Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

IN cinstea zilei de ieri in care nu vomitai nici io nici fii-mea nu ma vomita...ma umplu azi de respect.

Am trimis tatal sa culce odrasla la pranz, foarte multumit ma cheama cum ca doarme...Ma pun la calculator sa vad si eu ce mai zice lumea...aud copil urland...
Ma duc in dormitor, copil in pat nu-i, vad usa la sufragerie deschisa, in sufragerie nu era...ea urla si ma cauta prin casa, eu o cautam pe ea...:)
O recuperez din bucatarie, se cocoata pe mine asa ca am carat-o in brate in pat, o pun sa o linistesc (ea urla disperata) si in semn de recunostinta ma vomita cu foc...Cred ca ii era dor sa mai facem o tura de "dezbracarea la chiloti" in duet...:))

Vad ca aveti spor...:))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
uite ca se repara si forumu'....
Cristal esti de coma...dezbracarea in duet, auzi la ea
Danule super taer Vic, stie el ce stie, mami le are cu munca
Gama nu te stresa cu tinutul minte, noi de vreo 3 ani numai asta facem...deci se capata in timp
Robi ai grija de tine, sanatate!
Lumi sa stapaniti sanatosi apartamentul...ce nume de cartier, gizaz! era mai bun Titan
mai sa ma laud si la voi ca tot ma vati cu la meu pitic all the time: a invatat literele A si O (bunica-sa, of corz) si acum le arata singur pe pliante....iar daca greseste se corecteaza singur "nu, nu".....asa ca io cred ca o sa citeasca direct, nu se mai oboseste cu vorbitu'
schimbu III raportu va rog, cam multe absente aveti! Olivia, Anca, Laura, Liliana, Andreea, Ana, Catinca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Bai da ma speriati cat scrieti... am citit de dimineata da normal ca nu-mi aduc aminte tot...

Nora, bine ai venit... LMA pentru cele 18 primaveri (si io tot 18 am facut sapt trecuta )... deci esti balanta de a mea... si moldoveanca pe deasupra..

carmen, poi daca mananci numa atat atunci e de bine...nu se pune...

Despre rau de masina, mai eu nici nu m-am gandit sa-i dau ceva Biancai... da daca imi ziserati o sa intreb si eu de pastilele alea naturiste... ca altceva nu vreau sa-i dau...

Roxi, pupam prescolaru... mai vorba ta, el o sa citeasca din prima...

papa, imi pare rau ca sunteti bolnavi in grup... speram sa treaca repede si sa va odihniti... La noi de cand cu gradi, am zis ca o sa-mi notez de fiecare data cand se imbolnaveste Bia... altfel nu tin siru... si cand imi spunea doctoru ca e normal sa raceasca de 10-12 ori pe ani ziceam ca e nebun... ete stia el ce stia....

Andreea, ce bubite sunt alea, cum le-ai descoperit? of, ca multe probleme mai aveti si voi... una peste alta v-am admirat jucand golf.. bre io nu-s cu ce se mananca...

Mimilinca, sa stapanati sanatosi apartamentul... si sanatate multa Ilincutei

Acu merg la datorie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

In sfirsit...de azi dimineata..am muncit..am stat pe Ym...am fost 2 ore la restaurant cu colegii...si acum imi bea cea de-a doua cafeluta..cu voi
Robi tin pumnii ...niciodata nu stii cind apare ceva..Ce ai tu suna mai curind a diskinezie biliara...Matei este de coma!
Roxa...ei vezi..cei din urma o sa fie cei dintii si ii si vor intrece....De aceea spuneam ca Luca o sa treca de la nevorbit ..la vorbit direct in rime!
Adela multumim de intrebare...Luca..ptiu.ptiu sa nu-l deochi ca tare bine-i merge la cresa! Nu mai este bataios...impinge foarte rar...datorita colaborarii cu educatoarele..Contrar a ce spunea Anca fata de Bia...nici nu a racit...Cind ai zis ca este due date-ul tau?
Irina sa ne spui ce-ati facut la dr...Numai sa nu-mi spui ca i-a dat antibiotic!
Alice..cum adica sa faca bucataria? Eu sint cu burta plina si tot singele contribuie la procesul de digestie deci sint..slow!
Cristalinule....voi chiar va distrati..Va spargeti in ...hi,hi..car epoate mai mult si mai des....mie mi-e mila de domnu' tata
Danule tinem pumnii..o sa fie bine o sa vezi!
Maria ...acum tu lipsesti la schimbul trei!
Papa....ce sa zic...rabdare si tutun..si sanatate!
Gama...cu timpul te obisnuiesti cu noi..si o sa ne si inveti!
Carmen asteptam povesti despre Ilinca!
Lumi ..nu dai de baut?
Ioana..cum este cu maseluta?
Daria...la raport..ca si Liliana! Pe Felicia o iertam ca este gravi..si pe Carolina ca-i muncitoare!
Bine ai venit Nora...mey...moldovencele astea....ne acapareaza!La multi ani si sa-ti traiasca minunile!
Oare am uitat pe cineva?

am lasat la sfirsit...educatoarele..astea insista ..cum ca Luca vorbeste engleza..in propozitii...cica iar a zis ..I want boots! ...hi,hi...saracele de ele..Luca nu leaga nici doua cuvinte in romana...saracele au auzenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

DANA, cred ca numai eu ma compar cu tine.azi din 8 ore, 6 am fost in sedinte si restul am bagat munca la greu.
mitzu si anca, suneti niste scumpe, pupi tot cu bubele in gurita, macar azi a mancat ceva, vad ca inca nu am aparut pe talpi sau manute cum ar fost de asteptat, dar avem rabdare
ma bucur ca v-au placut pozele, apropos, anca, nici noi n-avem habar dar e o actvitate super misto si ziua era superba
imi pare rau ca nu toata lumea a reusit s ale vada, nu erau ele prea multe...
maine e vineri, yuhuhu!!!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mesajul anterior fu eronat...
mai incerc o data...
anca, am descoperit bubele asa. am ajuns acasa si am iesit la cumparaturi si el parea flamand dar orice incercam sa-i dau scotea din gura si plangea. cand am ajuns acasa l-am imobilizat si m-am uitat cu lanterna in gura la el. dimineata s-a trezit la 6.20 si a plans 20 de minute pana si-a facut efectul tylenolul. era tavalit in bucatarie si nu ma lasa nici macar sa-l ating. apoi a baut lapte cu cacaoa dar n-a papat nimic. cica ar fi mancat la gradi...eu ma cam indoiesc.
rox, da, il duc ca nu am incotro. eu n-amnici o sansa sa-mi iau liber aici, fiind la inceput etc iar la andrei e destul de dificil de asemenea. ne bucuram ca vine we si ca ei doi vor fi liberi luni.
parca am iar o perioada mai nasoala, bunicul din partea mamei are cancer la stomc, abia descoperit si va fi operat luni-marti. dr vrea sa scoata tot stomacul pt ca nu e bine delimitat carcinomul. uf, numai vesti din astea primesc din tara...
aveti griji de voi, mamici cu burtici si pitici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna de dimineatza
vaz ca schimbu' III a prestat relativ corespunzator.....restu' nu prea-s multumita
Olivia hahahahaha "i want boots"???? a vazut copilu' colectia noua de iarna?????
Andreea sper sa se refaca rapid Pupi, bietul de el, normal ca nu prea mananca.
Anca da-i neaparat Biei ceva de rau de masina....dar sa stii ca nici metoclopramid-ul nu e rau.
pupici tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Multumesc de primire si de urari....si voi sa fiti sanatoase si fericite si copilasii la fel!

Kim...da da,a draq moldovencele si invadatoare...,dau buzna asa peste om cu bagaje cu tot.Oricum,imi place aici de numai pot,imi pare rau ca n-am intrat mai de mult.Si mai ales ca topicul e dinamic si n-ai timp sa te plictisesti.Dar vorba lui gama...am ametit,nu pot tine minte tot si nu mai stiu care si cum a facut.Plus ca azi sunt cam nauca.Am fost ieri la sedinta cu parintii la fata si am stat de la 6 la 9.30 pm.Ne-au inchis si in scoala.NU-si inchipuia portarul ca stau nebunele pana noaptea la sedinta.

Iar cand am ajuns acasa,au sarit toti pe mine,mai ales cel mic,care nu ma vazuse toata ziua si nu se mai dezlipea.
Apropo de somn,se culca in jur de 10 seara si se scoala dimineata in jur de 8,uneori mai tarziu.Iar la pranz,doarme obligatoriu cel putin 2 ore.Am reusit sa scapam de leganat si adoarme in patul nostru,cu cineva langa el si apoi e transferat in patutul lui.De D-na Suzy (suzeta) am scapat pe la 1 an jumate.A adormit mai greu la inceput,apoi s-a obisnuit.El intreba de 'tita' si noi:a papat-o catelul.Dupa un timp zicea singur:'tita...ham'

Pe oala sta fara probleme si zice:'pipi'...dar de multe ori ii da drumul instant in pampers.Alteori il mai prindem.Nu stiu cum vom rezolva cu pampersul noaptea,pt ca in timpul somnului bea apa si automat face pipi.Si ca sa ma scol dn ora in ora sa-l pun pe oala,cum am mai auzit ca se face....sincer nu sunt in stare.

Cu vorbitul...el bodoganeste de mult pe limba lui.Cuvinte clare zice destule,mai corect,mai stalcit,dar de legat propozitii...inca nu.Doar la modul:bibiul...Pu..nani....(adica bibiul lui PU (tatal meu,Puiu,face nani).Deci doar asociaza persoana cu actiunea,dar nu formuleaza corect si nu foloseste prepozitii).Si vad ca efectiv e puturos.Daca vede ca nu poate pronunta bine un cuvant spus de mine,o da in diverse,nu vrea sa se chinuie macar sa zica,chiar si stalcit.Eu chiar imi faceam probleme,dar din ce a mai citit,nu e chiar asa grav.

Cat despre concentrare....nu prea are rabdare sa stea mult sa vada ceva,doar daca e ritmul alert,sa-i schimbi imaginile repede si sa-i povestesti ceva cu intonatie,sa fie el frapat.

La Scufita rosie e dragalas,ca imita vocea lupului si a Scufitii.Cand ii ziceam ce spune lupul,luam o voce joasa si chipurile infricosatoare,iar pe scufita,cand o imitam,luam o voce pitigaiata,ca sa fac diferenta intre personaje.Ehhh...aici e as,la imitat.Sa-l vezi cum face pe lupul,cu voce grava si apoi,cu gura ranjita,imita cu voce pitigaiata pe Scufita..face toti banii.Deci e actor bun

Ehhh...v-am naucit destul.Ma duc sa bag o cafea,ca m-am culcat la 1 noaptea si ma uit cam imprastiat la colegi cand vorbesc cu mine

Ah...ca mi-am amintit...vreau sa dau lui Rares un sirop de imunizare si nu-s hotarata ce anume.Voi ce le dati,acum,toamna?

Edit:am zis io ca nu-s in parametrii normali si uit: Anca...deci si tu tot cu BAC-ul...ehhh...noroc de noi ca scadem media de varsta de pe topic.Poate imi soptesti si mie la examen,daca nu stiu...asa,ca intre moldovence...si balante pe deasupra

Sanatate la pitici si voua o zi cat mai buna!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,se pare ca prezicerile se molipsesc,Roxi ai avut dreptate cu ploile
Sa va spun cum a fost ieri la dintzolog(ca-n filmele cu destepti)dupa ce am asteptat o ora juma la usa(mama ei de programare)imi zice ca-s prea desteapta deci trebuie sa extragem molarul de minte.Eu-s de acord si dai si lupta ,si dai si lupta,pana cand incepe sa strige "Despina,vino mama ca tot esti chirurg,asa ca decat sa-l rup eu si sa-l termini tu,macar exetcuta-l tu de la inceput"Noroc ca Despina a fost fata priceputa!Partea cea mai rea este ca n-am putut vorbi 2 ore si se uia mandra mea la mine tare ciudat,iar dupa vreo 2 raspunsuri printre dinti incepuse si ea sa vorbeasca cu gura inchisaIar partea cea mai frumoasa este ca eu am un feeling ca mi-a scos-o degeaba cred ca totusi alta masea era problema!!!
Nora bine ai venit!!!La multi ani si petrecere frumoasa!!!!!Uite asa o sa le innebunim pe fete,cu povestile noastre de pe la Ieshi,mai ales ca vin si sarbatorile iesenilor!!!
Leloo super tare faza cu mamaliga!
AndreeaP din cate imi amintesc si Stefania,AndreeiM a avut asa ceva asa ca poate schimbati impresii!
Daria,unde esti,treci la semnat condicutza!!
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Ioana....multumesc.Sa le povestim de targurile ce apar atunci?
Nu stiu daca ai intrat pe topicul de Iasi,dar se face mare intalneala pe 30 oct....sper sa semnezi condica.Ia baga ochiu' acolo si vezi despre ce e vorba.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput