Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna ziua burtici
Eu am o groaza de treaba...cica...,am impachetat o tura si am adormit....,daca o tin in ritmul asta ma gaseste Claudiu cu ele vraiste.
Deci chiar am de impachetat si dupa ce termin ,imi vine sotul...si mergem la noua locuinta.Am sa las laptopul aici ca sa mai vin din cind in cind sa vorbesc cu voi,pentru ca acolo nu stiu cit va dura sa-mi bage net si deci...,asa este cel mai bine.
Alex,te pup....,n-ai uitat ca ma mut
Va pup pe toate si deabia astept sa va citesc curind.Sa aveti grija de voi si de bebelusi.

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nu stiu ce se intampla cu forumul dar nu vad unele mesaje despre care voi vorbiti le vad mult mai tarziu,la voi e la fel?

MAMAMATEI-bine ai venit

MIRONA-eu nu lucrez si de asta intrebam daca e buna
adeverinta sotului

MIHATOCAE-multumim ce bebe frumusel ai

Bamboletta 33+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va multumesc muuuult! pt toate!
Miro, nu mai stiu nimic de Madana, chiar nu am idee ce este cu ea. Sper din suflet sa fie bine, ca si toate celelalte fete care nu au mai scris de mult.
Mihatocae, sa-ti traiasca bebele si sa fie sanatos! Multumim pt suport!
Mamamatei, bine ai venit! De ce "contra asteptarilor"? Care este motivul pt care te asteptai sa nu-ti iasa bine analizele??
Bamboleta, Alexandra

Eu mai am cam o luna si termin complet cu renovarea apartamentului, dar nu prea mai am rabdare :( este greu sa vin la munca 8-9 ore pe zi si sa ajung acasa intr-un praf si o mizerie...de nu rezist si sterg praful, matur, dau cu mopul, spal chiuvera, cada WC, le dezinfectez...si uite asa ajung sa ma culc super obo. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ma simt bine si ca bb este miscareatza :)
Nu am apucat insa sa-i iau nimik! O sa-mi dea sora mea landoul si scaunelul de masina, dar in rest trebuie sa-i iau de toate si de-abia astept! Am cateva lucrusoare si o sa-mi mai dea si sora mea muuulte, ca a tot strans :) sunt atat de frumoase :)
O sa fac o poza (dar cand il iau la mine, ca deocamdata e la nasa) cu ursuletzul (costumas integ, de iarna, cu gluga, manutze si picioruse) de la nasa, cu care o sa scoatem printesa din spital :) este absolut superb! Roz deschis, din piele intoarsa (cojocel) si cu blanitza pe partea interioara. Delicios, m-as uita la el in continuu :)

Pupicei, Ingeras 28+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dandusa, felicitari pt noua locuinta! sa fie intr-un ceas bun mutarea :)

Pupicei, Ingeras 28+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Venim si noi de la moasa :
tensiune:12/6, greutate 78(13kg la bord)edeme nu, miscari fetale da, ascultari fetale da, blah blah blah. Am primit un set de analize ce trebe facute, sange, urina, ultima ecografie si...exhudat ! Nu stiu cum e asta in romaneste dar e vorba de un examen rectal si unul vaginal sa caute nenea doctorul sa vada daca avem bacterii sau nu, nu care cumva bb sa se infecteze pe drum incoace. Se face asa ceva in Ro ?. Aici se face in saptamana 36.
Cand i-am spus ca la eco mi-au spus ca bb are deja 2.200 cu 32 de sapt, mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca nu toti bebicii cresc la fel...cateodata pun mult pe ei, cateodata cam putin...ca si noi, eu luna asta am pus doar 900 de grame pe mine, pe cand luna trecuta 3.800.
Mamamatei fii binevenita
Dbunny32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua burticoaselor!

Mamamatei bine ai venit in sedere placuta la odisee, nastere usoara si bebelin sanatos!
Dandusa cand vei avea net te asteptam sa ne spui ce mai face bebelina... in rest ai grija de voi
Bambo eu chiar am intrebat la biroul unde se fac internari ce anume imi trebuie si mi-au spus ceva de genul: bilet de internare (ca sa faca fisa) si buletinul... de adeverinta au spus ca "eventual" sa aduc si adeverinta de salariata. Cand te duci peste doua sapt. poti intreba si tu ca sa te convingi. Eu as spune sa nu le zici din prima ca nu esti salariata, ci doar sotul tau.
Kokorina fain mulajul... vrem sa il vedem si pictat.
Chinico deci vei ramane cu bebe si porcu'... dragutz si asa... mie imi place sa dorm singura (egoista de mine ) ca tot patul e doar al meu si nu ma stresseaza husbandu' cu sforaiturile lui. Nu stiu de ce in perioada asta am un somn foarte sensibil... si ma trezesc usor la orice zgomot.
Zina contractiile pe care le simti tu sunt normale.. cred ca tot eu ti-am mai explicat. Doar daca devin dureroase si nu trec la antispastice de genul No-Spa, abia alea se numesc contractii adevarate si trebuie sa iti pui diverse intrebari...

Daca vreti sa va mai clatiti ochii am pus poze noi in albumul de la semnatura Va urez o zi buna in continuare

Ramona 34+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Ruxandra si eu sunt furioasa ... sau mai bine zis am ramas fara cuvinte cand am vazut ca in ditamai spitalul din Constanta, un medic neonatolog spune ca substanta asta, surfanctantul, a fost folosit acum cativa ani la ei, dar nu il mai folosesc pentru prematuri.
Pai de aia si bebelina ramasa din cei trei va deveni ingeras, ca ei nu stiu nik despre maturarea plamanilor cu ajutorul injectiei cu surfantant facute mamei inainte de nastere. Eu zic ca un bebe are sanse de supravietuire la 1300 g, nu? Ce-o fi in sufletul bietei mame?

Vorba aia... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

Ramona 34+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Analizele mele nu au iesit f stralucite tocmai acum la sfarsit de drum. La sediment de urina mi-au iesit cristale de oxalati de calciu, iar la urocultura 20 000 germeni/ml urina bacili gram negativi lactozo pozitivi din genul escherichia coli. Din ce am mai citit pe net infectia cu Ecoli e atunci cand ies 100 000 germeni, acum nu mai stiu ce sa cred. Voi ati facut urocultura?

mayaione 35+ si

Mergi la inceput

Mayaione de obicei se solicita urocultura atunci cand sumarul de urina iese ciudat. Dar daca tu ai facut si urocultura, tot pe buletinul ala de analiza iti specifica exact cu ce esti infectata si la ce antibiotic reactioneaza parazitul respectiv. Eu nu stiu la ce cantitate de bacil/mg de urina este considerata infectie... sorry.
Despre E. Coli eu sunt "fericita" care a avut infectie cu asa ceva cand eram in 11 sapt. si am facut tratament cu antibiotic Unasyn (amoxicilina + surbactam) iar bebe avea doar 375 de grame pe atunci Apoi lunar am facut sumarul de urina si din fericire nu am mai avut probleme.

Ramona 34+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ramsan, eu am cerut urocultura fara sa-mi dau seama ca n-o aveam pe biletelul de la doctor. Sumarul de urina e f bun, totul e normal, dar la urocultura scrie doar ce am scris mai sus. Nu specifica daca am infectia sau nu, ciudat. Am facut la Meditest analizele, credeam ca sunt mai buni.

mayaione 35+ si

Mergi la inceput