Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bonjur !!
Bec tu uorc si eu, si bineinteles ca inainte de asta am aruncat un ochi paici sa vaz ce ati mai facut !
Lia, baga mama ceva calmant in limita posibilitatilor, nu sta asa ! Si fii barbata, ca trece, cum trec toate de altfel ! Sanatate si pupici !!
Maaria, bine ai revenit ! Am vazut si pozele cu Luca, e un scump si a crescut mult !! Si chiar ca seamana doua picaturi cu tine !!
Olivia, da, ai dreptate, acolo la voi nu are cine sa citeasca, aici nu avem ce ... deh, nobody's perfect, nuh ?
Carmen, bree, vazui pozili, superfaina nasha !! Si mie imi place instantaneul acela cu nashu in actiune !!
Ioana, bafta la nenea doftoru dintzolog !!
Io ieri avusei o dupaamiaza nashpa, ca tot erea marti (desi nu treishpe !!), am ajuns acasa si am stat pina seara aproape in bucatarie sa fac de mincari la oameni, dupa care m-a prins o stare de rau de am crezut ca mor, mai venise si socrela pe la noi (ca are parastas pentru sora-sa), Florin avea de lucru si mi-a luat o vesnicie sa imbaiez copilul si sa il bag la culcare !! Plus ca am aflat ca una din colegele mele de birou, care era gravida in noua luni si programata pe 1 oct la cezariana, a ajuns la spital si bebicul era mort !!! Si i-au mai si indus nasterea ... toata seara m-a urmarit vestea asta si poate si de aici starea mea rea ...
Eh, sint pe aici ... ma dreg cu neshte pepsi ...
Sa aveti o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

'neatza!

fetele, multam de primire!
am intrat sa dau raport:) am mai pus azi cateva poze noi. saptamana asta sunt roscata:))) sa vad cat ma tine damblaua.

vazut si eu poze de de la Iasi si tare mi-au placut ochii albastri ai nasei! sa traiasca si fina si nasa si nanasa:)))

io merg sa iau pe bebe de la spital (sunt matusica de-o saptamana). am multe sa va spun...dar pe rind ca nu recuperez un an intr-o zi.

multumim de aprecieri, luke are 88 cm (masurat in picioare) si cam 13.5 kg. e inalt? mie imi pare normal pt varsta lui.

pupici si o zi faina sa aveti!

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io's odihnita...mi-a dormit copilul pana la 6.30!...hahaha

Maria, bine ai revenit! Ce a mai crescut Luca!
Carmen, mi-a placut de "stolu' de nasi"...hehehe...Asteptam poze cu burice!...:)
Anca, Roxi, io sunt sigura ca isi bat joc de noi...:)))
Daria, am admirat si eu fetita cu codite.
Mandra mea e tot timpul confundata cu un baiat, pe langa faptul ca are o fata de spargator de geamuri, noile ei pasiuni sunt sa se joace "bos" (box) si de-a impuscatea.
Cum e cu maseaua!?
Ioana, succese la dintar!

Alice, ce nenorocire...saraca fata!

Eu am trecut iar la programul normal de masa...s-a oprit Maria din vomitat...dar am luat-o eu.
Incercam sa-i explic lu John ca e de la muci, ca la Maria...Si a inceput sa faca misto de mine ieri, cand ma infipsesem cu capul in veceu asistata de fii-mea..."Auzi draga, oi fi gravida!?"
Rusine!!!...

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata
of, nu mai vorbiti de somn, ca io-s in urma rau de tot si nici nu cred ca recuperez prea curand. donsoara mea se trezeste la 6 de cand s-a nascut, iar in zilele bune se trezeste la 7 (raaar de tot). cel mai frumos e cand se trezeste la 5, 5 jumate. taica-su nu functioneaza oricum pana la 9, asa ca raman eu sa fac fata distractiei aseara cica am adormit in sufragerie la tv in timp ce catalin lucra la pozele de la nunta de sambata. drept sa va spun, nu imi amintesc nimic. si partea cea mai interesanta e ca de dimineata m-am trezit in dormitor... nu mai stiu ce fac.
lia pui e bine la gradi, inca mai protesteaza, dar foarte putin. sunt optimista azi, pentru ca de dimineata mi-a dat un pupic si am plecat fara probleme. sa speram ca va fi si de-acum inainte asa.

diana - lia pui a stat saptamana trecuta la bunici pentru ca eu nu am fost in tara si ar fi trebuit sa ramana singurica cu tati. in plus cei de la gradi nu puteau asigura transportul dupa-amiaza in zilele francofoniei si era imposibil sa o ia acasa la timp. cand mai mergeti la teatrul de papusi? ca si noi vrem sa ajungem si poate mergem impreuna.

dana/roller - cum merge la gradi? ii place lui vicu?

daria - am vazut pozele. io iti mai zic inca o data: e frumoaaaaaaaaaaaaasa giulia!!! foarte foarte frumoasa! pupici de la noi

carmen - sa traiasca nasa mare! si tot stolul de nasi! hai ca si io-s aici pe pozitii sa vad poze cu burice

cristalule - tare de tot faza cu tati! auzi, de-acuma poate ar trebui sa ii spui si lui ca esti gravida

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sa va prind io ca rideti de buricu` nasei c-atit va trebe, hehehe
edit, ma roade grija si tot vroiam sa-ntreb mai sunt cupii care joaca-n deplasare, adeca sa stea la bunici? sau is singura pe aici?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! nu am intrat cateva zile (nu ca mi s-ar fi simtit lipsa ) dar ma simt tare aiurea, parca-s batuta, ma doare carnea pe mine, mi-e greata si am scaune proaste, acum respir juma' de ora ca am trimis barbatii singuri la plimbare.
Am vazut poze frumoase cu copii super si cu nasa mare (pupam obrajorii bucalati ai finutei), astept si eu poze cu burice!
Maria, bine ai revenit!
Lia, eu as merge din nou la vestitul doctor sa-l trag de urechi, poate nu-i ceva in regula de te doare!
Ioana, bafta si tie la dentist, nu mergi si pentru mine?
Gabi, si la noi se aplica din plin chestia cu lipsa rabdarii, ieri am crezut ca fac criza de inima la cat ma simteam de rau si la cat de obraznic era Matei. Si eu am exemple in familie de doi baieti care au vorbit dupa 3, respectiv 4 ani si acum sunt bine merci, cu studii inalte si super normali!
Despre somn, ce sa spun, Matei doarme in legea lui de la 8.30-9 seara pana pe la 8 dimineata, dar cred ca viseaza si e foarte agitat, se plimba tot patul, imi baga picioare in gura, vorbeste prin somn (intr-o noapte la 3 imi cerea pizza), vine pe perna mea, asa ca el e fresh dimineata si gata de actiune iar eu leguma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Maaria - bine ai revenit! Am vizionat poze cu Luca cel strengar - a crescut mare (in poze pare mai mare de 88 cm!) si subscriu si eu ca seamana cu tine!
Carmen - al meu sta cu bunicele in fiecare zi, dar la noi acasa ca si bunicele sunt din Bucuresti si se deplaseaza la domiciliul clientului!

Mai, la mine in casa era o harmalaie de dimineata... A venit si electricianul si zugravul si s-au apucat de treaba...Intre timp eu am devenit experta in adezivi, coltare, profile, distantieri etc ca pot sa-mi deschid si magazin!
In plus am putin emotii ca azi am semnat contractul cu firma de constructii pentru casa si daca vremea buna continua de saptamina viitoare se apuca de treaba! Am tot zis ca ma duc sa dau un acatist la biserica, dar acum chiar ma duc. Va tin la curent si cu operatiunea "Casa"...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

gabi - succese maxime la amenajari si constructii! si noua ni s-a pus pata sa luam un teren si sa facem o casa, dar asta se va intampla in urmatorii patru ani, ca nu prea-s finante si de teren si de casa si de amenajari interioare si mobilat.
cat despre stefanut... mai da-i incolo de doctori ca-s toti o apa si-un pamant. atentie si concentrare la 2 ani? poate in filme americane. iar cu vorbitul, nici atat. oricum marea majoritate a baietilor sunt mai lenesi la vorbit (si unii asa raman o viata, de le iei vorba din gura cu clestele, stiu eu cativa), asa ca eu zic sa stai linistita.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

carmen, si io mi-am facut o gramada de procese de constiinta cat a fost lia pui la bunici. dar acuma cand ma gandesc ca are doar 2 ani si merge la gradinita, imi fac alte procese de constiinta. ca ii stric copilaria, ca la bunici se simte iubita si protejata si bunica se ocupa exclusiv de ea. si ca acolo ar fi mai fericita decat sa fie la program strict cu alti copii... nu stiu ce e mai bine

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Robi, sanatate muuulta !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput