nu stiu decat ca au cele mai mari preturi. noi am sunat la toate clinicile din ro care fac fiv.
dar mai testeaza si med new life... eu merg acolo si chiar ma simt tratata ca un om.... primul telefon l-am dat in iunie si peste 8 zile (pe 17 oct) am ET. am pierdut 2 luni cu menstruatia mea ca nu a corespuns data cu programul lor si luna august a fost luna lor de concediu. as zice ca s-au miscat repede dupa ce am asteptat un la medsana... sunt foarte bine organizati si umani in tot ce fac. cat despre preturi... cred ca ies la fel cu cei care fac la giulesti sau medsana tinand cont ca se cere ICSI la noi.
asta e parerea pe care mi-am facut-o eu...
bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, Sheri,
Andicu, spune-i Crinutei ca ii tin pumnii si ii doresc sa reuseasca.
Lachi, poate ca nu-i totusi pierduta luna. Maine vei fi in Z2 numai buna sa incepi tratamentul. Asa ca du-te fuguta maine la clinica si poate iti da dr. unda verde.
Liana, succes maine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RALUST spune:

multumesc de ajutor
si eu am mers aici tot pentru ca s-au purtat foarte bine si au fost prompti - in noiembrie deja m-au programat
diferenta de pret nu mi s-a parut mare
stii ceva insa de rezulatele lor?

quote:
Originally posted by licurici2000

ralust
despre sabyc nu stiu decat ca au cele mai mari preturi. noi am sunat la toate clinicile din ro care fac fiv.
dar mai testeaza si med new life... eu merg acolo si chiar ma simt tratata ca un om.... primul telefon l-am dat in iunie si peste 8 zile (pe 17 oct) am ET. am pierdut 2 luni cu menstruatia mea ca nu a corespuns data cu programul lor si luna august a fost luna lor de concediu. as zice ca s-au miscat repede dupa ce am asteptat un la medsana... sunt foarte bine organizati si umani in tot ce fac. cat despre preturi... cred ca ies la fel cu cei care fac la giulesti sau medsana tinand cont ca se cere ICSI la noi.
asta e parerea pe care mi-am facut-o eu...
bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Am fost dimineata la Giulesti tocmai in ideea ca azi ar fi fost ziua 2 si sa incep si tratamentul. Dar am avut o surpriza: un chist destul de mare hematic pe ovarul drept, fapt pentru care m-a bagat pe AC de azi timp de 21 de zile dupa care merg iar la eco. Cand isi baga dracu coada si-o baga! Asta e! Trebuia sa fac si un chist pe ovar, ca tot n-am avut io niciodata!

M-am intalnit cu Adelia, am stat cu ea pana pe la 10,30 dupa care am lasat-o acolo pentru histeroscopie. M-a sunat acum si mi-a spus ca a facut-o si e OK. Bineintels fara anestezie si a dusrut-o, dar bine ca a scapat.

Am intalnit-o si pe Liana, care era in drum spre Ungaria si facuse o "halta" prin zona.

Am cunoscut-o si pe Victoria, ce mai, a meritat sa merg chiar daca m-a pus pe tusha.

Va pup pe toate si bafta multa tuturor celor care sunt in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineatza...
Am scapat de ureaplasma, chlamydia inca pozitiva.
Inca o luna pierduta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lachi, inseamna ca ai ovarele tare harnice. Sa vezi la stimulare cat o sa produca.
Aniast, bina macar ca ai scap de ureaplasma iar chlamydiei tot ii vii de hac.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cu casa sunt in etapa finisajelor. STOP. Fac FIV in primavara.STOP. Mi-e doooooooooooooooooooor de voi.STOP.
Ma duc sa citesc din urma noutatile.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Nu stiu ce sa fac!
Astazi am luat rezultatul analizelor (facute la Ploiesti). Intre timp imi facusem programare pentru vineri la Giulesti sperand sa fie toate analizele bune si sa incep protocolul. Din pacate chlamydia este in continuare prezenta. Acum...am 3 variante:
1. ma mai duc vineri sa imi prescrie dr. tratament pt. chlamydia? (din nou ) si pierd 5 zile,
2. incerc sa il abordez telefonic si sa-mi prescrie asa...ca sa pot incepe de maine tratamentul
3. ma apuc sa ma tratez singura cu acelasi antibiotic (Unidox Solutab - doxiciclina) si il vizitez totusi vineri pe doctor...
Sfatuiti-ma si pe mine va rog...

Mergi la inceput