Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neataaa ! Mei, io va zisei ca vine vreme urita si ploaie si uite ca de data asta nenii cu meteo nu s-au inselat ! Aseara era asa de frumoas afara, zici ca era august nu octombrie !! Si in casa se facuse cald, o placere ... acu o luam iar de la cap cu vreme mohorita !
Ioana, hehee, ce peripetii la nenea dintzolog ! Io sper sa fie bine cu dintele extras si sa nu mai fie nevoie de alta interventie !
Olivia, ziceam de bucatarie, punem faianta pe un perete si o spoim si pentru ca nenea ala vecinul nostru mester in dalde astea are o lucrare si nu poate veni sa ne ajute, Florin o face singur, ca se descurca (am un sot superpriceput la toate, sa-mi traiasca !). Am intrerupt putin treaba pentru ca ieri fu ziua cumnatei mele si am sarbatorit la o bere si o ciuperca pe gratar cu unt si marar si salata de cruditati !!
Roxi, ce fain, chiar ca Pat o sa treaca derect la citit !! Pupici muulti !
Monica, hihii, dezbracare in duet ?! Mei, da va tineti de shotii acolo non-stop !!
Nora, nu-ti face probleme cu tinutu de minte !! Io una uit de la mina la gura ... ieri ma suna nepoata mea de la Tirgoviste si io habar nu aveam cine e la telefon !! I-am stricat copilului surpriza, ca o invatase maica-sa sa intrebe de mine, hehehe !!
Anca, pupici Biei !!
Andreea, sanatate multa bunicului tau ! Si lui Pupi de asemenea !
Ma duc si eu sa ma apuc de trebi paici, desi bineinteles ca nu am nici un chef, azi fiind vineri inceput de uichend !
O zi linistita va doresc tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, io m-am delectat la cafea cu ilinca si gorodica cea cu strungareata, cu matei si giulia cea serioasa, luca de maria, filmuletele cu gizmou`, in sfirsit andreea&pupi, pe donsoara si donsoru` de nora, super protagonisti, super peisaje si dac-am uitat pe cineva intind cumintica urekea
brei, azi am venit cu otobuzu` la servici ca pasa a plecat la tib, moama da` ce schimbari, s-a modernizat di tat ratpu`... `or mai hi hoti?
ashea... in alta ordine de idei miine am mare aniversare mare, implinesc 6 ani i-am aranjat ziua fara sa stie, acu` ma tot gindesc daca sa-i iau sau nu perus ca si cadou, ca cei mai multi care au mi-au zis "mai bine lasa..." deja ma-ncearca melancolia, s-ar putea sa emit iar macsime din putu` gindirii
constatai cu stupoare mesaje ale marinei necitite de mine, is cu nerfii, m`ac sa mai rad o cafea
edit, sa zica cineva ca iesencele nu-s harnicute, ia uitati-va la noi cum am postat cumintele dis de dimi, sa va facem ziua frumoasa, eeee

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

A reusit sa fac cupilu' sa doarma pana la 7...e drept ca vecinii mai aveau putin si trimiteau Protectia Copilului peste noi...
S-a trezit la 5.45 si a decis ca a dormit destul, asa ca am culcat-o la loc cu forta, asa cum fac la pranz...Asta presupune urlete ca din gura de sarpe, plans de zici ca o bat cu funia uda...distractie...dar am reusit!!...:)))
E drept ca eu eram asa epuizata dupa sportul asta ca as fi dormit pana la pranz, dar sper sa o aducem pe calea cea buna cumva, ca deja incepe sa faca cearcane...

Ma bucur ca va place la noi la distractie...
Olivia, domnul tati nu a fost prezent la distractia de ieri...Plecase sa plimbe un suedez prin oras...Nu e drept! (insa mi-a adus clatite cu gem, ca il bat la cap de cand am aflat ca vine suedezul si se duc sa manance la oras...hahaha)

Eu tocmai voiam sa plecam la mama la tara (in ciuda fricii existentiale a lui John care se teme sa ma lase sa ma departez mai mult de 500m de casa!) si acum se strica vremea! Nu am mai fost de un an!!!

Ma duc sa va citesc! O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

~neata tuturor!!!!Care e mai veche, nu ne face si noua o lista cu nick-uri si nume reale???Caci observai ca le cam folositi in paralel iar eu mi-am scrantit neuronu incercand sa le tin minte, poate doar cu creionu, nu????Asa ca simplu, "`neata tuturor".Hai sa va povestesc cum l-am facut eu pe fi-meu sa stea pe oala, ptr ca nu vroia nici sa stea acum 4 luni!SANTAJ, da, ati citit bine!!!Daca nu stai pe oala nu facem cutare......, nu mergem afara......cu un ton bland si surazatoare!!!Cat mai poti ptr.ca la un mom dat simteam ca explodez cand se pitea dupa noptiera ca sa faca kksi dupa o sapt s-a dat tipu pe brazda, statea si chiar a inceput sa faca, problema este ca tr.sa exalti de bucurie si pupaturi si carat/varsat impreuna in wc!!!Dar uite ca acum face singur, spune cand face ca sa-i dai pant. jos, asta in casa ptr ca afara iese cu pampers si noapte folosim.Nora, ai dreptate ca ptr somn il "pregatesti"punandu-l pe oala inainte de culcare si cam la 3 ore la inceput.Matei la pranz doarme fara pampers ptr ca bona un timp il trezea dupa 2 ore de somn si-i pune oala in patut, face pipi si se culca la loc!!!Eu n-am tupeul asta ptr ca deobicei la astfel de treziri cu mine nu mai adoarme,asa ca fiecare cu riscurile lui!!Cat despre vorbit, vorbeste, a inceput de o sapt sa lege fraze si culmea, le initiaza singur fara sa-l mai intrebi.Acum este INDRAGOSTITf.tare de Sara, o fetita de 1,9 ani din parc, doamne, imi spune de 10 ori pe seara ca e flumoasa si cuminte si nu si-a pus pipia(palaria)pe cap.......Oare ce ne asteapta la scoala??

POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

poi in listuta de la inceputul capitolului gasesti tot ce-am facut in ultimii 3 ani inclusiv nume si nick...

quote:
Originally posted by gama

~neata tuturor!!!!Care e mai veche, nu ne face si noua o lista cu nick-uri si nume reale???Caci observai ca le cam folositi in paralel iar eu mi-am scrantit neuronu incercand sa le tin minte, poate doar cu creionu, nu????Asa ca simplu, "`neata tuturor".POZE MATEI

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Ce vraji mai face Marina azi? Io nu vreau sa sterg nici o semnatura de nicaieri dar vreau sa repar un eveniment care m-a influentat taaare. Acu', ca tot e vineri si cetos (nu numai in creierul meu) am o intrebare existentiala: oare nu cumva oricum o sa mi se intample ceva similar???
Monica, pentru treziri matinale.
Magda, si unii cu vechime incurca
AndreeaP, credeam ca numa' io is condamnata la sedinte vesnice... Azi am scapat
Olivia, eu sper ca va fi bine la gradi... 'Om vedea...

Victor a renuntat la somnul de pranz. De doua zile nu mai vrea de loc sa doarma. E foarte ferm: "nu dom" si gata. Daca incerci e ca la Monica, cu urlete de parca l-a tine agatat de un picior cu capul in jos (desi banuiesc ca asta i-ar place ). Asa ca bona a renuntat. Si la 8.30 seara adoarme. Din fericire io is programata sa adorm la juma de ora dupa ce adoarme el si pe la 9 mi-e un sooomn...
Cum sa-l fac sa mai doarma la pranz?
ma'c la trebi...

Mergi la inceput

gama...felicitari pentru vorbaretul indragostit...:)
Sa vzi cand o sa se faca mai mare si o sa cumperi martisoare cu sacosa de 1 martie!....hihihi

Carmen, ai notat numerele castigatoare la 6/49?!...:))))
(Numa' ca Marina mi se pare ca nu ne-a zis in ce duminica sunt astea castigatoare!!!....)

Olivia, ba eu cred ca s-ar putea sa aiba dreptate educatoarele! Maria face propozitii pe afara si imi dau alte mamici raportul (pe tanti Ioana o suspectam de exagerari pen' ca a zapacit-o mandra de tot...:)))
De exemplu, batea cu un bat ea cu inca o fetita la o vecina de la parter in geam...si strigau la ea..."Cocaaa!". Pana cand s-a plictisit maria...si i-a trantit celeilalte fetite "mai taci din gu'a!"...:))))
Daca mi-ar fi spus "tante" a nostra nu credeam, dar mi-a spus mama celeilalte fetite...:)))
Iar in casa ma ia de maneca si maraie sa facem cate ceva, ca ii e lene sa vorbeasca...:))))

Carmen...ce ie ala perus!?
Unde va aniversati?! Pe Ilinca ai adus-o acasa?!

Mergi la inceput

Danule, daca afli solutia magica de facut cupilul sa doarma (sa nu zici de fenobarbital) dau bani grei sa-mi spui si mie!!!...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moama ce imi place asa cu multe raportari de dimineatza.
Pasarike asa deci cu transportau in comun? cool. Ionu face maine 6 ani?????? wooooooooooowwwwwww. ce misto. io zic sa ii iei perus cu toate ca nu suport pasarile da lor le palce la nebunie un sufletel de animalut....oricum tu o sa ai grija de el [:D}
Danule ce e maica cu tine azi? nu se intampla nik stai potolita!
cat despre somnu de dupa-amiaza daca e sa adoarma din nou o va face. dar spune-i bonei sa nu mai renunte din start. adica sa continue sa il puna la nani la 1.30 sau 2 sau la cat dormea el de obicei. sa incerce 20-30 de minute...daca nu nu. ca poate e doar o faza.
gama asa e cum zice Carmen, pe prima pagina cam scrie tot.
Nora iete inca o cafea si de la mine ca-s in aceeasi oala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hihii,Dana, ce mishtoo, "nu dom" !!!
Nici Andrei nu prea mai vrea sa doarma la prinz si pe mine perspectiva de a se trezi mai devreme de orele 8-9 chiar ca ma inspaiminta ! Asa ca ma inscriu si io pe lista celor care doresc solutia magica de adormit copchilu dupaamiaza !
Si noi progresam incet-incet cu vorbitul, mai nou cuvintul cheie este "urit", pronuntat fara "r" ... tot ce nu ii convine este urit ! Mincarea, sucul, jucariile ... etc ! Daca nu vrea, iti da mina la o parte si spuce "urit" ! cel mai fain a fost intr-o zi cind tac-su a vrut sa il ia in brate si gizmoul a spus "nu, urit" !!! M-am distrat teribil ! In rest, tati e "bun" si "chilu", adicatelea bun si chel, ca paru i-a cazut incet-incet (el zice ca io-s motivul pentru care isi pierdu podoaba capilara !!).
Cit despre olita, facem la ea daca ne pune cineva sa facem, altmiteri nu cere ! Si nici nu spune de fiece data cind face kk, ceea ce ma nerfeaza teribil, ca trebuie sa il pindesc mereu sa vad daca nu sta cu ora cu pampersu plin !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput