FIV - 85

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Musete, dr Cocei este mica de statura, slabuta si blonda. Dupa descrierea ta ti-a fost prezentata dr Dascalescu.Cand faci punctia?
Iliuta ma bucur ca totul a fost OK la histero. Asteptam sa te apuci de FIV,
Andicu cand pleci la Szeged?
Ginuta esti bine, tot la pat stai?
Anaist sper sa -ti iasa bine analizele si sa incepi FIV-ul.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Merci mult Gina, numai ca, deja intuiesc raspunsul tau. Tu NU ai avut aceste simptome!
Mai am o neleamurire, fivoasle care au facut la Giulestti, cum arata acesta d-na embriolog Cocei. Mie mi-a fost preyentatata o dr. plinuta, tunsa f. scurt (parca), roscata, dar din cauza emotiilor nu i-am retinut numele! Sorry!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aniast72 bafta multa sa iasa toate analizele bune si sa incepi protocolul! Eu azi termin tratamentul pt infectie urinara si pe 19 am programare la dr. Tot atunci sper sa-mi dea tratamentul. Sper sa nu intervina nimic pentru ca abia astept sa incep! Sper sa reusim sa fim colege de noiembrie!

Fetelor eu nu mi-am facut niciodata programare la Cezara Bucur la Giulesti. Am fost numai la CMU. Dar acum chiar m-as duce la Giulesti ca e mai aproape de servici. Imi spuneti si mie, va rog, la ce numar de tel imi fac programarea? Multumesc.

Succes tuturor FIV-oaselor actuale si viitoare!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Cristinici nu prea mai stau in pat ,umblu prin casa,mai fac cate ceva ,stii ca omu cand se simte mai bine nu prea mai tine cont de ce ar trebui sa faca .

Musete sincera sa fiu eu am cam uitat simtomele pe care le-am avut atunci ceva cu ovarele, ma cam intepau altceva nu mai stiu.Dupa cum ti-a spus si cristinici embrioloaga aceea e Monica Dacscalu .Eu pe ea am avut ca embriolog si cred ca mi-a purtat noroc .Iti doresc sa-ti poarte si tie noroc.

GINA29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Of, Gina, m-ai mai linistit. Nu stiu , toata lumea o vorbea de bine numai pe d-na dr. Cocei...

M-ai linistit, nici n-ai idee!!!!!
Multumesc, Doamne ajuta, Rugati-va si pentru mine!!!
Mi-e o frica, imi vine sa plang in continuu...

Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Andrada.P, nr de la Giulesti sunt 021/3161281, 3161283, 3161277. Rogi sa iti faca legatura la FIV.
Eu ma rog la DD sa incep protocolul din octombrie si sa fac FIV-ul la sfarsitul lui octombrie...
Bafta multa. -ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Iliuta ma bucur ca a fost totul bine.Sa fie intr-un ceas bun si sa fie cu ochisori de data asta.Trebuie sa fie.Eu azi incep Estrofemul.

Bafta tuturor.Va pup

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Va multumesc la toate..asa s'ai tineti stransi..stransi
maine plec...ne auzim cand voi revenii!!
chiar daca o sa fiu luni pe capra..io tot o sa tin pumnii stransi pentru voi toate!!!
Bafta multa..multa fivoaselor!!!!
in special lui musette care vaz ca deja intra la idei..ai gija mama chiar daca dispar bata e pusa bine..asa ca stai potol..si capuuu sus,,vei reusiii!!!asculta la olteanca..stie ea ce stie
Va pupacesc pe toate..toate,,si va tin pumnii stransii..indiferent de stare,,vreme,,capra
paaaaaaa!!!paaaa!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ginuta, mai ai putin! ce mai trece timpul! ai aproape 30 de sapt! sa dea DD sa nu mai ai probleme de-acum incolo, sa te bucuri si tu de sarcina cum trebuie! cat despre siringi, asa mi s-a spus si mie, ca nu-ti dau de la farmacie, o sa incerc prin cunostinte. Eu fac 3 injectii , si toate subcutanat. Imi convine ca nu ma doare si mi le pot face singura, asa scap de mersul la cabinete. fetele!

Cristinici, marti dimineata plecam la Timisoara, ca o sa stam acolo si o sa facem naveta la Szeged, cand ne cheama. Doar dupa ET o sa stam vreo 3 zile la Szeged si apoi revenim la Timisoara ptr inca vreo saptamana. De data asta n-as mai vrea sa stau acolo pana la test, ma simt mai bine la mine acasa, si-asa o sa fie greu cu asteptarea...dar nu stiu ce fac cu atata distanta! ca sunt 800 de km! o sa-l intreb pe dr , sa vad cum ma sfatuieste. Bafta multa si tie miercuri la eco!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

cu vesti despre mine!De maine incep menogonul cate 3/zi si merg si in paralel cu 1 diphereline.Sper ca in continuare sa mearga totul bine, la fel cum va doresc si voua!
Sheri, Avalon bafta si va asteptam cu vesti bune!
Aniast bafta si sa vi cu OK-ul!
Multi-ici si succes tuturor celor ce fac sau urmeaza sa faca FIV!

Anto

Mergi la inceput