Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cred ca sunt cam FURIOASA.

Vorbeati zilele trecute de injectiile pt maturarea plamanilor..
Era vorba cumva de ceva gen "sulfactant" ???

Ca acum am vazut la stiri (cu moartea a 2 din tripletii de la Constanta): ca ei, in marele Spital Judetean Cta, nu folosesc acest medicament; doar cu ceva timp in urma au experimentat putin...

Spuneti-mi va rog ca nu-i adevarat!
Toti erau destul de marisori, peste 1000 g.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

ingerasa...felicitari pentru rezultatele la eco....ma bucur ca bebelina e bine si de fiecare data cand cineva aduce vesti bune eu sunt fericita
Miro...nu ai vazut o biluta mica prin multime???........
Adinutza...tu cum esti?....mai bine sper?....
Raluca...nici tu nu ne-ai mai dat vesti...sper ca te simti bine....
Dandusica...azi te muti in noul cuibusor????....
Dolores....
Asiza...
Haideti fetelor la taclale...pe unde-mi umblati....oare sunteti la somnul de amiaza????

alexandra 34 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am uitat sa va spun ca am pus poze cu patutul bebelinei

INGERAS26A-felicitari pt bebelina

RUXANDRA_SB-eu nu stiu prea multe despre injectia de maturare a plamanilor,dar e trist ca au murit bebei

ALEXANDRA25-asteptam

Vroiam sa va intreb daca este buna adeverinta sotului ca este salariat pt la spital cand ma voi interna

pupici

Bamboletta 33+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mihatocae, multumim pentru amabilitatea de-a te oferi sa ne dai info......am vazut si pozicile cu Luca...frumos flacau aveti...sa va traiasca, sa se faca mare, frumos si sanatos!!!!

Oana 28+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMAMATEI spune:

Buna burtici,

Sunt noua pe forum, si as dori sa ma prezint:
am 38 ani (in ianuarie...)sunt la al doilea copil (mama de Matei, in devenire)si am 27 sapt si cinci zile;
Desi citesc mesajele de pe forum de mult timp, azi m-am hotarat sa ma inscriu; Mi se pare mai activ acest forum si mai "specializat".
Asadar subscriu...

Info mai detaliate despre sarcina: analizele sunt bune, contrar asteptarilor mele; M-am temut la inceputul sarcinii de varsta mea inaintata;Voi naste la Municipal cu Dr. Badea, despre care am auzit ca este un "profesionist". DPN: 23-28 dec, dar dupa ultimul control, dr. mi-a spus ca datorita colului (mai scurt si care nu s-a inchis prea bine de la prima nastere...?)prezint amenintarea de nastere prematura; Asadar stau cu NO-SPA dupa mine tot timpul si daca simt ceva in neregula iau cate o pastiluta; Dr. nu mi-a recomandat vitamine sau alte medicamente, nici chiar acid folic pe toata durata sarcinii;
Singurele probleme pe care le am sunt varicele care s-au inmultit si au devenit mai proeminente, precum si teama de-a nu naste inainte de termen; Intrebari/nelamuriri mai apar dar incerc sa le rezolv;
Va pup si numai bine va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alex - io-s pe acilea cu danita pe mess. La taclale - cu placere. Nu vazui nici o bilutza in multime ...

Bambo - vazutam deja patutzul roz. E super -si cosul si el. Tu nu lucrezi? De ce adeverinta sotului? habar n-am. Pote vin fetele avizate si dau un raspuns ca lumea ... ca io - habarnista.

Ruxandra imi vazusi dulapu? Mic el ... da incapator. Nu stiu zau ce se intampla in sistemul nostru sanitar. Cei din Cluj, acum cei din Constanta ...

ingerasa la bebelina miscareata. Mai stii ceva de Madana noastra?

Onutza bun si popcorn-ul ... da mai bune-s haribo - ac-s cu zahar.

Zina sunt normale contractiile pe care le simti. Si eu le am - zilnic mi se inampla sa simt burtica tare cateva secunde - de nu stiu daca s-a incordat bebelina sau e contractie - si apoi cedeaza. nu-s dureroase ... asa ca sunt cele normale - BH. Stai linistita ... dar putina miscare tre sa faci - incearca doar fandarile de pe un picior pe altul si fandarile pe genunchi - adica stai cu picioarele desfacute si te lasi usor din genunchi ... putin, nu mult si te ridici si tot asa - doar 10. Te vei simti mult mai bine. Apoi te pui iar in pat, cand te ridici urmatoarea data, mai faci 10 ...

Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Mirona poti sa imi spui cum as putea sa vad si eu pozele de pe mail-ul comun (parola) si documentatia de la fetele care au fost la acele cursuri?

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Buna, burtici!
Eu sunt o proaspata mamica. Am nascut in iulie si daca va pot ajuta cu ceva, va rog sa imi trimiteti PM (asta in special pt. fetele din cluj, de unde sunt si eu) Eu am nascut cu epidurala la Gine 1 si va pot ajuta in sensul asta cu informatii.
Despre acea injectie de maturare a plamanilor, se face cu Dexametazona si intrebati medicul vostru daca e nevoie de asa ceva. Pentru voi, sa stiti ca si daca o faceti si nasteti la termen, nu afecteaza cu nimik bebe-ul. Iar pentru cele care nasc prematur e cam....obligatorie, asa ca bateti-l la cap pe ginecologul vostru.
Va pup si sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri

Poze cu Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/slideshow_end?.dir=/2054re2&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Multumesc mult Morona si Alexandra_25 - alerg ca de-abia astept sa vad materialele.
Va si multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMAMATEI spune:

Mirona, vreau si eu sa vad pozele de pe e-mailul comun;
Nu pot vedea deasemenea unele poze ale fetelor;

Mergi la inceput