Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Miro cu placere .. acuma cred ca trebuie sa refaci pozele cu tavanul (ziua si noaptea) ca ai soare nou noutz.
Cleo tu tot nu vrei sa stai cumincioara? Pana la urma tot trebuie sa platesti... of of... norocul nu a fost cu tine in ziua aia [pp]
Kokorina ma bucur taaare mult pentru harbujeii tai sanatosi; totul va fi bine, tu trebuie sa iti pastrezi cat mai mult starea asta de spirit care binedispune si... sa-ti fie usor si in continuare (deh...noi astea cu un singur bebel ne plangem ca abia ne miscam, dar tu...)

Seara buna in continuare

Ramona 34+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

... Daca voi ati fost socate la aflarea vestii despre gemenii din C-ta si despre profesionalismul doctorilor..., noi constancencele ,ce sa mai zicem? Ne rugam la D-zeu sa aiba grija de noi si de bebeii nostri....Dar eu cred k s-a intamplat tragedia si pentru k probabil pacienta nu avea un medic al ei sau nu a cotizat suficient...Stiu multe femei de la tara care considera k nu au nevoie de ginecolog ( nici macar la la nastere -se bazeaza pe o moasa-)si nici de analize, daca ea se simte bine.... Eu tot sper sa nu fie medicii chiar asa de incompetenti si de aceea incerc sa ii gasesc si mamei o vina.Si mai cred k daca ar fi facut un echo bun orice medic ar fi vazut k sunt 3 si nu 2 bebei...
jojo_miha:Bine ai venit si multa sanatate sie si lui bb.Noi constantencele mai avem un subiect al nostru la Aspirante optimiste-Informatii utile C-ta si poti intra sa vorbesti chiar daca majoritatea sunt abia aspirante.Mie imi place foarte mult sa incurajez si sa sfatuiesc fetele de acolo si chiar acum cineva cerea pareri despre dr Cristurean....daca vrei, te asteptam aici....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79548&whichpage=13

Madalina 29+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Deci ultima menstruatie pe 7 febraurie,data nasterii 14 noiembrie.Voi naste cu dr.Cristurean la spitalul municipal C-ta si o voi aduce pe lume pe Amalia Nicoleta.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

in sfarsit am reusit sa ma intorc langa voi. stati linistite si eu si Adinuta suntem bine. inca mai vrea sa stea in burtica. nu ne-a mers netul si acum am reusit sa citesc si eu din urma.

multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine. Asiza, Alexandra .

miro foarte frumos soarele.

bun venit fetelor noi. haideti si povestiti-ne mai multe despre voi.

kokorina ma bucur ca harbujei tai sunt bine.

Chinico felicitari pentru fetita. sa fie sanatoasa si sa semene cu mami.

noi azi am fost la control. suntem bine in continuare Adinuta creste bine chiar un pic cam mare a zis d-na doctor. acum are 2.800 kg, inimioara bate bine si toate masuratorile corespund varstei. inca n pic si ne intalnim. am facut iar curatenie prin casa ca nu ma pot abtine - dar nu singura eu mai mult cu ordinele si Ionut cu executatul.

maine calc hainutele sa le pun in dulap si mai avem de facut geanta pentru spital.

va pup si daca am uitat p cineva va rog sa ma iertati dar am avut tare mult de citit

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

azi am fost harnica, dar nu la despachetat diverse, care par sa nu se mai termine, ci la gatit. am facut ardei copti si vinete-alea erau gata congelate. dupa care am zacut de parca ma alergase cineva.

si, sa nu radeti, am facut o constatare. hai sa ma aranjez si eu in zona inghinala-folosesc epilatorul, care are un capat special de asa ceva. inutil sa precizez ca s-a desfasurat activitatea cu maaaare greutate, am dus-o pana la capat insa. cu ocazia asta, am vazut ca de fapt linea negra , care la mine e mai pronuntata doar de la buric in jos, se continua muuult in jos. eu eram convinsa ca are capatul cam pe unde se face cezariana . a propos, care e scopul ei? al liniei de pe burtos adica, nu al cezarienei. zau daca imi dau seama care e utilitatea. stie cineva sa imi raspunda?

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

bebelina va saluta. da din maini sau din picioare si zice ca vrea si ea la o barfa mica...

maine voi folosi sterilizatorul. trebuie sa duc la analiza urina de dimineata, care se depoziteaza in eprubeta. fiind orificiul de intrare asa mic, foloseam de obicei un pahar de plastic de unica folosinta. acum am constatat ca am ramas fara pahare si nici nu am de unde cumpara la ora asta, dar sacrific unul de sticla, il sterilizez si va fi numai bun. si cu ocazia asta pot spune ca nu am dat banii de pomana pe sterilizator.

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

tot eu. ce sa fac daca imi vin ideile pe rand?

zicea dr de fam sa iau nurofen pt durerile mele de articulatii, ca retentia de lichid nu justifica chiar toate simptomele. a mai luat cineva?

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Chris m-ai facut sa rad cu linea nigra si utilitatea ei.. ei bine, raspunsul este acela ca nu ne este utila in nici un fel (poate daca vrei tu sa-ti dai seama cum se imparte burtik ta in parti egale, dreapta si stanga). Eu chiar consider ca este inutila si dizgratioasa ... d'oh
Felicitarile mele sincere legate de epilat.. esti fericita... Buna ideea cu sterilizatorul...

Noapte buna, ingerasi!

Ramona 34+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO,verificat si retinut!!!

Adina 33+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Chris80 - treaba cu linia e din batrani cica, am citit tot pe net - daca e de sus pana jos cica e fetita (la Sara asa am avut si eu), iar daca e de la buric in jos e baietel - nu stiu daca e adevarat dar asta am citit in rest nu ne afecteaza cu nimic si dupa cateva sapt. sau luni dupa nastere dispare.(sper ca te-am inveselit cu povestile din batrani).

Chinico felicitari pentru fetita sa fie sanatoasa, frumoasa, papacioasa si cumintica.

Noapte buna .

Mariana - 32+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput