Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 22
asiza spune:
Buna dimineata, burticoase!!!!
Bamboletta, cat e de frumos patutul bb-linei tale...e de printesa din basme pur si simplu...
Mamamatei, bine ai venit in
...iti doresc multa sanatate!
Dandusa, cum e la casa noua?
Sa va instalati netul repede, repede ca altfel ni se face dor de tine! 
Aelitarecuperarea dupa cezariana...e adevarat ca te tine mai mult in spital decat la nasterea normala, deoarece iti administreaza antibiotic zilnic si trebuie sa fii sub supraveghere...dar nu mai stiu care dintre fete spunea ca nu mai esti asa vioaie si nu-ti poti lua copilul in brate asa usor...pai si la nastere vaginala e cam la fel...deoarece epiziotomia jeneaza si ea ca naiba si-ti da o senzatie de disconfort total...iar cand iti iei copilul in brate simti acolo jos, la fel de tare ca la cezariana...stiu asta deoarece am fost langa prietena mea anul trecut si, fiindca nu avea cine sa o ajute, eu am fost cea care am dus-o inclusiv la baie prima zi dupa nastere...Cat despre ajutor...eu cred ca e binevenit in ambele cazuri!
Chinico, 

...in sfarsit s-a rezolvat "the big secret"!!!! Sa-ti traiasca
....
jojo_miha, bine ai venit printre noi...iti doresc multa sanatate; sa dea D-l sa duci sarcina cu bine pana la capat!
Miro, arata bine soarele ala montat e tavan...
Revin...
Oana
28+ cu
Denis Cristian
asiza spune:
Kokorina, woooowww, ce vesti bune ne aduci!!! Vezi ce copilasi cumintei ai tu...cum stau ei acolo in burtica, cam inghesuiti, dar constienti ca trebuie sa stea in cuibusor cat mai mult posibil
...
Raluca, bine ca ai revenit, ca deja ma treceau transpiratiile cand ma gandeam la tine...Felicitari pentru rezultatele la control...creste Adinuta vazand cu ochii...
Iasmi, stai linistita si lasa carcotasii sa vorbeasca...si eu am burtokul mare, mare de crede lumea ca sunt gata sa nasc si eu mai am 2 luni jumate'...
...da' le dau pace sa se mire...e adevarat ca ma afecta la inceput, dar acum ma cam doare-n cot...important e sa fim sanatosi, si noi si bb-ii...
Ramsan , Alex trebuie neaparat sa va transmit pupaturi...
...
Oana
28+ cu
Denis Cristian
doradora spune:
iasmi eu am ajuns la concluzia ca nu dimensiunea burticii conteaza - na, ca ajung si eu sa vorbesc ca un barbat complexat ! eu am o burta mica, asa cum o aveau unele fete pe la 5 luni, si la ultimul control bebelina era ok. sa vedem acum la jumatatea lui oct, la eco, dar medicul de fam zice ca este ok la controlul facut pe burta.
chris
30+
alexandra
iasmi spune:
Multumesc chris80 - ai dreptate! Atata timp cat medicul spune ca totul e ok ar trebui sa nu ma mai iau dupa x si y. Aseara deja imi faceam griji ca daca bebelul meu are 4 kg la nastere, eu ce ma fac, mai ales ca vreau sa nasc natural. Dar acum m-am linistit - astept eco si ma voi convinge.Te
-ic!
ramsan spune:
'Neata burticoaselor!
Miro receptionat anuntul... 
Cine vrea minge pilates pentru gimnastica... lavinia ne-a trimis tot in mailul comun mai multe detalii. Eu ma apuc acusica de scanat materialele primite ultima data la cursurile Lamaze si vi le trimit tot pe mailul comun.
Amalia spor la treaba, dar ai grija ca noi stam cu batul dupa tine daca pui tu mana sa faci ceva... tu trebuie sa fii intotdeauna cea care da indicatiile, inteles?
In legatura cu recuperarea dupa cezariana, am inteles de la mamicile care au nascut astfel ca unele dintre ele au reusit sa se dea jos din pat chiar la vreo doua ore dupa (ca sa mearga la toaleta) dar si de unele care au facut pasul asta abia la o zi dupa... Depinde foarte mult de cat este organismul de slabit si cum se recupereaza. Aici treaba e relativa, ca unele dintre noi se recupereaza repede, altele mai lent... Bine ar fi ca atunci cand ajungi acasa cu bebe sa o ai pe mama, pe soacra-ta, o sora .... pe cineva care sa te ajute putin.
Ramona
34+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
atudor spune:
Buna dimineata si din partea noastra!
Bun venit in
fetelor noi, nastere usoara si bebei incredibil de cuminti si mancaciosi.
Ieri n-am mai intrat ca a venit socrosenia sa ma ajute sa pun gogonele si n-a scapat prilejul sa ma enerveze INGROZITOR!!! Auziti si voi:
1. Bebele trebuie infasat si strans bine, fara Pampersi, ce sunt aia...ca aia stramba picioarele si in plus de asta...se rostogoleste si tre' sa stai tot timpul cu ochii pe el.
2. Bebele trebuie imbaiat in fiecare seara chiar de la inceput (asta stiam si eu); dar nu stiam ca trebuie scufundat total in apa pana nu-i cade buricutul - pericol de infectare.
3. Hainele micutului NU SE CALCA!!! Auziti si voi fetelor.....
4. Dupa care a inceput sa-mi povesteasca filme horror despre cum au nascut ea si fi-sa de-mi venea sa-mi iau lumea in cap...
E adevarat ca voi avea nevoie de ceva sustinere la inceput (mama rezida in alt oras) dar daca incepe cu idei d'astea.....
Iata cum propun eu TEMA ZILEI (daca vreti):
Cat de mult trebuie sa ne lasam socrii/parintii sa ne influenteze si sa ne dicteze cresterea si ingrijirea copilului? Pt ca va spun sincer...eu n-o sa permit asemenea stupizenii; am citit destul si inca ma informez, ca sa las "moda veche" sa-mi distruga principiile.
Va tzuc
Ana
35w4d cu 
Mirona spune:
quote:
Originally posted by atudor
TEMA ZILEI:
Cat de mult trebuie sa ne lasam socrii/parintii sa ne influenteze si sa ne dicteze cresterea si ingrijirea copilului?
RASPUNS: DELOC
ramsan spune:
Atudor mesajul tau despre socrosenie a reusit sa-mi urce tensiunea...
Numai sa indrazneasca socrosenia ori mama mea sa-mi impuna regulile lor de acum o mie de ani ca le mananc cu tot cu fulgi... sa nu mai spun de bunica (ca doar stau in aceeasi casa cu ea) si cu ea fac tocanitza... Cam toate stiu cat pot fi eu de protectoare cand e vorba de Rares si nu cred ca vor indrazni sa deschida gurita spunandu-mi ce este mai bine pentru copilul meu. Eu fac asa cum simt, si sunt convinsa ca voi face bine. Acolo unde nu voi sti cum sa fac, ma mai gandesc daca le voi cere lor parerea...
Cum sa-mi fac copilul sarmalutza cand a stat destul timp inghesuit in burta mea? Are toate sansele sa devina claustrofob de atata infasat. S-apoi cum sa nu ii calc hainutzele? Nu am mai auzit una ca asta...
Daca tot am zis de calcat, fug si eu la treaba 
Ramona
34+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Raluca_u spune:
Neata fetelor,
raportez o noapte groaznica.
Miro uite multi 

de la mine ca te gandesti la mine.
din pacate noi avem ateliere in Pitesti nu in Ploiesti. sorry, am vrut la un moment dat sa deschidem dar nu am gasit persoanele potrivite si acum luam o mica pauza cu extinderea pana cand voi putea sa reiau eu lucru ca nu prea am baza in altii.
Apropo pentru fetele din bucuresti - stiti pe cineva interesat de un part time (contract de colaborare) care sa aiba cunostinte de conta, sa inteleaga meanisme financiare. poate fi de la student pana la pensionar, doar sa fie persoana organizata. avand in vedere ca am devenit cam casnica am nevoie de cineva sa ma ajute si acum sunt in cautari.
va pup si intru mai tarziu ca trebuie sa fac niste plati, contracte...
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.