Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
simkat spune:
Daconst, sunt superbe hainutele de BB!
Ca un sfat, daca il acceptati de la o veterana in crestere de BB, cele mai bune tetine sunt cele cu supapa (are forma de sfarc si mai jos are o gaurica prin care iese aerul), astfel BBle va manca linistit fara ca tu sa fii nevoita sa ii depresurizezi din cand in cand tetina. Le gasiti in farmacii sau market-uri (eu cumparam de la NUK sau CHICCO)- scuze pentru reclama! Va spun toate astea pentru ca am avut nevoie numai de biberon, de la o saptamana (a lui BB).
Liuda, tu ai dreptate in ceea ce priveste cresterea si educarea unuia sau mai multor copii, dar in conditiile de astazi nu am mai face nici unul. Si eu vreau pentru copii mei cele mai bune gradinite, scoli, facultati si servicii, dar asta va depinde numai de ei. Eu o sa fac tot posibilul (adica o sa renunt eu la multe nevoi personale) si o sa le dau lor ce este mai bun, dar gandeste-te ca tot ce vor vrea ei vor face (vezi exemple de copii de bani gata: fumeaza, bea, se drogheaza...). Iti spun toate astea pentru ca mi-a fost foarte greu sa ma decid sa il fac si pe al doilea, insa sotul nici nici nu a vrut sa auda, mi-a spus "de ce pui mereu problema ca nu o sa avem cu ce sa ii ajutam, pe noi ne-a ajutat cineva cu ceva? Noi o sa ii indrumam ca ei sa poata sa isi faca un viitor mai bun, daca vor avea totul pe tava, vor cheltui totul la fel de usor cum au primit. trebuie invatati sa pretuiasca ceea ce obtin prin munca". Am stat si m-am gandit mai bine (mai ales cand l-am vazut pe Raducu ce dornic este sa se joace cu copii, si ce mult ii iubeste) ca ar fi nedrept din partea noastra sa il privam de aceste bucurii in viata.Hai ca m-am lungit la vorba! Va pupic!
19+ & Raducu (19.02.2004)
Mami@Raducu
Daconst spune:
quote:
Originally posted by simkat
Liudaaaaaa, mai dam si mie o data link-ul cu pozele din albumul comun sau spune-mi cum ajung acolo ca vreau sa vad si eu pozele tale si ale celorlalte dolofane! Plizzz!
Mami@Raducu
Simkat,vezi ca te-am intrebat ceva mai sus,dar au pus astia mesajul aiurea...astept raspunsuri.
Pozele sunt pe prima pagina.
Hainute bb
Dana 25+
Daconst spune:
M-a disperat forumul asta deja...nu stiu ce sa mai fac sa-mi ajunga si mie mesajul intr-o ordine.
Hainute bb
Dana 25+
Daconst spune:
Catalina,eu ce sa zic ca nu ma intreaba nimeni nimic si nici nu-mi cere parerea.Aici nu fac nici jumate din analizele care se fac in tara,dar pentru asta vad ca sunt bine si nu sunt asa multe probleme fata de ce citesc pe net.
Mie nu-mi fac nici o analiza din ce spuneti voi acolo,aici e important doar fierul din sange si urina la fiecare consultatie.Apoi echograf cica doar 3 sunt necesare.Restul e un moft pe care il faci daca ai chef sa platesti.In rest nici nu platim nimic.
Hainute bb
Dana 25+
Daconst spune:
Iar am scris si mi-au pus mesajul la naiba.Nu mai scriu ca imi fac doar draci.
Hainute bb
Dana 25+
adela2006 spune:
catalina calciu e CALCIU prescurtat e Ca poate fi ionic si total ; e de preferat calciu ionic reda cel mai bine nivelul de calciu din sange dar foarte putini dr cer asa ceva in general cer calciu total
in rest eu ma enervez cu fata care va ramane in locul meu i se cam rupe de tot si ma dispera iar eu nu mai vreau sa merg la lucru cel putin nu mai mult decat trebuie ( adica inca 2 saptamani ca mai am si din concediu de odihna )
ma omorati cu mancarurile in fiecare zi eu trbuie sa tin regim doar fructe si legume si mult sport ; ma tin de chestia cu sportul pe langa aqua-gim merg si la sala ieri a fost prima zi am fost singura doar eu si instructoarea si a fost super nici nu stiam ca pot face atatea exercitii
nu am mai pus nimic pe mine de o luna jumate lucru de care sunt foarte mandra cu toate ca-mi creste burta mai ceva ca fat-frumos ( in sfarsit e mai mare ca fundu si nu mai considera lumea doar "obeza")
nu pot sa cred pako chiar esti din timisoara ?
va pup 25
Liuda spune:
Simkat sant de acord cu tine si sincer asi vrea si eu 2 copii daca s-ar putea si ... ma rog, cine stie... in schimb sincer ma gandesc ca mai multi - nu asi putea sa-i duc in spate eu si m-ar durea foarte mult cand asi vedea ca copilul meu nu este imbracat sau incaltat ca lumea. Sau ca la scoala nu este in rand macar cu majoritatea - atunci cred ca m-asi invinovati ca parinte ca l-am facut dar nu eram pregatita sa-l cresc in conditiile si societatea de azi!!! Cu "copii de bani gata" la fel sant de acord dar co[pilul nu e vinovat ca poate isi doreste o papusa mai frumoasa, o bicicleta la o varsta, si poate chiar o merita!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile
Liuda spune:
fetelor uneori ma gandesc la copilaria mea!!!
invatam bine si neconditionat dar tot stiam ca daca ma stradui la sf. anului scolar imi cumpara ai mei un ceas (chiar visam la unul ca atunci erau o raritate mai ales la copii), apoi am muncit un an pentru bicicleta, apoi pentru... mereu era ceva la ce visai copil fiind. Si parca ma motiva intr-un fel acel obiect. Acum copii au calculatoare de mici, biciclete de mici - cu ce doamne iarta-ma sa interesezi copilul si sa-l motivezi ca sa invete? Mie imi ziceau "inveti bine si ai sa fii cumuntica o sa-ti cumparam.... nu stiu ce , ceva ce imi doream" / Acum ce doamne sa-i mai promiti copilului ca sa invete cand calculatoare sant mai in fiecare casa, biciltele la fel, jocuri... mai ramane sa le promiti masini si case - ca restu parca le au fara efort.
uite ce diferenta nare intre copilaria noastra si cea a copiilor nostri.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile
delfinuta spune:
Diferenta dintre copilaria copiilor nostri si cea a nostra este cu mult mai mare decat dif dintre copilaria noatra si cea a parintilor nostri, asta ma sperie cel mai tare! Acum calculatoarele, tel mobile, biccicletele, jcurile au devenit ceva atat de banal, pe atat de banal pe cat ni se pareau noua elasticul, coarda sau desenele animate de la bulgari
Exact cum spui Liuda, ca sa obtin ceva - gen ceas sau mers la film sau circ - trebuia sa duc munca de lamurire cu tata vreo doua saptmani, sa invat bine, sa o ajut pe mama prin casa si de-abia dupa aia mai discutam. Si sa sti ca nu mi se parea nimic anormal ca e asa, nici nu vroiam sa ma sinucid, nici nu ma drogam...dar acum ce ne facem???
simkat spune:
Da Liuda, dar calculatorul se poate parola si se poate da drumul la el cand copilul o merita, sau daca o merita, daca nu va intelege pentru ce trebuie sa lupte, bicicleta se poate cumpara, asa cum spuneai ca au procedat si cu tine,numai dupa rezultate (eu nu am avut bicicleta) s.a. Iti repet ca te inteleg perfect si mi-a fost foarte greu sa accept un al doilea copil, iti dai seama ca al treilea nu va fi sigur!
Cat despre a fi, copilul, macar in randul celorlalti din clasa..., sunt sigura ca asa va fi, fiindca pentru ei muncim si traim de acum incolo. Ai sa vezi cum este cand o sa iti tii bebelusa in brate si cand o sa constientizezi ca tu si sotul tau ati reusit sa claditi asa o minune pe acest pamant, atunci ai sa realizezi pentru ce vei trai de acum incolo. Mie chiar imi spun socrii ca exagerez ca imi duc baiatul la o clinica particulara cu renume si care imi ia cate cateva sute de mii de lei la fiecare consultatie de rutina (gen cantarit, masurat...),cand toate astea le-as putea obtine gratuit (ca are dreptul), sau ca vreau sa il duc la o gradinita foarte departe de casa, dar la care am foarte multe recomandari, insa eu cred ca sanatatea si educatia copiilor sunt mai presus de orice si am sa fac tot posibilul ca ei sa beneficieze de tot ce este mai bun (sper ca si ei sa aprecieze acest lucru si mai tarziu sa nu isi bata joc de munca si daruirea mea). Eu vad ca o mare responsabilitate a da nastere unei noi vieti!
Mami@Raducu