Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 14
amironeanu spune:
Salut!
De dimineata ma chinui sa trimit mesajul asta
Roberta, bine ai venit in club. Si eu si Stefi suntem racite de aproape 2 saptamani, m-am saturat, nu mai pot, imi curge nasul intr-o veselie si sunt infundata non-stop si ma doare caaaaapul. Si foarte multa lume este racita in Iasi, a inceput sezonul. Sanatate multa si sper sa nu se molipseasca si Matei.
Olivia, se pare ca ai avut dreptate cu Stefi. Si luni si marti a plans la cresa, ieri dimineata i-am tinut un "discurs" pana la masina si s-a oprit din plans, dar cand a intrat in clasa avea o figura tare resemnata si trista saraca. In schimb azi dimineata nu am mai avut probleme.
Stefi doarme de la 8:30-9 pana la 7:30-8, cand o trezesc, dar nu stiu cat doarme la cresa. Cica doarme in fiecare zi, in week-end se mai intampla sa sara peste somnul de pranz, mai ales daca o las dimineata sa doarma cat vrea ea.
Am vazut poze cu Guilia, cu Luca (bine ai revenit Maria) si cu doamna nasa (sa va traiasca finuta!) si filmulete cu Andrei. Super si copilasi si mamicile
Carmen, nu are sens sa te simti vinovata, eu cum ar trebui sa ma simt ca Stefi este la cresa si ii curge nasul de 2 saptamani si nu o tin acasa?! Daca ar fi mama la pensie, as lasa-o la ea pentru ca as fi sigura ca este in siguranta si iubita si ingrijita. Si eu am fost crescuta pana la 3 ani de bunici si toate vacantele mi le-am petrecut acolo si sunt ok (spun eu).
Gabi, nici Stefi nu se poate concentra mult timp la un lucru. Noi nu citim povesti (nu are stare), in schimb incerc sa o implic pe ea in poveste. Adica, seara, incepand cu baia, pe perioada masajul, a imbracatului si a bagatului in pat spunem "Pungura cu doi bani"
eu: a fost o data ca niciodata un mos si o ...
ea: baba
eu: si mosul avea un ...
ea: cocos
eu: si baba o ...
ea: gaina
eu: si gaina babei facea in fiecare zi ...
ea: ou
si asa mai departe, cel mai mult imi place cand spune "bate cocosul, face oua".
Dar este singura poveste si o spunem seara de seara de aproape 2 luni deja.
Lia si Ioana, va compatimesc pentru durerile de dinti, stiu ca sunt groaznice, cred ca ar trebui sa-mi fac curaj sa ajung si eu la stomatologie.
Cristalina, sarcina usoara in continuare si sa treci usor peste perioada de greturi.
Alice, ce veste groaznica. Mi se pare oribil sa pierzi copilul cu citeva zile inainte sa-l ai in brate.
Va doresc o zi frumoasa, profitati de vreme, cica de luni se face frig.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Mei, ce m-am saturat de muncile asteaaa ! Io vreau la pensie neica, gata, ca sint batrina !!
Da, nu am vrut sa povestesc despre tragedia colegei mele, dar ma macina tare de tot ! Cu atit mai mult mi se pare trist pentru ca stiu ca l-a dorit tare mult, ea a mai fost casatorita o data, are si ceva ani ca virsta (39), era primul ei copil ... era tare fericita si de cite ori ne intilneam (ea lucreaza la o filiala din Ploiesti) ma tot intreba ce si cum e cu copiii mici ! Stiu ca a fost si foarte suparata (tatal ei a murit acum citeva zile) si poate si din aceasta cauza s-a intimplat ce s-a intimplat, ca tot alerga de colo-colo cu masina si se obosea ! Ori de cite ori ma gindesc la ea ma ia cu friiig !!
Andrea, daa, si noi tot asa povestim, ca nici Andrei nu are rabdare sa stea la citit din carticele ! Chiar i-am cumparat citeva din cele clasice, dar de cite ori am incercat sa ii citesc inainte de somnul de noapte, nu am reusit, ca el era mai interesat sa imi traga cartea din mina decit sa asculte !! Poate later, cind o fi mai maricel ... acum sintem la capitolul inventat povesti, citeodata ma si mir de ce pot scoate io pe gura !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
Aliceeeeeeeee, nu ma baga in boala ca si io alerg de-mi sar capacele toata ziua, si lucrez si acasa, pun burta jos cand chiar simt ca nu mai pot....nu cred, nu pot sa cred ca a patit asa ceva de la oboseala. O colega de liceu de-a mea a patit idem si una de facultate tot asa....si nici una nu a primit explicatii de ce a patit bebele lor asa ceva. Le-a zis ceva de cordon la prima si laa doua de diabet si gata...le-a trimis acasa
Io rezist eroic, ma trec naduselile de dureri, dar mai astept sa vad...gingia nu arata rau, nu arata infectata,dupa parerea mea...mai ales dupa o cauterizare ce se poate infecta ? Dar eu de felul meu am dintii sensibili si stiu ca si anul trecut dupa ce mi-am facut niste carii ma dureau dintii teribil
s-a trezit marmota
leeloo2004 spune:
Mai Alice, eu m-as pensiona ieri daca s-ar putea!!! Da abia muncesc de 10 ani si cind ma gindesc citi mai am in fataaaa....
Imi pare tare rau de colega ta - totusi ce s-a intimplat? Nu cred ca de la oboseala, nu cred ca are legatura...poate copilul s-a sufocat cu cordonul ombilical, poate a fost altceva...oricum suferinta e enorma, stiu ca si eu am trecut prin ceva asemanator...
Pe la mine e liniste, peste ceva timp o iau si eu spre casa asa ca va urez o seara placuta!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Alice, ce nenorocire pe biata femeie! E dureros si cand pierzi sarcina la inceput, la noua luni nici nu-mi imaginez cum e! Cred ca nimic n-o poate consola acum...
Andreea si Roberta, va doresc sanatate multa!
Olivia, sunt medici in Sibiu care fac epidurala, am inteles ca din toti anestezistii sunt vreo trei care fac si epidurala, dar pana azi nu reuseam sa fac rost de numarul nici unuia de telefon. Abia azi cred ca obtin un numar si sper sa nu mai fie probleme apoi.
Carmen, am vazut pozele, foarte fain stolu'....
Maria si Luca, bine ati revenit!
Andreea, cum mai e pupi mic?
maaria spune:
deci...cam slabuta activitate azi:) na ca m-am trezit eu cu morala, doar am forte proaspete, nu? ha!
pe rind... cum imi vin ideile: gabi, subscriu la ce-au zis fetele..ce concentrare la 2 ani? al meu (sa vi-l parasc???) inca nu vorbeste. de vreo saptamana a descoperit ca daca striga mama sunt gramada pe el si i se zice si bravo. asa ca...tot ce nu-i convine incepe cu mama si de rest e tot un semn:)
rabdare sa avem cu baietii nostri lenesi...
vreau si eu la pensie...ca tot veni vorba. daca descoperiti vreo metoda fantoma, particip si eu, hihihi
cu copii plecati...carmen parca pusese intrebarea cheie. da, al meu este inca la mama. as vrea sa-l iau la mine, dar e greu de scos din mediul lui dupa atata timp. il plus unde poate fi ingrijit mai bine decat la bunici?
practic asta a fost motivul penru care m-am retras la un moment dat...ceva s-a rupt si mi-a trebuit mai mult de un an sa-mi dau seama ca n-o sa ma aratati cu degetul. sau ma aratati?
intrebare pt mamici: mai este vreun copilas cu rau de masina? tare as vrea sa schimb niste pareri..ca tare greu e cu luca pe drum:(
alta intrebare, pt fetele care au ales schema de vaccinare Infanrix...as vrea sa stiu toate vaccinurile facute, ca eu cred ca am incurcat-o. m-a lasat balta un pediatru ...si nu mai am cu cine ma consulta. eram curioasa daca mai trebuia facut un rapel la 24 luni...
pupici si sunt pe aici. astept nerabdatoare schimbul 3:P
PS ma mai uit la poze....am vazut o gramada (maria de cristalina, stefanut de gabi, matei de gabi, andrei de alice, stef de andrea, ilinca si nu in ultimul rind uka si vic. ah, cat p-aci sa-l ratez pe pat dar l-am vazuuut:))) tare frumosi copii avem:)
mitzule, voi unde sunteti? sau sunteti scumpi la vedere? platesc bine
Maria si Luca
POZ(n)E
roxanaz spune:
sara buna
Mario asa maica, cu forte proaspete. multumim de vizionari. nici Pat nu vb...eu cnad aud de povesti spuse si poezii ma fac ca nu aud....asta e, asa e viata.
Robi sanatate multa, ce e cu tine asa jos cu moralul? totul ok in afara de muci?
Andreea m si voua sa va treaca mucii mai rapid.
super faza cu pensionarea.....dupa saptamana trecuta vreau si io!!!
ca sa va mai scot din suparari va anunt ca am o culoare noua bestiala la cap (adeca la par bineinteles)pe care o sa o trag in poza zilele astea....sa va mobilizez nitel
carmenp spune:
oooo, dar ce vad?? mai sunt cupii la bunici si nu ziceti nica? ghiniii
andrea, si io tot de bunici si tot pin` la 3 ani, acu neste defectiuni am io da` nu cre` ca de acolo sa mi se traga
alice, imi pare rau de prietena ta
roxiiiii, baga pozeeee, sa ma mobilizezi al ce? la pus poze sau la vocsit? ca saracu` meu par sufera profund de la atitea suvite si colori...
papaaaa, ce fac gagicile?
edit la edit, schimbu` 3 ce face? someaza?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
diana21 spune:
Ooooo!!! Maaria, chiar ma gandeam la tine nu de mult...csa nu msi dadusi nici un semn de foarte mult timp si ma intrebam ce mai face piticul tau! Apropo, rusinica sa-ti fie ca l-am vazut doar o data, pe fuga, la doua luni! Pozeeeee! La doi ani a facut si Ianca un rapel la nu's care vaccin. Tot schema asta o urmaram si noi. Urmatorul e la doi ani si jumatate. Fugi si fa-l, ca nu-i tarziu. Te pupic!
Marcela, ma bucur ca e bine cu gradi, ma speriasem ca ai renuntat si la asta! Eu cred c-o sa fie bine!
Am vazut ca vorbiti despe somn. Pai, io sunt norocoasa inseamna! Ianca doarme 11 ore noaptea, de pe la 23 pana la 10 dimineata, iar la pranz doarme minim o ora jumate, maxim trei. Cand dormim impreuna, doarme mai mult.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii