Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 19
Marina spune:
semnaturi de pe tzidula de casatorie nu pot schimba..sorry...
quote:
Originally posted by carmenp
si ioooooooooquote:
Originally posted by roller025
Auzi, Marina, capacitatile tale de intoarcere in trecut se limiteaza numa la forumu' asta sau si la altele? Ca io as vrea sa ma intorci acu' fro' 6 ani s'oleaca, ca am niste kestii de corectat... Se poateeeee?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
las` brei, ca lui ii gateste ilinca, io ce treaba am doar nu te-ai gindit c-or sa stea la/cu mine <aia_mirata_rau_di_tat>? plus de asta, sanda marin ie groasa si restaurante ieste peste tot
quote:
Originally posted by ina32
Helou evribadi,
Nora-uelcam. Io astept, pe langa poze si neste impresii despre ciorba de burta a dumanei pasarique, ca ma intereseaza foooarte tare cum gateste (ea fiind potentiala viitoare soacra a lui fiu-miu).
Cam atata ca a venit mancarea si nu ma mai pot concentra
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
ohoho ce efervescenta pe aci, suuper!
Nora bine ai venit printre noi, sa iti traiasca piticii iar tie felicitari pentru majorat!
Marino ah pupa-te-as numai ca mine le zici la vraji! asa sa fie!
mama aici e un cald de mori, cred ca iar se fac 30 de grade. cineva up pentru o plaja?
Cristal io-ti zisai....mai zic inca o data
Gabi succese la santiere sa treaca cat mai repede! marfa super faza cu mamaliga. saracu copil, mamaliga goala cu smantana....o fi zis c-a inebunit mama
nu mai stiu ce sa zic ca aci la mine e nebuneala mare. daca am uitat pe cineva trageti-ma de manenutza
alice2004 spune:
Roxii, si aici e cald tare de tot, dar nu te bucura prea tare ca se strica vremea de miine, zice nenii de la meteo !! Asa ca io ma inscriam pentru plaja, dar cred ca pina ajung, soarele iese din oferta !!
Ina, sanatate lui Raducu !
Ma grabii si avusei norok, Marina nu a sters inca numerele, mei, daca nu ies astea, ma suparez tare !! Si ce-ai soro cu Alonso, sa mai cistige si altii, ca lu nentu Schumacher i-o fi ajuns cita valuta baga in contu personal !!!
Cit despre Dinamo, ma abtin, ca io-s nefericita tare cu Univ.Craiova a mea, hihii !
Carmen, esti tare de tot !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
ina,roxana....bine v-am gasit si merci de urari
Cat despre burta duamnei pasariq....e numai buna,ca o dadu jos cu diete Si apoi...cui ii mai trebuie mancare cand are moare?
ina...pt diaree din asta crunta,e bun Hydrasec-ul,e la pliculetz,f bun e si Kreon-ul,plus ceai de menta si pojarnita.Si regim cu mult morcov fiert.Cica mai mult morcovul strange la stomac,decat orezul.Se fierbe morcovul dat pe razatoare si se pun 1-2 linguri la fiecare masa.Noi ne-am chinuit 2 saptamani sa scapam de diaree.Iar daca e atacata flora intestinala,se da Biotics,un pliculetz pe zi.
Multa sanatate!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
mitzura spune:
Aici is!
Io v-as mai fi povestit de soacra-mea, da am facut-o lata atunci, asa ca am zis sa o las mai moale! Ultima faza care ma distreaza, e ca dimineata cand vine sa ia copilu se duce la sotu in dormitor, sau il prinde la inghesuiala si il prelucreaza vreo 5 minute, ca pe copiii de scoala, "sa faci aia, sa nu faci aia, sa-ti parchezi masina acolo, sa ma chemi daca dai cu lavabila acolo pe perete, etc etc". Dupa aia se linisteste, ia copilu si pleaca . Cu mine nu-i merge deloc cu prelucratul, asa ca il toaca pe el saracul...
Din categoria, "ce ispravi mai fac gravidele", azi am plecat de acasa cu treaba, fara cheile de la casa (ca a incuiat sotu cand am iesit) si fara telefon mobil la mine. Bineinteles ca mi-am dat seama numai in oras dupa ce m-am si incarcat cu doua plase de cumparaturi. Nu va mai spun ce am facut ca sa intru in casa.....M-am prostit de tot cu gravideala asta!
Nora, bine ai venit! Frumosi copii ai!
Papa, sanatate la dragute, chiar ca nu te plictisesti...Io te-as intreba daca mai poti, da cred ca stiu raspunsul.
Gama, ce mai faceti? mai zi-ne de tine!
Vad ca e mare umor si veselie azi pe aici, cu tot subiectul nasol (vome, muci). Eu am avut noroc in sarcina asta, ca m-am iubit cu buda o singura data (pana acum...).
Ina, pai dadu si peste voi pantecaraia? sa treaca iute!
Gabi, pupe de la soacra-mea pentru soacra-ta. Cred ca s-ar intelege bine
alice2004 spune:
Mitzule, mie imi e si frica sa te intreb cum de facusi sa intri in casa ?!
Cit despre Hydrasec, si eu stiu ca este bun pentru burtica fara dop, dar are un gust nashpa rau, e amar, sau cel putin mie asa mi s-a parut, si cum farmacista mi-a spus sa il dizolv in putina apa, asta am facut ! Am incercat sa il pun si in suc, dar nu am avut succes ! Asa ca pentru copiii mofturosi la inghitit medicamente cred ca o sa fie o problema !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Auzi, Marina, capacitatile tale de intoarcere in trecut se limiteaza numa la forumu' asta sau si la altele? Ca io as vrea sa ma intorci acu' fro' 6 ani s'oleaca, ca am niste kestii de corectat... Se poateeeee?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
roberta04 spune:
Hello! Mey, da' in ce verva sunteti!!!
Nora, bun venit! Se mareste gasca de la Ieshi!!! Si la multi ani!(si eu fac azi pui pe sticla, hi, hi, gand la gand)
Multumesc de urari de sanatate, da' nu stiu ce-am scris ieri de s-a inteles ca-s racita, eu cred ca-i ceva mai grav, am crize cumplite de stomac (...sau bila??), stari febrile, ba mi-e cald de mor, ba pun sapte pulovere pe mine. Si altele...Dar trec eu si peste asta!
Nu mai vorbiti de soacre, please, ca ma fac prietena si eu cu buda...in umbra ultimelor discutii cu ea.
Papa, sanatate la fetite!
Sa va povestesc scurt,azi am fost cu Matei la tati sa-i ducem ceva ca uitase acasa, Diktatoru' se juca afara si a intrat o tanti septuagenara in magazin sa ne faca scandal ca Matei i-a zis "pleaca, baba de aici" cand trecea pe langa el...ca, cica, sa-l invatam rugaciuni nu chestii din astea (parca-i sora cu soacra-mea ).
Si i-a zis sotul meu cateva (frumos, dar era nervos ca se certase cu cineva si tonul face muzica) de era sa cada pe scari din viteza cand a plecat...
Faza e ca scoate individul niste chestii din el de raman afis...
Andreea (M), ti-am ramas datoare cu un raspuns off topic, deocamdata nu avem ce cauti tu dar te tin la curent...
Mimilinca spune:
Bonjurescu si de la noi ! de fapt, prea buna nu este ca de 2 zile suntem cu febra, kk moale, maraieli.... si tot tacamul. Asa ca astazi ne-a vizitat d-na doctor si am aflat ca un simptom este de la iesit masele, care este drept o cam chinuie de ceva vreme, iar febra este de la gat rosu.... offffff regim pentru una si repede antibiotic pentru gat, ca altceva nu stie d-na doctor.... dar vad cum evolueaza febra si daca incep sa i-l dau ori ba!
Asa ca vreau si eu la pensie sa pot sta cu copilul meu care mi se agata de fusta urland "mami nu peca!!!!!!" si avea niste lacrimi de crocodil de ti se rupea sufletul...
Numai ca azi este ziua de plata a bonei, asa ca mai stau si cuget oleaca cu iesitul la pensie asa curand......
Altfel, suntem propietarii de fapt si de drept ai unui apartament foarte frumos, care urmeaza a se construi da onorariul notariului l-am platit si ni s-a cam taiat respiratia, ca nu eram pregatiti sa fim chiar asa de generosi . dar, ma rog de acu les jeux sont fait si Doamne ajuta sa avem o iarna usoara sa dea astia bataie repede cu construitul. Si noi sa fim sanatosi sa putem sa ducem darile
nora, bine ai venit si pe la noi si pentru "primaverile" adunate in cununa vietii (ca sa nu zic toamnele, ca parca nu suna asa bine??) si sa iti traiasca odraslele, sa va bucurati de ei
Sanatate la toti piticeii bolnavi, Radu, Pupi, Matei...Papa and company
Dana, bafta multa cu gradi si sanatate multa si tie!
Alice, si zici ca se strica vreme de maine?????? iar trecem la 10 grade si ploaie ????
Mitzu, gata ultimul capitol??? Succes si
Roxana, ai zis de ceva poze cu un nou look? asteptam cu interes!
Carmencita, super nasa! Te-am admirat in poze, arati tare bineeee!
va pupam pe toate si toti cu drag!