Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 19
ramsan spune:
Monique am stat pe scaunul asezat cu spatarul spre mine, sprijinita de o perna pusa in fatza mea si bineinteles ca i-am exlicat lui Rares ca el trebuie sa sa intoarca invers ca asa trebuie sa se nasca un bebelush cuminte. Mai este o metoda care da rezultate 60%: sa-i pui muzica la casti lui bebe, cu castile asezate chiar jos jos pe burtik, la marginea bikinilor
- noi asa am auzit la cursurile Lamaze pe care le facem.
Aoleu... trebuie sa mai trimit pe mailul comun niste materiale legate de "impins"... maine la scanez si le trimit ca azi sunt varzaaaaaa
Ramona
34+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
m_monique spune:
ramsan am sa incerc metoda cu scaunul.
eu tot vorbesc cu el si ii spun sa se intoarca. fiindca sta cu capul in sus am dureri sub sanul drept.
29 + cu 
Nunta noastra
Cleomoni spune:
Buna seara dragutelor,
...va salut si eu pe ziua de azi, sunt terminata de obosita, trezita de la ora 7 ca sa merg cu bibiul la constatare si apoi la BMW sa vad cam cu cat vand aia piesele ca pe mine asigurarea ma despagubeste doar cu 50%...si mai apoi sa vin la firma si sa vina controlul, cei de la OPC, de parca de ei aveam chef, dar pana la urma a iesit bine cu spaga de rigoare in fine asta e....acum stau si mai uit prin facturi, piese manopera etc ca sa inchei luna ca vorba aia suntem in octombrie deja....cred ca v-am plictisit dar sper sa plec si eu acasica sa mai trag un ochi pe ce ati scris
Dolores dupa tot ce am scris vezi singura ce astamparata sunt, nu?
Pupici voua!
Si pe voi burtoase mici va pup si pe bebeii vostri!
Cleo 32+ saptamani 
m_monique spune:
jojo_miha spune-ne data nasterii (DN), ultima menstruatie (UM), data probabila a nasterii (DPN), spitalul si doctorul cu care vei naste, ca sa le trecem pe lista.
din cate vad esti noua. primele tale mesaje sunt moderate si apar putin mai tarziu. cam dupa 10 mesaje scapi de moderare.
29 + cu 
Nunta noastra
Mirona spune:
quote:
Originally posted by saryta
Miro - nu stiu daca ai vazut dar si eu am in camera la fete tot un soare dar mult mai mic si are doar un bec mie mi-a placut si cred ca vine f. bine caci si camera lor este destul de mica.Nu te lasa continua cautarile pana gasesti ce-ti place.
da am vazut
. la tine si la Kokorina am vazut lustra cum imi doream eu. Pe aici nu am gasit nicaierea. ieri intr-o plimbare - la un magazin de cartier ... HOPsi soarele meu. Maricel cei drept - dar mi-a luat ochii.Azi ne-am dus sa-l vedem/masuram. Are doar 60 cm. Am vazut si in catalog sore exact ca al tau, micutz de 40 cm, cu un singur bec - costa 119, asta al nostru - din plastic si de la Ikea, cu trei becuri - doar 99. Cum noi ne doream minim cu 2 becuri - n-am mai stat pe ganduri - l-am luat.
e deja montat - dar da o lumina galbena in toata camera ... de nu-i mai place lui Dani. Mie imi place ... si pe zi arata bestial. Incerc sa pun si o poza - dar zau ca nu stiu ce are la mine yajoo-ul.
Asa ca ne-am facut cu un soare imens in camera.
Sper sa nu ne para rau.am reusit sa pun o poza - Doamne si-a revenit yahoo-ul si la mine.
Bambo ai aflat ceva? Stiu doar de adeverinta la el la servici pt premiu de nastere ... dar altceva ... habar n-am.
asiza ti-am dat add la mess - nu vrei sa ma accepti?

MAMAMATEI si jojo_miha va urez si eu bine ati venit in grup. Mai dati-ne niste date - DN , DPN , UM. spitalul si dr cu care veti naste. Va trec si pe voi pe listutza si haideti la taclale.
Pe prima pagina vedeti sub lista "Poze cu noi" - acolo puteti vedea pozele fetelor.
A! mai ceva - activati-va Pm-ul de sus din meniurile din stanga.
Dupa ce scapati si de moderare - puteti vb cu noi in timp real - asa ca postati fetelor si spuneti-va povestile.
mihatocae tare frumos gestul tau.

dandusa o sa ne fie dor de tine ... cat de des o sa ne scrii? Sper ca des des, da?

ingeras26a mai usurel cu munca - ai vazut ce mari viteze am fost unele fete .... si cum am renuntat pe rand. Ai grija si mai lasa si-n grija altora curatenia ... si mai ales munca la birou.
Dbunny bune valori si la tine si la bebe.

Ramo merci inca o data pentru poze. Uite ca acum am reusit si eu sa pun una.
quote:
Originally posted by aelita
Mirona,camera mica 3 pe 3 ?? E destul de mare,poti sa iei cat soare vrei :)
ai fost tare dragutza - uite in album -la-m luat pe tot. 
chinico ma bucur pt tine ca s-a intors bebe. Ai vazut ca nu tre sa-ti faci griji? Toate la timpul lor.

v-am pupacit pe toate.

Miro
34+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
kokorina spune:
prima data sa va spun ce am facut la doctor.totul decurge absolut minunat.harbujelul este de aproape 1 800 si harbujica este de aproape 1 400....sant bine merci amndoi.....azi am vazut exact "nucusoarele" harbujelului si harbujica isi ducea cu amnadoua manutele la gura din lichid.vis.....ce mai.......si ce mi-as mai putea dori?doctorul....foarte optimist....mi-a spus ca ar trebui sa fiu mandra de cum sarcina.....cu gemeni si totusi pana acum nu tu col deschis....nu tu dureri....nu tu contractii ciudate.....sant tare.si pt ca sarcina merge asa bine,mi-a spus ca o pot duce fara probleme pana la 38 de saptamani.daca cumva am dureri pana in 34 de saptamani atunci mabaga la perfuzii si o ducem mai departe,daca dupa 34 saptamani am dureri atunci parerea lui este sa-i lasam sa vina pe lume......iar in cazul in care mi se rupe apa.....atunci chiar ca....trebuie sa nasc.am intrebat cum si ce urmeaza sa fac....cezariana....nastere normala....bineinteles ca cezariana.dar nu mi-e frica deloc.voi avea in primul rand atata ajutor in clinica.....o sa vina socrosenia la gatit si la facut curatenie....plus ca va veni cineva din clinica,acsa la mine care ma va ajuta.ma bucur,sant fericita ca voi putea sa-i tin la mine in burtica cat mai mult.....
multumesc de laude,vai,dar sant atat de coplesita.....de nu-mi mai incap in piele..........va multumesc frumos la toate.....ati scris asa de frumos...

sa va raspund la intrebarea; daca nu m-a strans gipsul.prima data m-am dat cu crema multa,multa,multa,apoi fesele muiate in apa,asezate cu nu neaparata indemanare(nu trebuie sa ai talent pt asta),iar dupa 20 de minute l-am scos fara problema,tocmai pt ca m-am dat cu crema.puteti face si voi la fel,nu este nimic special(la gips ma refer).va puteti cumpara din farmacii fase iar gips....asta nu stiu de unde se poate procura din romania dar cred ca nu e asa greu.in romania poti procura ce vrei.....poate fetele care mai aveti pile prin spital.....ca si gipsul pe care l-am folosit eu este acelasi care se foloseste in spital.nu m-am hotarat insa ce sa pictez pe el dar imi vine mie o idee...il pozez dupa aceea si pictat si il trimit.
eu am cumparat cadita pt baie absolut normala.sa vad cum ma descurc,daca nu....o sa-mi cumpar inca ceva in plus care sa ma ajute.maine oricum ma duc la cursuri cu sotul meu....invatam sa facem baita....sa facem masaj.....ce sa facem cand mergem la piscina....va scriu maine si va spun ce am invatat si ce am vazut...
pupici la toti bebeii de noiembrie-decembrie.....dar si la mamicile lor

30 + cu
si 
kokorina spune:
MIRONA,dar ce soare misto ai!mie imi place tare mult.soare ai vrut,soare ti-ai luat.eu il gasesc foarte potrivit,mai ales pe tavanul pictat ca cerul cu ceva norisori pe el....dar senini.cel mai mult imi place ca..............nu te-ai lasat pana nu ti-ai cumparat....bravo!sa faci o poza si ziua cand e stinsa lumina.dar sa stii ca si lampa mea face o lumina galbena....ei si?asa e fain.
30 + cu
si 
saryta spune:
Miro ma bucur ca ai gasit si soarele mult asteptat, f fain si l-ai luat si bine eu am dat pe al meu 200.si la mine tot lumina galbena da (dar am pus bec ergonomic si dadea lumina alba, dar nu mi-a placut si i-am pus bec normal).

Noilor venite le urez bun venit
, sarcini si nasteri usoare si bb cuminti si papaciosi.
Va pupacesc 

.Noapte buna.
Mariana - 32+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
bamboletta spune:
Buna seara burtici 
CHINICO-
felicitari pt bebelina
te trecem pe lista mamicilor de printese