Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

messo nu va mai zbateti cu bani cu sinistrati cu autostrazi... nu are nici o valore. ca daca ne suparam mai tare ne ia foamea. Eu de exemplu am un ofticos de avocat in birou care ma scoate din toti dracii si imi vine sa-i sar in chilie!!!! Asta mai mult ma intereseaza decat politica!
apropo de politica - am fost invitati la un simpozion asta vara de catre o banca unde venea si Boagiu si ministrul transport, si mai multi cu care chiar lupt zi de zi si ministerele carora incalca in fiacre zi legea si ma calca pe gat pe mine - contribuabilul care ii tin cu bani din impozite si nervi. Clar ca simpozionul se facea din bani publici sau cei alocati de europa pentru integrare. Si unde avea loc? La hotelul lui Copos unde un mic dejun la 4 persoane (cate o cafea si o clatita cu ciocolata) ne-a costat 4 milioane. Dar nu asta este ideea ca la restaurant m-am dus ca am vrut eu!!! Dupa sinpozion care din punctul nostru de vedere a fost o pierdere de timp si o dezamagire ca aia numai povesti vorbeau si nimic la concret - ne-au si hranit (adevarul ca nu era nimic bun de mancare) - vreti sa stiti ca am vazut pe o lista acolo cat a costat inchirierea numai acelei sali de la HILTON pentru juma de zi ? 3 miliarde!!! Mancarea de persoana a fost calculata la 4 milioane (pai cola costa 120 000 acolo). Pai daca era din banul public de ce sa nu-si permita sali la hilton si salate la 4 milioane?! Ca daca era din banul lor cautau o sala mai la periferie si nu dadeau 3 miliarde pentru 4 ore!!! Asa ca de atunci am taiat-o cu intrunirile ca este o pierdere de timp. In timpul ala rezolvam de-a probleme care ma dureau mai tare!!! Asa ca fetelor banutii curg si pleaca si nu noi hotaram unde sa se duca banutii nostri pe care ii platim la stat.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile

Mergi la inceput

eu maine ma duc la morfo !!!! abia astept!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

messa vad ca si tie ti s-a scarbit de ceai cu lamaie... nu sunt singura.

fetelor ati vazut ca la maternitatea din Cluj s-au nascut 4 gemeni, dar la 6 luni si sunt tare mititei (2 baietei si 2 fetitze). cum o fi sa ai 4 in acelasi timp???

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Michelle, ma bucur ca ai scris. Cum ti-am spus, ma gandesc in permanenta la tine si ma rog sa reusiti sa iesiti din depresie. Incerc sa-mi inchipui cat va este de greu, insa cred ca binecuvantarea vine din faptul ca ati putut sa aflati din timp care este situatia si astfel sa puteti lua o decizie. Trebuie sa faceti un efort si sa va ridicati deasupra situatie oricat de greu este. E clar ca e menirea ta sa fi mama, din sentimentele minunate fata de burtica ta, si gandeste-te ca Dumnezeu iti da oportunitatea sa poti fi o mama fericita in viitor si sa nu-ti vezi copilul chinuindu-se cu operatii si interventii chirurgicale repetate sau nedezvoltandu-se normal. Scuza-ma ca iti spun lucrurile acestea dar trebuie sa fi realista si sa vizualizezi aceste posibile urmari. E greu, daca nu imposibil, sa fi nevoita sa hotarasti dreptul la viata al copilului tau dar este datoria ta de mama sa nu iti obligi copilul sa fie condamnat pe viata din frica si durerea de a decide. Nimeni, nici macar Dumnezeu, nu te va condamna vreodata pentru o astfel de decizie.
Va doresc multa putere sa mergeti mai departe! Si mai scrie din cand in cand macar un rand acolo fiindca sunt persoane care va poarta in gand si vor sa stie despre voi .

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liuda, pai cu avocatul din birou e simplu, te zborsesti la el odata, ca tu esti gravida si ai voie, iar el e un imbecil care daca te enerveaza, nu vad ce te opreste sa-i sari la beregata. Vezi tu, oamenii la care am acces sa le zic cateva daca ma infurie, nu ma enerveaza asa tare decat pe moment - le zic ce am de zis si ma relaxez. Dar astia! Astia, porcii astia la care nu pot ajunge, ca au "sepepisti" si "bodigarzi", leprele astea, astia ma seaca si ma umplu de nervi. Tocmai pentru ca nu pot face mare lucru. Ti-am zis, in locul tau, la faza cu avocatul care te calca pe sistem, as rezolva simplu - i-as zice cateva si gata. Dar ce facem cu nemernicii astia care cica "ne conduc"? Pe mine astia ma scot din pepeni rau de tot.

Oricum azi am zi de injurat tot si toate, ca asa fac atunci cand sunt racita, de cand ma stiu. Cand eram mica izbeam papusile cu capul de podea iar acum, mare fiind, injur politicieni, vreme, virusi etc.

Si zau ca dupa ce ma descarc injurand bine de tot folosind combinatii inimaginabil de obscene si violente, ma simt infinit mai bine - mai ales ca pot sa si vizualizez deliciile pe care le urez "alesilor", maimutelor francofone, lingailor de romanasi etc etc.

Na, ca incepe sa mi se faca si un pic de foame, ceea ce nu e rau deloc! Ma duc sa pap ceva.

Marinar, cred ca e foarte greu cu 4 bucati dintr-un foc! Si foarte stresant, mai ales ca sunt prematuri - trebuie multa grija cu ei acum, pana se mai intremeaza nitel - cica unul dintre ei are cu putin peste 500 g si cel mai mare cam 900. Vai de ea, biata lor mamica, nu vreau sa ma gandesc ce stres si ingrijorare pe capul ei, dupa ce iese de la reanimare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Liudo, multa bafta maine la morfo....

Mergi la inceput

doamnelor eri vb cu cineva si ii calculam ce inseamna un copil (cat costa) - adica maternitatea, nasterea, dupa nastere, haine, farmacie, necesarul de acasa si tot asa !!! astea toate le stiti si voi!!! Si la sfarsit am ajuns la o suma frumusica la care cealalta persoana a ras si a zis "pai la banii astea cumpar un copil crescut de 10 ani" !!!! Intradevar costa multi, multi, multi bani sa ai un copil, chiar deja devine un lux, adica unu inca poate mai merge dar cu mai multi - iti vine sa te sinucizi cat inseamna asta din punct de vedere material. Sau cel putin asa vad eu lucrurile. Pentru ca eu gandesc asa - eu vreau sa-i dau o educatie buna, o gradinita buna o scoala buna si asta costa bani, Nu prea sant de acord cu multi copii si nu le dai nimic (nici o conditie buna, nici scoala ca lumea).Daca asta e societatea in care traim si in care aduc eu copilul meu atunci cand il nasc - inseamna ca trebuie sa joc dupa regulile acestei societati!!! Asta fac!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Amaya, sunt o mamica de la care asteptai probabil raspuns! Ei bine, da, ai dreptate! Si nopi la inceput ne faceam griji de cum o sa ne descurcam financiar, insa asa cum ai spus am invatat sa ajustam din timp si sa redirectionam bugetul incat iata-ma il fac pe al 2-lea . Si daca ai citit postarea mea de ieri cu nesimtita care ma compatimea pentru starea mea de graviditate, intelegi ca e normal sa te mai apuce uneori "grija". Insa imi pun credinta in Dumnezeu ca nu ma lasa la greu si cred ca cea mai dificila perioada de traversat este asta de graviditate cand trebuie sa faci multe controale, analize, etc. Apoi cu bebe in brate apare bucuria de a trai, iar restul devin niste INERENTE pe care le tratezi cum poti mai bine sa fie toata familia fericita.

messa, sanatate multa si ai grija de tine!
michelle, ma bucur mult ca esti alaturi de noi si te hranesti cu pozitiv ca sa ai rezultate (mentale) pozitive. Macar traiesc cu impresia ca iti suntem si bune la ceva! Suntem alaturi de voi!

ylilimic 23+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Si daca ne gandim ca toate cele care scriem aici si ne pierdem vremea discutand de starea nastiunii suntem inca privilegiate fata de multe alte femei din tara asta, te cam ia cu fiori pe sira spinarii. Nici macar nu e bine sa te gandesti!

Mare influenta vad ca are ploaia de afara asupra noastra...in loc sa gandim pozitiv si sa ne simtim bine stam si batem campii despre toti prostii.

Mergi la inceput

voi discutati de politica din tara si eu lupt cu politica dinafara!!!! Azi pregatesc dosarul si dau in judecata calea ferata ucraineana si o firma de acolo!!! Asta e viata - nu ce ziceti voi!!! am marfa blocata in drum nelegal si vor sa ma impuna sa platesc a doua oara un tarif pe care il am achitat!!! Deci e circ de dimineata!!! dar circ international!!! bai ce usor fac unii banii - apare peste noapte o firma care vrea ca toti importatorii sa le plateasca si lor niste bani.... Sant numai draci !!! Lupt cu morile cred ca, pentru ca ei au pe cineva bine pus in spate!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput