Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

Ia uite cini aparu.... Sa inteleg ca munca pe cont propriu iti damai mult timp sau te pregatesti eroic de preluat copilu? Cum e bona??? Aaa, ma scuzati, vb cu Maria! bre, sa nu te recunosc in poze... Daca te vedeam pe strada treceam lejer pe langa tine... cand blonda, cand roscata...

Marinaaa, vreau si io niste rezultate la meciuri, niste rezultate la loto...

Nasoo, vazui poze. Superbe! Pupam stolu'
Mai citii, mai vazui poze.. Si am uitat... ziceati ceva de pensie? io as iesi deja... da chiar pe private tot trebe cotizate 90 de luni... asa ca ma gandesc ca am ratat sotul (il cheama Iri, da' nu e ala cu parale )

Despre noi: somnul de pranz incepe sa dispara din peisaj... asa ca aseara la 8.30 copilul meu (trezit la 6.30 dimineatza... nu prea se intampla) a adormit cu biberonul in gura si a protestat cand i l-am extras. Mi-a parut rau ca n-am avut przenta de spirit sa-l pozez. Peste noapte m-am trezit cu el in pat si l-am mutat la lokul lui dupa o serie de picioare in gura ca nu-i placea invelit.
Gradi incepem luni. Vorbim dupa... io mi's olecutza cam stresata... sper sa fie ok. Bona afla pe 16 cand se opereaza...
Io nu-mi vad capul de trebi.... Ieri am avut o zi monumentala: trezita cu o durere de cap crunta, mi-am iubit buda vreo ora (nu va ganditi la diverse ), am ajuns topita la job si am inceput: sedinta cu shefu - o ora, sedinta de proiect - 2 ore juma, pauza de masa, sedinta de proiect - 1 ora, interviu - 1 ora, citit mailuri si raspuns la probleme urgente - 1 ora si gata.... Azi a inceput la fel... Vrea cineva in loku' meu? Ma scuzati, m-a luat valu'...

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nora, bine ai venit...
Io nu infig clanta intre dinti...de la mine liber......beton faza cu balamaua.

Io va spun numerele necastigatoare, daca va ajuta.
(am jucat o data 30 de numere si nu a iesit niciunul, sunt "garantata"). Cand castigati sa-mi dati si mie de o centrala de apartament...:))))

Dana, iubitu' cu buda dis-de-dimineata nu face bine la bila!
Sanatate multa...Esti okay, e ceva trecator?! Du-te la nenea doctorul!

Maria, neah, Mitzu' e shef de trib la burticoase...:)...Oricum mai sunt din trupa fete care au nascut, dar intrau mai rara...Ochi verzi, carmenutaa...mai era cineva!?

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nope, Cristalina, paia cu necistigatoarele o stiu deja !!
Nora, am vazut doi copchii frumosi si una bucata mamica sexi ! Fata cea mare seamana leit cu tine !
Dana, sanatate muuuulta si pupi pentru tine si Vic ! Iubitu' cu buda e de la durerea de cap sau de la altceva ? Ca si io cind am migrene puternice cel mai bun preten al meu este toileta !! Si dupa ce o iubesc putin parca imi trece ... Sanatate si bonei si bafta Vicului la gradi !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ie-te-te la ea, asa mai mere, hehehe.. norico, ia la mama nijte moare sa te dregi si celor care nu cunosc le spun io ca ieri ai implinit frumushica virsta de opshpe ani, poate-ti calci pe inima si dai o rachie sa mearga mai bine treaba. in rest, scrii cind vrei si ce vrei, da` mai ales ce-ai pe sufletel ca luatu` pe aratura din punctu` asta de vedere este tolerat si acceptat. si-acu zi repede ce cadouri ai primit si cum te destrabalasi aseara

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Nora!
Ai dat bacul anul asta sau il dai la anu'?!....hahaha

Auzi doamna cu nume de floare, mai da' cu subsemnata si pe la noi sa stim ca esti okay!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua de pe santier !
Mai, santierul avanseaza, azi imi termina de pus faianta si de gletuit peretii, electricianul si el isi termina astazi treaba. Miine ar trebui sa-mi puna gresia, iar peste weekend, daca am noroc de vreme buna si se usuca gletul, imi termina si de zugravit...sa vedem!
Maaria - ieri mi-a sosit cartea si aseara doar ce-am rasfoit-o nitel. Eu sper sa ma ajute sa-l ajut pe Stefan ca sa zic asa...
Saptamina viitoare voi fi plecata la un training la Predeal, de luni pina miercuri si il voi lua si pe Stefan cu mine ca sa beneficieze si el de aer curat.
Sa va zic ce mi-a facut soacra-mea ieri... Pentru masa de prinz a lui Stefan ii pregatisem mamaliguta, cu ou, brinza si smintina. Buunnn... Restul de mamaliguta am pus-o intr-un castronas si am bagat-o in frigider. Dupa prinz ma suna soacra-mea vesela sa-mi spuna ca Stefan a mincat tot castronul lasat de mine (desi la inceput se temuse ca nu il va termina ca ii lasasem prea mult), diluat cu putina smintina, plus puiul, plus piine cu Almette! Eu bucuroasa ca piticul a inceput sa manince mai bine... Seara vin acasa, deschid frigiderul si imi cad ochii pe castronul cu mincare, neatins. Evident soacra-mea ii daduse copilului castronul cu mamaliga...pai cum sa nu mai ceara saracul de mincare daca ea l-a indesat cu mamaliga goala???!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Noraaa !!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta !
Vrem poze de la majorat si sa vina si beutura , daca e !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

N-am timp sa citesc. Am tras doo diagonale cu pupila:)
bine ai venit gama
bine ai revenit maaria

acu sa va zic de ce intrai pt vomitaturi de sarcina sau de masina VOMEX (eu va recomand sirop ca mie asta mi-a fo bun. dar exista si pastile si supozitoare. e bun si pt adulti si pt copii)
in rest ma duc in treaba mea ca au iedele bronsita si se ineaca cu muci etc. deci de fro 4 nopti sunt zombi. si scot astea la muci si nu ma lasa nici una sa le vidanjez cu pompa. of of si mai mai. aaa luai si io fo 2-3 gandaci d-astia de gat ca ma doare gatuuuuuuuuuuuu..uliu.

semneaza Mama vidanja din serialul indian o gripa si doi bubulani

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

bine ai venit Nora

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Dinamo ia campionatu si moare becali de ciuda...deci 2 la dinamo si 0 de cate ori apare steaua...randomly pune 1 pe rapid ca mi-e simpatic lucescu al mic:D
numerele la loto: 5, 43, 7, 9, 34, 15

in plus shumi o sa ia naibii campionatul de F1 sa moara si alonso de ciuda nu numa becali

quote:
Originally posted by roller025

Buna ziua!

Ia uite cini aparu.... Sa inteleg ca munca pe cont propriu iti damai mult timp sau te pregatesti eroic de preluat copilu? Cum e bona??? Aaa, ma scuzati, vb cu Maria! bre, sa nu te recunosc in poze... Daca te vedeam pe strada treceam lejer pe langa tine... cand blonda, cand roscata...

Marinaaa, vreau si io niste rezultate la meciuri, niste rezultate la loto...

Nasoo, vazui poze. Superbe! Pupam stolu'
Mai citii, mai vazui poze.. Si am uitat... ziceati ceva de pensie? io as iesi deja... da chiar pe private tot trebe cotizate 90 de luni... asa ca ma gandesc ca am ratat sotul (il cheama Iri, da' nu e ala cu parale )

Despre noi: somnul de pranz incepe sa dispara din peisaj... asa ca aseara la 8.30 copilul meu (trezit la 6.30 dimineatza... nu prea se intampla) a adormit cu biberonul in gura si a protestat cand i l-am extras. Mi-a parut rau ca n-am avut przenta de spirit sa-l pozez. Peste noapte m-am trezit cu el in pat si l-am mutat la lokul lui dupa o serie de picioare in gura ca nu-i placea invelit.
Gradi incepem luni. Vorbim dupa... io mi's olecutza cam stresata... sper sa fie ok. Bona afla pe 16 cand se opereaza...
Io nu-mi vad capul de trebi.... Ieri am avut o zi monumentala: trezita cu o durere de cap crunta, mi-am iubit buda vreo ora (nu va ganditi la diverse ), am ajuns topita la job si am inceput: sedinta cu shefu - o ora, sedinta de proiect - 2 ore juma, pauza de masa, sedinta de proiect - 1 ora, interviu - 1 ora, citit mailuri si raspuns la probleme urgente - 1 ora si gata.... Azi a inceput la fel... Vrea cineva in loku' meu? Ma scuzati, m-a luat valu'...

O zi buna

Mergi la inceput