Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 16
g_ioana spune:
Neatza,neatza,vineee,vinee..vara,da'eu nu ma supar ca si-asa n-am termopanele gata asa ca tine vremea cu noi,mai bine zis cu Maria,care se joaca numai pe jos
Eu sunt la a 3 a dimineatza in care primesc ordin sa ma schimb in pijamale,asa ca mai am un pic si cedez,numa'ca n-am curajul inca sa ies pe usa in pijamale si sa ma schimb in lift,da' nu se stie niciodata
Noua ne plac povestile,avem niste cartzulii tare frumoase de la unicart si de vreo 2 zile citim fata babei si fata mosului.Asa ca prestam si la culcare,iar cand ajunge fata la fantana si cere apa,mandra mea mare smechera stand cu ochii inchisi sa cred eu ca a adormit,imi sopteste"vleau si eu un pic de apa"
Roberta,AndreeaM,Pupi insanatosire grabnica!!!AndreeaP,arati super ca jucatoare de golf!!!!
Si eu vreau sa ies la pensie,sa-mi iau casa la tzara,sa cresc copii si sa-mi fac o gradina cu flori!!!
pupici
gorodeii
aripile mele
carmenp spune:
`neata!
am uitat sa spun ieri ca mai putin nasa tot stolu` inclusiv pasaroiu` sufera de rau de masina si-asa ca sticluta de metrocopramid (nu stiu daca am scris corect, da` parca nu) e-n permanenta in torpedou
philip, nu poci videa pozele, da` insist...
anca, am o pofta de struguri ceva de speriat si asa ca-mi iau cite-un chil la doo zile si-l devorez
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Ajunsei la munci si io, dupa un drum de cinshpe minute parcurs intr-o ora, hihii !! Mei, nu se muta francofonii aia aici, la Bucuresti ??? Ca tare bine s-a circulat in zilele cu pricina !
despre colega mea nu stiu nimik mai mult decit am scris, nu o pot suna sa o intreb si nici nu o voi face vreodata cind ne vom revedea, va dati seama ! Daca o sa spuna ea, ok atunci ! Stiu ca ultima data cind venise aici la firma la sediu, spunea ca fusese la control la medicul ei si avea niste contractii urite de s-a speriat ala si aproape ca i-a venit s-o interneze !! Si mai era o problema cu bebe, ca nu prea lua in greutate cum trebuie, dar s-a gindit ca poate fiind lungan, a compensat ca lungime ! Nici nu-mi pot imagina ce este in sufletul ei ...
Dar asta este ! Si revenind la ale noastre, sau la ale mele, mai exact, io fusei cam ofticoasa aseara, ca sotul meu s-a apucat sa faca bucataria si mi-a promis ca termina repede, dar seara la ora 9 inca nu era gata !!! Am cam schimbat niscaiva replici mai taioase, dar noua ne trece repede ! Plus ca socrela a bagat neshte galuste cu prune (favoritele lu sotu meu !!} si a avut Florin cu se sa se consoleze !!
Sanatate multa pentru Pupi, , si Andreea - nici eu nu pot vedea pozele !
Pupici tuturor si sa avem o zi minunata , ca se pare ca vin ploile !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Marinaaa, cum reusesti, frateee ???
Zi-ne si noua numerele de la sase din patrujnoua de duminicaaa !!
Alice si Andrei
cristalina spune:
Neata!
Noi suntem iar treziti cu noaptea-n cap...
Incercam sa gasim o solutie sa ii facem Mariei un program de somn mai omenesc, dar nu avem absolut nici o idee cum o sa facem asta! Ea nu mai doarme cum trebuie din cauza ca eu nu o mai adorm plimbata in brate prin casa. Se culca dupa 16 (trezita de la 6 dimineata) si doarme 2-3 ore...e chiauna toata seara iar dimineata la 5 are chef sa ne "zucam".
Eu ma culc cu ea la pranz, dar taica'su dimineata da cu capul de usa de la baie, e chiaun non-stop.
Asa ca Diana, ai noroc!...
In fine...rezolvam noi cumva...
Philip, frumosi jucatorii de golf..:)...Sanatate lui Pupi!
Ioana, frumos..."vleau si eu putina apa"...hehehe
Olivia, Anca, eu tot mai cred ca nu-s greturi de gravida, e de la muci...:)))...Incerc sa-i explic omului da' nu ma crede!
Carmen, Irinuca, nasol cu raul de masina...
Maria mea fiind mai vomitacioasa ne-a botezat masina de cum am cumparat-o.
Roxi facea misto de noi, sa nu ii luam celofanul de pe scaune pentru ca e pacat de ea ca e noua
Acum arata scaunul ei de masina intr-un mare fel. Si noi drumuri lungi nu prestam...
Eu am observat ca daca e dupa masa de lapte face mult mai urat decat dupa orice alta masa.
Gabi, "macarale...":)...cum merge cu santierul!?
Vrabiuta, ti-ai mai revenit cu somnul?!
Dana, cum e cu noua bona/gradinita!?...ca io's in ceata...
Am mai citit...da' uitai.
Ma duc sa mananc, desi nu cred ca ma mai ajuta...cred ca ajung tot la +30Kg in ritmul asta...Noi sa fim sanatosi!...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
maaria spune:
'neatza!
Aseara am adormit asteptand schimbul 3, hihihi
bag seama ca sunt si mamici care sufera de rau de masina, nu numai copilasii. vad la pasaricile sunt cu stolul...of, nu vreau sa ma gandesc cum e in grup la drum, eu cu unul si nu-i dau de cap:((
sa va spun cum e cu luca: am incercat metroclopramid, dar fara rezultate. asa ca am dat-o pe plante. Elmet e un produs la noi care a fost bun un drum, la drumul de intoarcere nici un efect. acum am descoperit altul ii zice Nautamine (se gaseste oriunde, in ro nu, din pacate) si cu jumatate de pastiluta e super. e adormit/doarme tot drumul iar cand se opreste masina e mai vioi ca niciodata. fara reactii dupa. o placere sa tot faci drumuri asa:)). o tanti farmacista din belgia ne-a recomandat Cocculus. normal ca nu se gaseste in Ro...dar avem promisiuni. asa ca fetele de afara...cautati, nu lasati copii sa se chinuie. Repet, sunt pe baza de plante!
Bia are si rau de avion? uf saracuta...si eu care ma gandeam ca Luca e mai cu mot si-o sa-l plimb numai cu avionul...deci degeaba:(
Rox, pune-ne pozeeee, crezi ca scapi de gura noastra? ce face Pat?
Olivia, aseara am dezertat:(( Cum e cu fazele somnului? hai ca mi-ai placut, hihihi
diana, pupici la voi, si mie mi-e dor de voi. din motive de copil care joaca in deplasare (carmen, dau drepturi de autor) cu rau de masina e ff greu deplasabil. vazut pozici cu printesica...e o papusica.
vad ca sunteti multe gravidute pe aici! s-aveti sarcina usoara! si mare curaj aveti fetelor. Cristal...cred ca esti cap de lista! la cat mai putine stari de rau!
andreea, vazut poze cu pupi! sanatate si pupici sa treaca repede!
danule, unde sunteti mey???
si sa intru si eu in cercul celor care au pampers inca...al meu nu sta pe olita nici macar un minutel. mai asteptam...Olivia multam de sugestii...fac rost de carte si ma documentez.
la capitolul somn..stam binisor, in sensul ca se mai trezeste de cateva ori pe noapte (2-3 uneori doar o data) sa ceara apa/ceai.
e adevarat ca ziua e obosit la maxim, copilul meu merge cam 2-3 ore pe jos. il mai las si-n parc..dar cat mai putin. ii iau o jucarie si-o taraie dupa el. va dati seama ca-s rupta dupa o astfel de plimbare...dar doarme bine noaptea. cristalina, asta e o sugestie pt voi...
robi, cum mai sunteti?
ioana, am citit faza cu pijamalele, super! o sa treaca...
ia sa intreb eu: de corinai ce mai stiti? andreea_s? alunelsi albinutza?
gabitzule cum merge cu metoda hannen? ca de santier nu indraznesc sa intreb:(
pup mamicile
Maria si Luca
POZ(n)E
alice2004 spune:
Rau de masina ziceti ... daaa, si io sufar de asta de mica ! De cind mergeam in excursii cu scoala si de fiece data trebuia sa stau in primul rind au autocarului, cind toti vroiau in spate, la distractie ! Iar mai apoi, mai mare fiind, locul din dreapta al soferului era mereu al meu, ca in spate ameteam si ma lua cu varsaturi brusc ! Si acum mai am stari din acestea, dar parca s-au mai estompat, plus ca autocarul nu l-am mai folosit de muuuult !!
Andrei vad ca nu ma mosteneste, cel putin nu am observat nici un simptom la el in drumurile noastre cu masina ! Dar Maaria, am notat denumirile medicamentelor si poate reusesc si eu sa le gasesc pentru mine, daca functioneaza si la adulti !
Alice si Andrei
Nora__ spune:
Neatza fetele!
De mult ma tot uit pe gaura cheii la voi,dar nu am indraznit sa bat la usa.Dar mi-a dat Carmen (carmenp) un branci si m-a tras de motz ,ca cica nu-i frumos sa bag ochiu' si sa nu dau cu batzu'
Deci iaca...m-am prezentat cu tot cu bagaje la voi la usa.In bagaje am bagat una bucata fata de 12 ani,Andreea Karina,domnisoara de acum,cat mine de mare (bine,nu ca as fi io prea mare la dimensiuni)...si una bucata terorist,Rares Stefan,de 2 ani si o luna.
Care e treaba cu raportul?Ce trebuie raportat si cand?Sa stiu si io ce sa zic concret,sa nu va zapacesc de cap.
Deci va pup si va doresc o zi frumoasa si de acum stau la panda,sa vad daca pot trece pragul sau imi iau o balama in freza
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Mamaa, ce mi-a placut esprimarea aia cu balamaua in freza !
Nora, bine ai venit ! Sa iti traiasca amindoi copiii, iar pe tine te asteptam cit de des pe aici ! Ma-c sa vizionez niscaiva pozici, pina am timp !
Alice si Andrei