Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 18
carmenp spune:
pupam mama vidanja si ceel doo gagici mucioase, tii, sa`mi zici si mie cind te plictisesti
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
Bine ai venit Nora! Raportezi cand vrei, ce vrei si mai ales cand nu mai poti. Asa trece tot! La multi ani!
Bre, iubitul budei e de la durerea de cap. Care a aparut din somn... Alice, si io ca tine: dureri de cap serioase = buda cel mai bun prieten. Dup-aia o juma de ora de somn si gata, is fresh. Monica, pai numa fiere am dat afara. Si Vicu statea in usa baii urland: Mamaaaaa, doae capu! Si io, printre icnete: Du-te si pune papucii in picioare ca esti descult pe gresie
Azi is bine... Episodu' de ieri imi aduce aminte de perioada de gravida... aceleasi hobby-uri.
Monica, astept povesti de la mutat in frigider la miezu' noptii...
Gata, ca m-am intins cam mult...
Nora__ spune:
Saru' mana de primire si de urari!Si voi sa fiti sanatoase,fericite si voioase!
Deci ieri nu m-am destrabalat,a fost doar in famelie,cu ai mei si am facut pui la sticla...sau pe sticla...Deci acu' pot sa dau si sticla,dar sa pun rachie in ea,ca moare tot avem.
Daaaaaaaa...faina varsta opshpe' ani...dar cam mult de numarat.Bacul l-am dat ieri,ca facu husbandul greseala si imi scapa cardul in mana si mi-am dat examenul cu codul PIN
Bairamul propriu-zis va fi sambata,deci atunci sa vina carmen cu ciorba de burta,ca merge dupa rachie.Poate atunci si poze.Cadouri...cam am fost rasfata in ultima luna,a cam bagat consortul ceva milioane in fundul meu,iar ieri,cardul dat pe mana.Cred ca saracul se si vedea mancand la cantina saracilor
Iar de la serviciu,bani.La mama am dat comanda de o pijama de iarna,ca io am numa' fluflu-uri...dantele si bretelutze si mi-e ca ma ajung cei 18 ani din urma si o sa ma taie peste shale la iarna.Deci mai am de cheltuit
Am pus acum cateva poze mai proaspete in albumul 'Noutati',de la ziua lui Rares si de la o cununie civila.
alice...merci de compliment ,daaaaaa'...cu sexy...fost-ai lele cand ai fost,ca indata dau bacul la pensie Zi mai bine ca te uitai la fata
Deci....sa cante tzambalu' si sa trecem la beutura,sa uitam de pensie!!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
leeloo2004 spune:
Bine ai venit Nora si LA MULTI ANI! Ti-am vizionat noutatile, dar neavind explicatii m-am cam pierdut prin ele...Sa inteleg ca ai fata mare si baietel mic sau ma insel??
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Sanatate la mama vidanja si cele dou iede muciose!
Io va doresc din tot sufletl sa nu se lase cu vome si sa scapati de muci cat mai repede!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Papa, lots of fun acolo la voi !!! Sanatate muuuulta si pupicei fetitzelor !
Nora, hehee, atunci asteptam pozele simbata ! Si petrecere frumoasa de majoraaat !!
Gabi, mi-a placut faza cu mamaliga, si eu tot asa fac, las in frigi mincarea pentru Andrei, uneori mai pun si biletele, sa se stie ce si cum si ca sa fiu sigura mai dau si telefon acasa ! 's pe cimpii deja, nuh ??
Dana, bine ar fi un somn de juma de ora imediat ce apare criza de durere de cap, dar de obicei nu se intimpla asadin nefericire ... si realmente imi vine sa mor de rau ! Ca mi-e lene sa ma duc la doftor dupa reteta de cofedol !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
mitzule, se vorbeste de soacre, unde esti?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Nora__ spune:
Da, leloo...fata 12,baiatul 2 ani...ca am zis sa nu uit cum se schimba pampersii.Am pus acum explicatii la poze...pe ici pe colo
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
ina32 spune:
Helou evribadi,
Io ca de obicei, din an in paste, cu sau fara scuze...De trei nopti dormim din doi in patru cu intrebari si povesti in juru olitei (unde a plecat soarele, de ce, ce face luna, etc ), din motive de diaree si febra
Azi il duc la doctor ca nu se vad imbunatatiri cu tot ceaiul si smecta luate.
Nora-uelcam. Io astept, pe langa poze si neste impresii despre ciorba de burta a dumanei pasarique, ca ma intereseaza foooarte tare cum gateste (ea fiind potentiala viitoare soacra a lui fiu-miu).
Cam atata ca a venit mancarea si nu ma mai pot concentra
PS. Am uitat sa va spun ce tare e bona mea, ii explica pe indelete (si pe larg)lui barbata-miu retete de mancaruri/praji/muraturi/zacusti, in conditiile in care asta e paralel si echidistant cu bucatareala. Mie nu-mi zice nica, in skimb...s-o fi prins ca-s irecuperabila la acest capitol
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
cristalina spune:
Marina strikes back!...hehehe
Am notat numerele, sterge repede mesajul!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi