Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 20
carmenp spune:
si iooooooooo
quote:
Originally posted by roller025
Auzi, Marina, capacitatile tale de intoarcere in trecut se limiteaza numa la forumu' asta sau si la altele? Ca io as vrea sa ma intorci acu' fro' 6 ani s'oleaca, ca am niste kestii de corectat... Se poateeeee?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
mitzule, mie zau ca mi-a lipsit soacra-ta, nu stiu tie
multu` de laude, zau ac nu-mi mai incap in chele
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Mei, io-st mai generoasa, nu sase ani, dar patru se poateee, Marina ?
Lumi, sa stapiniti sanatosi apartamentul, chiar daca e la faza de proiect, ca asa am inteles !! Da unde se construieste ? Ca vazui enshpe banere dastea cu complexuri de apartamente ... Si sanatate Ilincai !
Robi, imi placu tare Matei cu faza cu baba ! Parca-i si vad fatza aleia, heheee !! Pupi si sanatate multa si tie ! Ai grija de tine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Carmen,
Robi, asa a debutat criza de apendicita a unui prieten si a ajuns la urgenta si operatie. Ai gija!
Lumi, te trimit la dok a noastra. La ultimul control Vic statea cu gura larg deschisa si dok vede un mare gat rosu: e rosu in gat cu puncte albe. Io zic sa il lasati in pace. Daca face febra, antitermice. Nu va dau antibiotic (se uita la mine de parca as fi vrut sa sar sa-mi dea pastile...)
Despre plecatul de acasa dimi:
Vic: "Nu bac pijamaua. Nani. Mami aco" (nu ma dezbrac de pijama, fac nani. mami, satai acolo- adica langa el pe pat)
io:" mami se duce sa se imbrace ca pleaca la servici"
Vic: "nu sivici"
io: "ba da, daca nu maduc la servici nu o sa am bani sa-ti dau pentru masinutze"
pauza, gandire profunda
vic: "peaca, mami, baca" (pleaca, mami sa te imbraci)
io: unde sa plec?
vic: sivici
io: de ce?
vic: banii
io: pentru ce?
vic: wuma poc (masinutele din parc, acelea care se tamponeaza)
io: cu cine te duci acolo?
vic: tatiiii
adica, in traducere libera: tu du-te sa muncesti ca io si tati spargem banii
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
gama spune:
Mai fetelor,eu nu pot face fata sa citesc tot ce scrieti voi, ma chinui sa retin cateva povesti ca sa ma apuc sa comentez dar zau ca mi-e greu, deja am inceput sa incurc cine-si face bucataria, cine-si face casa si tot asa.Asa ca in acest ritm nu mai apuc sa scriu!Ma dau si eu veche si-i urez "bine-ai venit"Norei!
Mitzule(asa am vazut ca te striga pe aici), mult`am de aduceri aminte, suntem nespus de bine, cand citesc pe aici ca sunteti aproape toti cu suferinti ma ia groaza, al meu pitic(Matei)e nesperat de sanatos, fara bube si tuse de peste 1 wk, asa ca astept episodul urmator.Va dorim muuuuuuulta sanatate, spor la constructii celor care au ce construi, noi astia de la bloc suportam schimbarea trotuarelor si a bordurilor(iar si iar) si excavarea strazilor!Noroc ca copilu nu e alegic la praf!!!
POZE MATEI
roberta04 spune:
Dana, misto discutia! La noi, Matei spune:"Tati bun, cumpala tzuc, mami nu buna, nu da tati bani, mami saaaca(saraca)". Stie el ce stie...
Si nu-i apendicele la mine, ca l-am scos la 18 ani! E insa tare probabil sa-mi fi starnit un ulceras mai vechi, pe fond nervos, ca motive de bucurie prea multe n-am si-s genul care tin in mine diverse chestii suparatoare.
OLIVIA, m-ai intrebat de serviciu, nici nu ma mai zbat prea tare, daca tot am stat pana acum, mai stau pana apare ceva pe gustul meu.... Usor nu-mi e, ca depind financiar total de al meu sot si cheltui cu maaaare chibzuinta, desi m-ar bate Doamne Doamne sa spun ca-mi lipseste ceva (saptmana trecuta m-am trezit cu o bratara de 15 grame cadou).
Mimilinca spune:
Alice, in Edenia ...cica locul unde sa-ti cresti copiii... om vedea. E la noi in cartier, ca nu am inima sa ma departez prea tare.
Dana, mercic de sfat. asa ziceam si eu sa trag tare cu antitermice, sosete ude... si sa speram ca trece fara antibiotic.
Robi, ai grija de tine! sanatate!
alice2004 spune:
Lumi, heheee, banuiam io ca e vorba de Edenia !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Gama, bine ca sunteti ok. Mie mi se zice mitzu de la nick-ul meu, dar ma cheama Adela, poti sa-mi zici cum vrei . iar cu noi tre sa te inveti, ca suntem tare vorbarete, la un moment dat eram cele mai vorbarete de pe forum, daca nu cumva mai suntem. Doar in we ce e mai liniste pe aici. Da' nu te simti presata, intra cand poti si cand ai ceva de spus, sau si cand n-ai
Robi, da la doctor ai fost?
Luminita, si in cat timp va fi gata apartamentu? Eu n-am terminat capitolul (ca ma intrebai), de-abia l-am inceput (vreo 2-3 saptamani o sa tot lucrez la el ).
Pupici pentru philip care e tot bolnavior, Andreea mai spune/ne cum se simte.
Luca si Olivia, voi ce mai faceti?