Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ralu bine ai revenit. Chia ma apucam sa-ti scriu deja un sms.
Se pare ca ne cam functioneaza telepatia ... cand mi se face dor de tine ... aprari si postezi pe forum.

Vb aseara cu nasa fetei - din Ploiesti - unde spuneai ca mai aveti ateliere? Ploiesti sau Pitesti?

Ar vrea si ea si cateva prietene sa-si duca copilasii ... si nu stie nika prin Ploiesti - si Buc e cam departe pt o asa mica distractie. Poate doar intamplator.

Sau poate ne spune Roxana daca e ceva la Palatul copiilor ... sau acolo nu sunt asa firme care se ocupa cateva ore de copii?

Plizzz cine stie de asa ceva in Ploiesti?

VERIFICATI MAILUL COMUN !
va rog nu neglijati acest anuntz. verificati-l ca a aparut o chestie noua - de organizare. plizzzz.

Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Desi sunt noua si-mi place sa citesac ce scrieti va las.Sunt trista si sa va zic de ce:toate fetele de ziua indragostitilor primesc cadouri roamntice, eu anul trecut am primit un pui de hamster pe care il consideram un membru al familiei noastre.Este un mare nazdravan si un alintat,cand a mai crescut sotul a zis sa nu mai fie singur sa-i luam o fetita.Zis is facut dar dupa nici o luna a omorat-o in bataie,un dr. ne-a zis ca era ea batrana si d-aia nu a vrut-o.Dupa vreo luna i-a adus sotul o fetita pui.Ne-am jucat noi cu ei si am plecta la piata , cand ne-am intors o batuse si p-asta , am dus-o repede la doctor dar in doua zile a murit.Ne-am hotarat sa nu mai avem soricei pe constiinta si nu i-am mai luat.El se simte f bine singur.Dar de asera era trist , nu manca si plingea , l-a dus sotul la doctor si i-a zis ca are varsta unui om de 80 ani si ca e racit.Va las ca ma duc sa ne inveselim hamsterul.Probabil ziceti ca am dat in mintea copiilor :).Somn usor !

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ramsam,la recuperarea dupa operatie ma refeream,cand poti merge,cand poti fi sa zicem la fel ca dupa o nastere naturala.ma gandeam ca daca dupa cezariana e nevoie de ajutor,adica daca nu poti avea grija de copil o vreme,dupa iesirea din spital,trebuie sa ma gandesc si la asta,ca cine stie,poate fi cezariana,poate fi naturala..
nu stiu de ce credeam ca dupa iesirea din spital esti la fel si dupa cezariana si dupa nastere naturala.adica poti sta singura cu copilul in casa.daca nu e asa,trebuie sa ne gandim si la aspectul asta,mamele care nu au ajutor.
jojo miha,bine ai venit!ce nebun de hamster ai!

fetelor,cu intorsul copilului cu capul in jos..citisem pe undeva ca e bine sa mergeti in patru labe prin casa,zau nu e gluma,daca mai gasesc,va trimit.dar nu mai stiu cand,parca in ultima luna ,asta,daca nu se intoarce el singur.
pana atunci aveti timp,nu va stresati!
chris
,linia aia e ceva natural,si e unul din primele semne de sarcina.deci pe vremuri,medicii se ghidau imediat dupa ea.la primul control descopereau gravida.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza

zina sa stii ca si pe mine de multe ori ma doare burta fara sa fi facut efort...nu cred ca e anormal si mai ales cu tu esti putin mai mare ca noi...la tine e mai aproape momentul decat mine asa ca e normal..se pregateste pentru marele eveniment

miro ce sunt "haribo"?? eu am avut ieri probleme cu netul..si cum facem cu varianta noua de yahoo?il schimba ei sau facem noi o alta adresa??

Dbunny nu este devreme sa incepem sa [pregatim bagajelul pentru spital..eu mi-am spalat camasile si halatul, am inceput sa-mi pregatsc borsetutza cu medicamente si cremutze...trebuie doar sa-mi iau o gentutza pentru spital si gata bagajul...uite, era sa-l uit pe bebe david..si pentru el treb sa spal hainutzele, sa pun papmpersi etc si abia apoi e gata bagajul

dolores 31+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata.am facut ochi mai devreme sa merg sa donez sange si inca altceva pt analize, dar nu e ora si acel altceva se lasa asteptat.

aelita pqai daca era sa se ghideze dr dupa linia mea, imi zicea de abia prin mijlocul trim 2 ca sunt gravida,va pana atunci nu prea a avut ce sa vizioneze oricum, in general organismul face lucruri care au o explicatie si cred ca asta e cam singurul fara cap...

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro raportez cu intarziere: am vazut de ieri si am si bagat la cap.

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

MAMAMATEI bine ai venit in sper ca te vei simti bine la noi si te mai asteptam la discutii

chinico felicitari pentru fetitza....

jojo_miha bine ai venit in sper ca te vei simti bine la noi si te mai asteptam la discutii. sarcina usoara in continuare

pai observ cleo..ce sa mai zic..eu nu mai zic nimic..o sa te astamperi cand o sa vina de la tine.degeaba te tot bat eu la cap s-o lasi mai moale cu alergatura asta....va pupam si noi si sper sa-ti iasa toate asa cum ti-ai propus

kokorina felicitari pentru rezultatele bune

raluca felicitari si tie pentru bebe adinutza grasunica

saryta eu am linia incepand de jos jos si pana sus sub sani..si e david

poze
poze dolores

Mergi la inceput

bambo..acum am vazut si patutul si carutzul..sunt superbe..o rasfatzata bebelina ta

miro frumos soare..super..bine ca ai gasit ceea ce ti-ai dorit..e absolut superb

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna dimineata!!!

MAMAMATEI si jojo_miha, bine ati venit in

Zina da, si trigliceridele si colesterolul VLDL sunt mari, inca nu am fost la dr, ma duc si iti spun ce mi-a zis. Sper sa fie normal.

Fetelor, saptamana asta trebuie sa zugravim si sa punem si parchet in sufragerie, asta inseamna dat mobila la o parte, golit dulapurile, etc... muuulta treaba.

Va
Amalia 32+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata gravidute!

Fetelor voua vi se spune ca aveti burta prea mare? Aseara am fost la plimbarica si cu toti care ma intalneam si ma intrebau cat mai am pana la nastere, toti imi spuneau ca am burta cam mare. Colac peste pupaza, un prieten de-al nostru m-a aratat la niste femei mai in varsta (trecute prin viata) si cica - "nu cumva am gemeni?". M-au speria si numai la asta ma gandesc desi m-am uitat la burticile voastre si a mea e chiar mai mica.
Nu stiu ce sa mai cred - la eco ma duc abia la mijlocul lui octombrie poate at vad si eu cat are bebelul si poate vad si ce-o fi.

Mayaione - ai dreptate - infectie urinara este cand se depasesc 100.000 de germeni, eu zic sa stai linistita dar important este sa bei min. 2 litri de lichid pe zi deoarece in aceasta perioada suntem predispuse la asa ceva. Eu imi fac urocultura lunar fiidca am antecedente cu EColi si iau vitamina C pe fiecare zi, 1 litru ceai de cozi de cirese plus 1 litru apa.

Mirona e super SOARELE tau. O sa-i arat sotului poate, poate s-o inspira si-mi face si mie vreo surpriza dupa nastere.
Am citit si anuntul.

Va pe burtici!

Mergi la inceput