Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by kim222

Unii mai si "munceste"

subscriu

Io-s dupa o noapte dormita... sotul fu de servici iarasi... ce sa-i fac daca i s-a pus pata pe el..

Roxi, asteptam pozele cu noua culoare de par si posesoarea lui..

Carmen, cine a zis ca rade ... apropos, am uitat sa-ti zic ca se vede bine ca ai slabit... te invidiez tare

Diana, nu vorbesc cu mamicile de cupii care dorm bine..

cristalina, pupic sa treaca repede perioada cu greturi... da bine ca mancar Maria a scapat de ele..

alice, sper ca te simti mai bine acum ... starea pishica ne influenteaza mult sanatatea... imi pare rau de colega ta, sper ca data viitoare sa fie bine, mai are inca timp...

edit ca pusei din greseala o poza cu o placinta aburinda la mesajul pentru alice..

Andreea, ce mai face pupi, cum e cu sinuzita... si cum e la noul servici, te-ai acomodat?

De abia astept sa vina week-endu, ca e din ala lung..

Pupici tuturor, sper sa revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca bine spui...mai spune...we lung...yupii...si voi aveti? Iar nu a dormit Bia? Nici eu nu am dormit..dar nu din cauza lui Uka ci a lui tati de Luca..care nu reuseste sa ajunga in faza a 4-a a somnului..si are mincarici
Liliana treci si tu la raport sa stim ca esti bine!
Roxa nu te credem pina nu vedem
Alice imi pare rau de colega ta..dar oboseala nu are nici o vina. Mai mult ca sigur s-a facut autopsie..si o sa se cunoasca cauza mortii...
Ioana fara dureri ...de miine:))
Cristalinule..pai asa te lauzi? S-a lasat Botosica si te-ai apucat tu?
Robi ...ce ai mai facut cu serviciul..nika la orizont? Sanatate maxima!
Andrea sanatate si tie..si lasa ca toate fazele de la cresa..trec...acum Luca nu stie cum sa scape de mine...Si de dimineata la 6.30 nu stia cum sa plece mai repede...a piii (la copii)

edit...Dana ce mai faceti voi..Vic a inceput gradi?
Dana cum merge scoala? Ce vesti despre socrela?
Carmen...am uitat..se vede ca ai slabit! Nasa cool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Kim: Ma simt bine, multumesc de intrebare. Nu am simtit ca sunt gravida pana azi, cand mi s-a stricat masina si am luat autobuzul de la serviciu acasa. Cale de o ora jumate. Si s-au urcat nist eindivide in autobuz cu chipshi. Astia fiin cartofi prajiti cu o groaza de otzet turnat peste, cum se mananca pe aceste meleaguri. Mai, si le-a spus shoferul: Nu aveti voie cu chipshi ca put! Nu si nu, ele, te iei de noi etc etc. Si iata cum am calatorit o ora jumate in miros de chipshi, de am zis ca vars la fiecare cotitura. GATA! Maine daca nu e masina gata nu ma mai duc la servici

Am inceput sa numar zilele pana cand imi vine copilul acasa. 3! Sambata seara il astept la aeroport, nu mai pot de dorul lui!
Cred ca s-a plictisit saraku la bloc, ca a inceput sa arunce toate cele din casa pe balcon de la etajul 7. E chiar haios, ca in timp ce eu ma ingrijoram ca arunca peste balcon obiecte de pret si nu le mai gasim, logodnicul meu, englez politicos, calculat, calm si preocupat de obiectele Terrei, se ingrijoreaza ca raneste pe cineva cand arunca ceva . Health & safety. Ce s-ar mai supara vecinii mei daca i-ar lovi cineva in cap cu un lantic de aur sau un ceas ceva . A-propos, mama nu-si gaseste un inel de saptaman trecuta, oare unde-o fi??????

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Maaria: DA, eu am rau de masina. Am si am avuttoata viata mea. Singura solutie este sa conduc eu masina, atunci nu mi-e rau.
Cand eram mica si mergeam la munte, opream dupa fiecare serpentina sa vars ce aveam pe suflet. Pe vremea aia nu cred ca era nimik sa imi ia starea de rau.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, si voi aveti long week-end...yupiii!!!... voi ce sarbatoriti, noi Thanksgiving, da stiu ca la voi e in noiembrie la sfarsit, nu-i asa?... aaa, si iarta-mi incultura, da nu stiu ce e faza 4a somnului?

Maaria, Bianca are rau de masina, si ma mosteneste pe mine... am tot fost plecati vara asta in drumuri mai scurte sau mai lungi (maxim 3 ore) cu masina si aproape de fiecare data am patit-o... odata saracuta nici nu mancase nimik si tot i-a fost rau... cel mai nasol e ca nu aveam cum sa oprim cateodata.. deschideam geamul si ii trecea... alta data am luat-o la mine in brate si cu geamul de langa noi deschis, a atipit saracuta...(in rest merge numai in scaunul de masina)... cel mai nasol ne-am speriat cand a varsat in avion cand am fost in tara... a dormit in timpul decolarii si dupa aia s-a trezit ca-i era rau... in avion nu a varsat decat o singura data totusi... dar era deja dupa 9 ore de zbor si la a doua decolare..

Irrinuca, cred ca de abia astepti sa-ti vezi puiul... vine si mama ta cu el sau il dai la gradi.. sa il pui la pozat dupa ce vine... in legatura cu obiectele aruncate...si noi avem un copil in bloc care arunca cam tot din casa peste geam... acum s-au mutat la parter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pupi e tot bolnav si acum am descoperit ca are bube-n gura. dupa cum am vazut eu pe net e hand, foot and mouth disease si tot asta mi-a zis si asistenta la telefon. asa ca...
na, ca sa mai schimb subiectul, uitati ceva poze de week-end:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762318618361#page1

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata fetele frumoase.

Multumim de urari...in legatura cu olita, dar nu va faceti iluzii ca a fost un accident sa ceara, nu cred ca s-a mai repetat.

Anca inca nu am cumparat bilete de avion, incerc sa dau din coate acum. Dar merge tare greu.

Roxi si Daria, sau cele care ati inteles ca Adela a dat replica "fire-ai a naibi mami, ca nu vrei sa-mi dai"...hehehe as vrea eu, chit ca nu mi-ar conveni ca vorbeste urat, a mea abia leaga doua cuvintele. De fapt am inteles ca ea incearca sa lege cuvinte acolo, dar numai mamaie o intelege, ceilalti au nevoie de translator.

Alice imi pare rau ptr colega ta...si pentru starea pe acre ti-a pricinuit-o tie. E greu sa-ti pierzi copilu, chiar si inca nenascut.

Carmencita mai tu ma innebunesti cu ochii aceia azurii.

Roberta cum iti mai este?Dar tie Andrea, sper ca sunteti mai bine. Si nu e decat inceputul toamnei, pana in primavara mai e muuuult.

Andrea deja spuneti povesti...mai ce avansati sunteti...pup Stefi cea frumoasa.

Andreea sanatate lui Pupi.

Olivia si Anca ce va invidiez weekend lung...eu nu am desi luni e Columbus day parca.Dar nu ptr mine.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

buna dimineata si de la mine...

carmen ai pofte? Olalala...sa prezic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

deja e suparatoare faza cu intercalatul msg...m-am referit la poftele lui Carmen inainte sa si le exprime...mama omida curata

quote:
Originally posted by carmenp

`neata!
am uitat sa spun ieri ca mai putin nasa tot stolu` inclusiv pasaroiu` sufera de rau de masina si-asa ca sticluta de metrocopramid (nu stiu daca am scris corect, da` parca nu) e-n permanenta in torpedou
philip, nu poci videa pozele, da` insist...
anca, am o pofta de struguri ceva de speriat si asa ca-mi iau cite-un chil la doo zile si-l devorez

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza tuturor
Liliana hihihi io asa am inteles scuze...mai recitesc odata!
Anca dar nu ii poti da Biancai un medicament antivomitiv inainte de a pleca? exista destule siropele de genul asta....si functioneaza! ce cool ca i s-a pus pata pe tati....mai dormi si tu ca lumea
Olivia hahahahahaha trece-l pe Sorin pe terapii de somn ca nu mai merge. cum sa te deranjeze el tocmai acum cand doarme Uka? nu se face.....
Irina imi pare rau ca ai patit faza asta urata cu autobuzul....sper sa nu se mai repete (da nu imi trimiti si mie niste chips cu oteet???? ca aici nu se mai fac si mooooor dupa ei!!!!)
Andreea imi pare rau de Pupi....refacere rapida! il tii acasa zilele astea?
gata fug la munca. sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput