FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aniast72 chiar speri sa faci punctia la sf lui octombrie? Sau noiembrie?

Cocuta mic din cate am citit pe aici, Mr Big pleaca pe 4 nov. E o super-veste ca se intoarce pe 14 nov! Inseamna ca si Dr mea se intoarce la aceeasi data caci pleaca impreuna. Domane ajuta sa se intoarca si sa pot face si eu punctia la sfarsitul lui noiembrie!

Lachi, Andicu, Sheritra, Liana, Avalon, Aldolina,Victoria, Kitta, Danyalo, Antosit,Crinutza,ZisaCami,Musette,Moniland, Cristinici,
sper ca n-am uitat nici o FIV-oasa draga!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Liano, bafta! Sa fii cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Andrada.P, teoretic am sanse. Daca imi ies analizele bune, vineri (13.10) cand ma duc la dr. voi fi in Z27 si daca imi da protocol scurt prind ultimele zile ale lunii octombrie. Practic...depinde de mai multi factori. Intr-adevar, sunt cam multi "daca". Oricum vineri o sa stiu...
Liana30 tin pumnii, drum bun si bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

RALUST BINE AI VENIT PRINTRE NOI SI SEDERE SCURTA! Fuguta la mamici repede! Totusi eu zic sa nu te grabesti in alegerea clinicii. Sunt fete care au reusit din prima la Sabyc. Mai multe nu pot sa-ti spun pt. ca eu primul fiv l-am facut la Medsana si acum o sa fac la Giulesti. Bafta si mai vorbim!

Fetelor, gratie targului s-ar putea sa pierd si luna asta de fiv, pentru ca luni trebuia sa fie ziua 25 sa merg la eco, si in a doua zi a CM sa incep tratamentul si.... mi-a venit azi! mama masii de targ cu 3 zile de caldura infioratoare si doua de frig de m-a luat aghiuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Musete linisteste-te ca e normal sa te doara sanii. Sunt femei pe care le dor sanii si la ovulatia si vorba aia fac un folicul, doua. Pai la stimulare produci mult mai multi si pe unele le dor sanii. E chestiune hormonala, nimic rau! Pe mine ma si dureau imi si crescusera! Dar n-au ramas asa....

Tuturor fetelor care se apropie de marea incercare multa bafta!

Sheri e bine, ma oftica zilnic cu toate bunatatile pe care le mananca ea, pretioasa!

Sper sa nu-mi vina, sa pot si eu merge luni dimineata la eco si sa incep saptamana viitoare tratamentul.

Adelia ne vedem luni dimineata la Giulesti! Eu o sa fiu pe la 7,30 acolo. Vorbim la telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aniast72 iti doresc sa treci peste toate "daca-urile" si sa incepi tratamentul si sa faci punctia cat de repede posibil. Eu nu mai am rabdare... Mi se pare ca mai e asa mult pana la sfarsitul lunii cand voi incepe tratamentul...

Liana30 bafta multa luni

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorm-am intors si eu din delegatie. Am simtit niste intepaturi in ovare de mama-mama, dar dupa calculele mele ovulatia trecuse. oare ce sa fie? Oricum am prestat la greu inainte sa plec.
Acu am o intrebare? Vad ca unele dintre voi va duceti la eco in Z 25 sau pe acolo inainte de a incepe tratamentul. La mine a ramas stabilit de tura trecuta cand nu am inceput tratamentul (stiti voi povestea!) ca sa incep in Z2 care Doamne stie cand o fi. Daca ar fi cum trebuie m-ar prinde din nou in alta delegatie in Belgia, dar oricum v-am promis ca ma car cu inj. dupa mine ca acu' tot le am. Credeti ca ar fi bine sa o stresez pe dr. cu o eco inainte de a pleca? Apropos, mie Dr. mea - Bucur mi-a zis ca vine mai spre sfarsitul lunii ca faceam noi calculele ce si cum cu schema mea. Va tin la curent ca oricum pe 19.10 cred ca ma infiintez la ea!

Mergi la inceput

Fetelor, mi-am lasat memoria prin Grecia? Cu cine lucreaza Mr. Big la cabinetul particular cu Dr. Cocei sau cu Dracea ca ma contrazic cu o prietena care vrea sa mearga acolo? Dr. Cocei e si embrilogul de serviciu la Giulesti impreuna cu Bioloaga aceea mai grasa si roscata tunsa scurt care cum ziceati ca o cheama? Poata imi da si mie cineva un refresh la memorie, please!

Mergi la inceput

Scuze cu cealalta embrioloaga care de fapt e biolog nu dr. m-am lamurit - este D-na Monica Dascalescu. Ramane valabila intrebarea cu dr. lui Mr. Big!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata! Aseara am "comis" primul megonon si pot sa zic ca nu m-a durut chiar deloc!Daca ar fi si in continuare tot asa ...Doamne-ajuta!
Kitta eu am inteles ca Big M lucreaza la cabinet cu Dr. Cocei, dar poate iti mai spun si fetele care merg la dansul.
Pupici tuturor!

Anto

Mergi la inceput