Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

kokorina,cred ca cel mai frumos de pe lumea asta e un carut cu gemeni ! eu de cand ma stiu ma opresc in loc si ma uit lung la ei,cand vad carucioarele alea duble,si fetzisoarele alea trase la indigo ! mor dupa ei.mereumi-am dorit gemeni,dar deh.nu e pt toata lumea :)
poate partea de sus a burtii te doare din cauza dezvoltarii,se mareste,se intinde ..apasa pe tot ce intalneste in cale.
Mirona,camera mica 3 pe 3 ?? E destul de mare,poti sa iei cat soare vrei :)

dupa cezariana dureaza recuperarea? e nevoie de ajutor ?

mamamatei,bine ai venit!stai linistita,sora mea a nascut la 38 de ani impliniti tot in ianuarie :) si in afara de greturile pe timpul nasterii nu a avut absolut nimic,a muncit ,a dus viata normala,nu a luat nici un medicament,nu a avut nici un risc,nasterea normala fara epidurala,si totul a fost foarte bine,fara nici un risc,la 38 de saptamani.tine cont ca in afara,nasterile incep de la 34-35 de ani,asa ca la 38,al doilea copil e ceva normal,nimeni nu pune problema riscului.
asa ca stai linistita,sunt sigura ca ai sa nasti la termen si ca nu o sa fie nici o diferenta !

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

mayaione tu simti vreo jena la urinat (de genul mancarime, usturime)? Doar daca ai si simptomele astea poti sa-ti faci probleme... E Coli este prezent in mod fiziologic, normal, in intestinul gros, dar la femei ajunge si pe unde nu trebuie...

Aelita eu stiu ca este nevoie de ajutor dupa cezariana (nu stiu ce intelegi tu prin recuperare...) Oricum dupa cezariana stiu ca stai putintel mai mult spitalizata... cam o saptamana.
Oricum daca muschii abdomenului sunt taiati, nu prea mai poti sa-l iei pe bb in brate asa de usor, sa duci bagaje, sa te ridici sprintena ca o caprioara... dar timpul de refacere depinde si de organismul tau in mare masura, nu?

Ramona 34+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Nu am niciun fel de problema la urinat si nu simt nici mancarimi, nici usturimi. D-asta m-a si surprins rezultatul. O sa repet maine analiza la o alta clinica si o sa compar rezultatele. Sper sa fie bine ca tare n-as vrea antibiotic acum cand mai am cateva saptamani.

mayaione 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ASIZAcarucioarele sunt amandoua Graco dar eu le-am primit pe amandoua si nu as putea sa-ti spun in ce magazin le gasesti mai ieftin. Unul (cel verde) l-am vazut aici la Baby r us si era cu tot cu car sit (scaun de maisna) la 300 $ Can. Cel albastru mai are un ceas pe maner unde iti afisaza temperatura de afara si timpul. Cred ca cel albastru e mai nou.
Dandusa da am doua carucioare si le-am primit pe amandoua! Am fost o norocoasa din punctul asta de vedere.

Moni33+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

no, am reusit...bebescu'-gandacescu' a binevoit sa se intoarca cu fundul in sus..la inceput a tinut manutele pi colo, doar doar ne-om rusina si ne-om lua ochii..e fetiza tuc-o mama!!!

Facut CTG din nou, copchila iar a dat din toate cele, cred ca am deranjat-o de la somnic. Cica e ok. Colul inchis, bebelina in grafic. Eu...ditamai....14 kg pana acum. Cui ii pasa, mi-au dat lacrimile cand ne-a spus tanti doc ca e fatuca. M-am smiorcait juma de ora.

Acu la voi.
Tema zilei: ma misc, incet, dar ma misc. Fara oftaturi si icnituri insa nu merge. Pana urc scarile(exact 15 trepte..) fac ca o locomotiva. Uneori le blestem, alteori ma bucur ca le am, alfel nu m-ar impiedica absolut nimik sa dau o tura pana in bucatarie in miez de noapte, poate gasesc ceva bun de mancare.. Noaptea ma trezesc cam de 3-4 ori, sa beau apa, pentru ca am si eu nasul si gatlejul uscat, si sa ma duc la un tast mic. E greu cu intorsul, am perna la spate, perna la burta..

Dandusica felicitari pentru mutarea ce urmeaza! Cred ca esti in al noualea cer!

Asizule vaz ca nu te lasi de gimnastica! Sa vad ce face tanti moasa cu noi, poate ma tranteste si pe mine pe o minge si ma trimite sa fac ture de sala..

Ktrinel nu am apucat sa vizionez poze, dar o sa ma uit la aragazul tau supersonic, chiar daca nu io vroiam sa il admir Ca doar il stiu pe al meu, care e un tampit si juma,are un soi de tastaura integrata in placa de ceran si cand i se pare lui ca e prea fierbinte se stinge singur si refuza sa mai faca ceva pana nu se racoreste. Dobitocul.
Ma bucur daca iti place Garp. Mie mi-a placut la nebunie.

Kokorina promit sa ma uit la poze, azi nu am mai apucat, dar maine e liber pe aici si o sa am timp sa vad minunea de carut pentru care te lauda fetele.

Iar am scris roman. Ne vedem maine, ma duc sa fac macaroane cu branza.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Chinico sa-ti fie sanatoasa Cred ca esti foarte fericita ca in sfarsit s-a dezvaluit misterul si ca este bine, sanatoasa. E bine daca e miscareata... acum are unde dar mai tarziu ii va fi mai greu sa faca balet la tine in burtik.

Eu l-am convins pe Rares sa se intoarca cu capul in jos, respectiv fundul in sus, ca asa trebuie - si l-am simtit cum i s-a plimbat capusorul in jurul burticii ne intelegem super!!

Ramona 34+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Mamamatei bine ai venit in .

chinico felicitari pt. fetita

ramsan cum ai reusit sa-l convingi sa se intoarca?

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Mamamatei bine ai venit in .

chinico felicitari pt. fetita

ramsan cum ai reusit sa-l convingi sa se intoarca?

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna seara fetelor!
ZINA,si eu am in fiecare zi contractii BH,dar nu numia jos,ci in diferite parti ale uterului.Sunt normale pana la un punct,sa nu fie regulate si dureroase ca atunci nu e bine.
DANDUSA,ai grija cu mutatul,sa nu cari prea mult...nu am apucat sa mai pun poze,nu am prea avut chef sa fac.
Sunt putin ingrijorata cu stafilococul ala auriu ,am terminat tratamentul cu oxacilina si miercuri o sa imi repet urocultura,si sper din inima sa nu il mai am,imi e tare frica sa nu il ia si bb ca nu-i de bine...Azi m-am uitat atent in gat si am descoperit niste pungulite ciudate,Doamne,dintr-una in alta,o sa imi fac si un exudat faringian,poate e candida de la antibiotice..dar nu stiu pana nu fac analiza.Voi simtit dimineata nasul si gatul pline,ca si cum trebuie sa te cureti bine bine sa poti respira si inghiti...
va pup pe toate

Adina 33+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna, ma numesc Mihaela si sunt o viitoare mamica de 33 saptamani.Locuiesc in Constanta si sunt pacienta d-lui dr.Cristurean si am avut o sarcina cu mai multe probleme.Am tensiunea mare si deja mi s-a deschis colul.Ne rugam sa zboare timpul si sa vina bebe mai repede,cred ca si voi :).

n

Mergi la inceput