Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
miciurin spune:
Liuda, imi suna tare cunoscuta placa asta cu ucrainienii, transporturi si alte nenorociri de genul asta! Sunt cei mai nenorociti in materie de a face ce vor muschii lor. Noua ne-au tinut un camion 2 zile la ei numai pt ca a batut Steaua pe Dinamo Kiev, si de cati bani l-au usurat pe bietul sofer, nu mai spunem ca nu e cazul!
Iti urez mult succes, in orice caz!
Messa, in ce zona locuiesti ca sa stiu sa o ocolesc cat esti racita, daca esti asa "blajina" in perioada asta!
sraluca spune:
MESSA incearca si niste supa de pui ca nu degeaba o lauda astia, calda sa iti desfunde nasul si gatul. Poti sa ii bagi si zeama de lamaie. ca si eu am fost racita si intamplator aveam supa de pui si am bagat la greu. Si picaturi cu apa de mare. Succes
sraluca24+
miciurin spune:
oare si-a revenit forumul din betie, ca mai devreme m-a umplut de spume. Ma chinui de juma de ora sa trimit un mesaj si nu imi da voie.
Amaya spune:
ylilimic, n-am citit mesajul (nu stiu de ce fiindca citesc tot, dar cu nebunia asta cu mesajele afisate aiurea...) insa inseamna ca nu sunt singura compatimita, dar "laudata" pentru "curajul nebun" de a mai face un copil.
Sa inteleg ca nimeni n-a fost curios sa-mi vada burtica!?!
Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
miciurin spune:
Mai fetelor, forumul asta e "beat" rau! si ii transmit din partea mea sa ma pupe in . ori nu te lasa sa postezi ori apar mesajele dupa 100 de ani lumina.
Liuda spune:
miciurin la mine treaba e mai complicata ca la tine - la mine vine marfa in vagoane si am lunar minim 200 de vagoane!!! Deci nu e vorba doar de un tir!!! Am acum blocate 46 de vagoane si ma zbat de dimineata!!! Viata legata cu ata !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile
Catalina spune:
Miciurin, iti dai seama ca stiu ca din sange se vede calciul. Intrebam daca stie cineva cum citesc pe rezultate valorile, care arata Calciu? Sau tre sa fie exact denumirea Calciu?
Cata
Daconst spune:
Simkat,saru mana de sfaturi,sunt binevenite
Dar fii si tu mai explicita ca eu nu ma pricep la detalii tehnice asa bine...cum adica cu supapa?Nu sunt rotunde?
Eu sunt cam pe linga...si asa am stat in magazin sa vad daca sa iau suzeta de latex sau silicon...pina la urma am luat de silicon,desi pretul era la fel.
Apoi am auzit sa am grija la produsele de la Nuk ca au forma aia tesita la biberon si multi copii o refuza,pe motiv ca nu imita sfarcul.Si cica sa-mi iau sticle de la Avent anticolici,ca sunt cele mai bune.
Eu ma bucur daca cele care sunt deja mamici,ne sfatuiesc si pe noi astea incepatoarele sa nu cumparam prostii.
Hainute bb
Dana 25+
Daconst spune:
Simkat,vezi ca raspunsul meu e undeva deasupra la al tau...sa nu ma uiti.
Hainute bb
Dana 25+
Amaya spune:
Catalina, de obicei la calciu sunt doua valori din sange: calciu ionic si calciu seric si pe buletinul de analize ar trebui sa se numeasca asa (la mine sunt cu denumirea exacta).
Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"