FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Musete, nu am avut nicio intentie sa te speriem. Toate 3 ( eu, Andicu, ALdolina) am avut dureri de sani si in timpul tratamentului si dupa punctie, dureri care au incetat cu cateva zile inainte de testul de sange. Din cauza ca nu le-am mai avut am concluzionat ca ar putea fi un prim semn de nereusita. Asa ca stai linistita ca pana sa dispara durerile mai ai. (vreo 9 luni ).
Starile pe care le ai sunt de la hormonii bagati in tine. Nu e nimic anormal.

Chiar as fii curioasa in legatura cu durerile de sani, pe care sunt convinsa ca toate le-ati avut, la cele care nu ati reusit s-au oprit inainte de test, iar la celelalte au continuat?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Liana tinem pumnii stransi pt. luni si mai departe, ca doar nu e asa de negru!!Sa vi doar cu vesti bune!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, bafta multa si drum bun.
Antosit, iti doresc o productie reusita de foliculi. Si fiecare folicul sa contina un ovocit de calitate.
Andicu, probabil ar fi indicat sa faci drumul spre casa in cateva zile, sa nu fortezi prea mult cu statul in masina. De Crinuta ce mai stii?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Liana, tin pumnii stransi ptr luni si bafta multa marti, la Szeged! sa vezi ce mumos e nenea dr!
Anto, bafta multa , sa termini cu un test pozitiv!
Moni, Crinuta e bine, inca nu stie cand are punctia, azi a fost la eco la Szeged iar, inca n-am apucat sa vorbim.
Avalon, Sheri, va tin pumnii in continuare! daca nu ne puteti spune cum stati, eu sper macar sa veniti cu vestile bune, sa va putem sarbatori!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Buna seara fetelor!
Am intrat si eu sa va spun ca sunt alaturi de voi si ca va tzin pumnii.
Musete si eu tot cu Monica Dascalescu am facut si mi-a purtat noroc.Incearca sa te linistesti.E normal sa ai sanii mai "umflatzi" si durerosi.Sunt zile cand nu ii mai simtzi asa, si te sperii,(eu una asa am patzit)si intzepaturile in ovare le-am simtzit si starea de balonare.Incearca sa nu te panichezi si sa nu mai cautzi simptome, multe tzi le potzi induce si psihic.....
Ginutza sarcina usoara itzi doresc, mai ai un pic......
Ieri am iesit si eu din spital. Am fost internata pentru 3 zile pentru ca am fost racita si de la asta am avut un fel de contractzii usoare, aveam uterul foarte incordat dar s-a rezolvat cu injectzii litice.
Andicu eu l-am trimis pe sotzul meu la farmacie cu schema de la giulesti, le-a spus fetelor de acolo despre ce e vorba si mi-au dat siringi de insulina.
Lachi, Andicu, Sheri, Liana, Avalon, Andrada, Anaist si restul fetelor va tzin pumnii,

Mirela 19+

PS. Stie cineva cand pleaca Mr.Big? din cate am intzeles vine dupa 15 nov dar nu stiu cand pleaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Dragele mele
Sherry a facut miercuri ET. A fost totul bine...acum cea mai grea e asteptarea! E acasa are o pofta de mancare mama-mama plus somnik la greu! Sper din tot sufletul ca pe data de 17 sa faca un anunt maaare ca o sa fie mamica! Ii doresc asta din tot sufletul si va doresc tuturor sa aveti numai reusite iar DD sa va daruiasca niste mici comori in burtika!
va tin pumnii tuturor!
Scuze ca nu am scris mai devreme dar am avut mici probleme cu netul!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Liana bafta multa maine si drum bun . Sa vii numai cu vesti bune.
Andicu drum bun si sper sa ne mai scrii ce mai puneti la cale pe acolo.
Antosit si Musete bafta in continuare sinu mai intrati in panica .
Avalon si Sheri tin pumnii pt voi sa veniti cu vesti bune , care sa ne ridice moralul.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RALUST spune:

salut
ma intereseeaza cat mai multe informatiii despre sabyc
am 32 de ani si incerc o sa fac fiv in noiembrie la ei cu un medic israelian.
problema mea sunt trompele - infundate amandoua se pare de la niste infectii
infertilitate secundara
am renuntat (temporar) la giulesti din cauza amanarilor, aglomeratiei si a lipsei de comunicare
am facut laparoscopie acolo anul acesta si apoi instilatii - totul un mare succes... si nu s-a intamplat nimic
pe urma am inteles ca in strainatate aceste tehnici nu se mai folosesc de ani buni (cel putin instilatiile de cativa zeci de ani) si inclin sa-i cred pentru ca si mama mea afacut tot acelasi tratament ca sa ma nasca
am trecut sipe la medsana, ilfov, polizu dar acelasi tratament din partea doctorilor:
analize, analize, ...... si nici un raspuns clar
in concluzie ce stitti de sabyc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Adelus, bafta la histero luni. Sa-mi povestesti cum a fost.
Mult succes tuturor fetelor care urmeaza sa faca FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ete ca nu pot inainte de a pleca sa va mai zic odata
Lachi, Andicu, Sheritooo, Liana, Avaloaneee, Andrada, Anaist,antosit,crinutza,zisaCami,musette pumnii mei stau stransiii!!!stransii!!!
antosit nu e mama negru..e blond
Moniland
cristinici
Mirela o sa'ti spun si eu cum a fost!!
Victoria o sa ma uit de tine pe acolo..vaz eu una ravasita si ma duc direct la ea
danyalo sa fii cuminte
Cocutza_mic
andicu l'a, vazut mama..acu stiu cat de mumos e..pup si tin pumnii!!!si lui crinuta!!
la revedere!!la revedere!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput